Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
korteneca написа:Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място?![]()
viking22 написа:korteneca написа:Tommi написа:viking22 написа:Хора помислете малко как 2014 до сега се стопяват 65мил. дълг . Вътрешен към Батков 50 мил.И сега- дава ей така без нищо ?- Нашите сини приятелки да си пишат простотиите .
Стопяват се с капитализиране на дълга. Съмнявам се да ти говори нещо, но аз съм длъжен да го кажа.И нека да бъдат 30 млн. лв. вътрешен дълг, не 50.
В последните седмици му беше обяснено от поне 50 човека едно и също, но момчето не може да разбере и постоянно пита за едно и също. Как да обясниш на човек нещо когато иска да чуе само това което той си мисли, че е истината?
Обясни ни хубаво че да разбера.
warhead написа:Божидар написа:Rusnaka написа:damyanov1963 написа:Жалка чорбарщина! Некъв, който го е срам да се нарече българин, а по стар комунистически обичай се е нарекъл руснака, призовава "братята" си българи да се борят с/у Левски! Е от тоя по-голем срам има ли
Руснака ми викат по други причини смешник. Нито съм комунист, нито ченге, нито депесарин, вие вече официално сте и трите взети заедно!Стигнахте безсилието в безтитлитето си. УДАРИХТЕ ДЪНОТО НА ПОЗОРА СИ! Продадохте гъзовете си на ДПС, сега ще ви управлят Дебелян и Тиквонян!Честито.
Не знам какво не си, ама със сигурност си на тежки наркотици. Спри да храчиш, че пеняса много от злоба. Гледай си А окръжна и остави левскарите като са толкова жалки. Божков и Ганчев, дето се изпразвате като ги видите, са сред най-честните и примерни бизнесмени, така да знаеш.
Не бе искам да ви видя такива като тебе колко време ще ви отнеме да започнете да защитавате Пеевски!
viking22 написа:И ако тогава Тодор Батков си поиска 50-те милиона вътрешен кредит, вече е много по-различно. Тогава юристът ще се раздели с образа на финансов мъченик, а ще се превърне в обикновен рекетьор, използващ името на Апостола
Но някой трябва да го притисне. В противен случай агонията на Левски ще продължи дотогава, докато клубът не попадне в ръце, от които всички ги е срам. Всъщност защо да го казваме ние, ето думите на самия Батков:
„Клубът генерира по 4-5 млн. лв. загуби годишно. Външните дългове на Левски също не са малки. 3 млн. вече се дължат на изпълнителя на ремонта на стадион „Георги Аспарухов” – „Главболгарстрой”, а още 5 са необходими за довършване на ремонта! Общата сума от останалите задължения е около 5 млн. лв., които са към бивши играчи и треньори, както и към институции. Сините не са плащали данъци от 2012 г. и задълженията към държавата са към 2 млн. лв.”
Т.е. днес ФК Батков има близо 65 милиона лева задължения!Tommi написа:viking22 написа:Хора помислете малко как 2014 до сега се стопяват 65мил. дълг . Вътрешен към Батков 50 мил.И сега- дава ей така без нищо ?- Нашите сини приятелки да си пишат простотиите .
Стопяват се с капитализиране на дълга. Съмнявам се да ти говори нещо, но аз съм длъжен да го кажа.И нека да бъдат 30 млн. лв. вътрешен дълг, не 50.
Статията 2014 -но последното плаща не е на феновете за лиценза 500 000лв .Капитализирането го обясни със прости думи.
korteneca написа:Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място?![]()
sin4ec написа:Ся кат излезе Батков и каже, че кара влака, голям сеир ще да падне...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта