ПФК Левски с нови шефове
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ПФК Левски с нови шефове
Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място?

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
korteneca написа:Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място?![]()
Директивата е такава. Това е за заблуда. Сега се правим на умрели, а иначе ще спечелим титлата, купата и суперкупата, след това ще прескочим и групите на .. ШЛ
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
viking22 написа:korteneca написа:Tommi написа:viking22 написа:Хора помислете малко как 2014 до сега се стопяват 65мил. дълг . Вътрешен към Батков 50 мил.И сега- дава ей така без нищо ?- Нашите сини приятелки да си пишат простотиите .
Стопяват се с капитализиране на дълга. Съмнявам се да ти говори нещо, но аз съм длъжен да го кажа.И нека да бъдат 30 млн. лв. вътрешен дълг, не 50.
В последните седмици му беше обяснено от поне 50 човека едно и също, но момчето не може да разбере и постоянно пита за едно и също. Как да обясниш на човек нещо когато иска да чуе само това което той си мисли, че е истината?
Обясни ни хубаво че да разбера.
Отговорено ти е прекалено ясно и точно от Tommi, както го направиха и още няколко човека в тази тема и много други в останалите теми където си задаваш глупавите въпроси. Кой е виновен, че не можеш да схванеш за какво става дума?
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
warhead написа:Божидар написа:Rusnaka написа:damyanov1963 написа:Жалка чорбарщина! Некъв, който го е срам да се нарече българин, а по стар комунистически обичай се е нарекъл руснака, призовава "братята" си българи да се борят с/у Левски! Е от тоя по-голем срам има ли
Руснака ми викат по други причини смешник. Нито съм комунист, нито ченге, нито депесарин, вие вече официално сте и трите взети заедно!Стигнахте безсилието в безтитлитето си. УДАРИХТЕ ДЪНОТО НА ПОЗОРА СИ! Продадохте гъзовете си на ДПС, сега ще ви управлят Дебелян и Тиквонян!Честито.
Не знам какво не си, ама със сигурност си на тежки наркотици. Спри да храчиш, че пеняса много от злоба. Гледай си А окръжна и остави левскарите като са толкова жалки. Божков и Ганчев, дето се изпразвате като ги видите, са сред най-честните и примерни бизнесмени, така да знаеш.
Не бе искам да ви видя такива като тебе колко време ще ви отнеме да започнете да защитавате Пеевски!
Няма как да стане. Такива персони си ги обичат и им пишат декларацийки, за да си засвидетелстват любовта от червения лагер. Доказано!
Ако Пеевски/ДПС влезе в Левси под каквато и да е форма, то тогава аз се отказвам от БГ футбол!
Божков
Пеевски
Ганчев
Гигов
Стефанов
Домусчиев ..... т.н
Не благодаря !
Божков
Пеевски
Ганчев
Гигов
Стефанов
Домусчиев ..... т.н
Не благодаря !
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Ся кат излезе Батков и каже, че кара влака, голям сеир ще да падне... 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
viking22 написа:И ако тогава Тодор Батков си поиска 50-те милиона вътрешен кредит, вече е много по-различно. Тогава юристът ще се раздели с образа на финансов мъченик, а ще се превърне в обикновен рекетьор, използващ името на Апостола
Но някой трябва да го притисне. В противен случай агонията на Левски ще продължи дотогава, докато клубът не попадне в ръце, от които всички ги е срам. Всъщност защо да го казваме ние, ето думите на самия Батков:
„Клубът генерира по 4-5 млн. лв. загуби годишно. Външните дългове на Левски също не са малки. 3 млн. вече се дължат на изпълнителя на ремонта на стадион „Георги Аспарухов” – „Главболгарстрой”, а още 5 са необходими за довършване на ремонта! Общата сума от останалите задължения е около 5 млн. лв., които са към бивши играчи и треньори, както и към институции. Сините не са плащали данъци от 2012 г. и задълженията към държавата са към 2 млн. лв.”
Т.е. днес ФК Батков има близо 65 милиона лева задължения!Tommi написа:viking22 написа:Хора помислете малко как 2014 до сега се стопяват 65мил. дълг . Вътрешен към Батков 50 мил.И сега- дава ей така без нищо ?- Нашите сини приятелки да си пишат простотиите .
Стопяват се с капитализиране на дълга. Съмнявам се да ти говори нещо, но аз съм длъжен да го кажа.И нека да бъдат 30 млн. лв. вътрешен дълг, не 50.
Статията 2014 -но последното плаща не е на феновете за лиценза 500 000лв .Капитализирането го обясни със прости думи.
Капитализирането на дълга представлява увеличаване на капитала на дружеството с размера на дълга (т.е. издават се още акции) и Батков става собственик на тази увеличена част от капитала. Дългът играе роля на вноска в капитала на дружеството.
Последна промяна от Tommi на 24 юни 2015 16:40, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
korteneca написа:Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място?![]()
Обяснявам ти веднага!За да притиснат бай Ганьо да даде Леевски,го докараха до това състояние!Затова и тоТонев ви обясняваше,че няма да станат като нас,а ще се платят дълговете!Вече знам,че това ще стане!
Само вижте кои са дошли да ръсят морал. Феновете на БотевЪ - забравихте ли кой ви беше собственик ? Как ще забравите, вие нали много го подкрепяте. "Цецо, ние сме с теб!", "Повече от банкер, родолюбец" и т.н. и т.н. Ама забравихте с кой беше свързан той. Нали сте много отворени, я кажете Цецоу с кой беше свързан ? Точно с пеевски, доган и дпс. Ама сте горди с него, а сега ръсите морал. Цецоу откъде взимаше пари, за да ви финансира, знаете ли ? Забравихте ли вие, фенчета на БотевЪ как се молихте на майката на пеевски да ви спасява ?
Цскарите и те. Инджов на кой е човек, знаете ли ? Ами точно на дпс. От говедото и джуджето от Микре, до г-н Божков и г-н Ганчев. Предполагам, че Ганчев и Божков са едни от най-честните хора в България, а ? Те въобще не са намесени в мръсни дела. Хич. И тия ще ми пишат за морал.
А фенчетата на Черно море да видят кои са собствениците им. Едни от най-големите престъпници в България.
Цскарите и те. Инджов на кой е човек, знаете ли ? Ами точно на дпс. От говедото и джуджето от Микре, до г-н Божков и г-н Ганчев. Предполагам, че Ганчев и Божков са едни от най-честните хора в България, а ? Те въобще не са намесени в мръсни дела. Хич. И тия ще ми пишат за морал.
А фенчетата на Черно море да видят кои са собствениците им. Едни от най-големите престъпници в България.
sin4ec написа:Ся кат излезе Батков и каже, че кара влака, голям сеир ще да падне...
Ще стане като при нас