Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 22:22

Old_death написа:
Tommi написа:
Old_death написа:Ще ти цитирам един пост от официалния форум :

1. Ако Васил Божков гони футболни успехи (освен базите), то няма логика да се откаже да ги преследва на високо ниво, губейки 4 години по долните дивизии и влагайки нужните 15-20 млн. лева, с които сега спокойно можеше да завърти нещата от А група;

2. Ако Васил Божков гони интереси предимно в базите и няма интерес от футболни успехи, то за него е по-добре да си поддържа някакъв евтин отбор по долните дивизии.

Хората са казали "По делата ще ги познаете".
Ако Божков започне от професионална група (А или Б), значи го интересува и футбола.
Ако почне от аматьорските групи, значи си прави далаверата за базите.

Това е цялата истина . Времето ще покаже.

Не е точно така. Да, ще загуби няколко години, обаче тръгва от нулата, а не под нулата. Вместо да даде 15-20 млн. за задължения, може да ги даде примерно за футболисти и пак да гони сериозни успехи.

Някъде бях правил една бакалска математика . Говориш за пари . Висенето на клубът по долните дивизии ще му струва почти толкова , колкото си посочил .и то почти без никакви приходи . Точно това ме кара да съм скептик относно намеренията му . По скоро логиката води до там , че ще се докопа до базите и после ще подържа клубът в будна кома във В или Б група . Между другото ще ми е много интересно по каква схема ще му дадат базите в А окръжна ?

В долната дивизия ще мине с много по-малко разходи. Тук правя едно уточнение, че ако Божков има сериозни намерения, то той трябва да вложи пари в базата без значение от дивизията, в която е клубът. Така че тези разходи не ги броя, защото са еднакви при всички варианти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 юни 2015 22:24

Тик-Так1892 написа:
Teo написа:На мода стана Локо СФ да се жертва за да останем в А група... боже спирам да пиша, че почва ми се драйфа :idea:

Незнам с какъв акъл Гриша Ганчев го прави,след като мнозинството няма да го подкрепи.

Ти сигурен ли си , че това го прави Ганчев ? Аз съм по убеден , че сега сайтовете са включили на турбо броячите и се чудят какво да измислят , за да вържат финансовата си година.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 22:24

Teo написа:На мода стана Локо СФ да се жертва за да останем в А група... боже спирам да пиша, че почва ми се драйфа :idea:

Не се отчайвай, ако не стане с Локо Сф, ще прекръстим Локо Пд :lol: :lol: :lol: Все някъде ще уцелим. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 22:28

Old_death написа:
Тик-Так1892 написа:

Незнам с какъв акъл Гриша Ганчев го прави,след като мнозинството няма да го подкрепи.

Ти сигурен ли си , че това го прави Ганчев ? Аз съм по убеден , че сега сайтовете са включили на турбо броячите и се чудят какво да измислят , за да вържат финансовата си година.

Попринцип си прав,но в случая и до мен стига подобни информации.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 22:30

Old_death написа:
1982 написа:
Old_death написа:Говориш за микренската мутра и престъпник . Божков честен бизнесмен ли е ?

Не, не е. Но Божков предлага едно честно решение - нов клуб, а не някакви изродщини с преименуването на чужди клубове и припознаването им. Това ще е гавра с ЦСКА, с всякакви ценности и чест, ако и Божков ми го предложи утре, и него ще заплюя.

И кое е честното тук ? Какво ще стане с дълговете на клубът ? Знаеш ли кое щеше да е честно ? Щеше да е честно държавата да влезе в споразумение с Божков . Божков да поеме ангажимента да плати дълговете на клубът , срещу ангажимент на държавата да започне заедно с прокуратурата разследване и дела за умишленото източване и фалит на клубът . Нека дяволите да си платят , а не чистачките и персонала , които кой знае от кога не са взимали заплати . Това е честно !

Виж, плащането на дълговете не зависи от мен. Ако имах парите, с удоволствие бих ги дал.

Това, което зависи от мен, е да запазя честта си и да не припознавам за моя ЦСКА разни чужди отбори. Това и правя.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 юни 2015 22:30

Tommi написа:
Old_death написа:
Tommi написа:
Old_death написа:Ще ти цитирам един пост от официалния форум :

1. Ако Васил Божков гони футболни успехи (освен базите), то няма логика да се откаже да ги преследва на високо ниво, губейки 4 години по долните дивизии и влагайки нужните 15-20 млн. лева, с които сега спокойно можеше да завърти нещата от А група;

2. Ако Васил Божков гони интереси предимно в базите и няма интерес от футболни успехи, то за него е по-добре да си поддържа някакъв евтин отбор по долните дивизии.

Хората са казали "По делата ще ги познаете".
Ако Божков започне от професионална група (А или Б), значи го интересува и футбола.
Ако почне от аматьорските групи, значи си прави далаверата за базите.

Това е цялата истина . Времето ще покаже.

Не е точно така. Да, ще загуби няколко години, обаче тръгва от нулата, а не под нулата. Вместо да даде 15-20 млн. за задължения, може да ги даде примерно за футболисти и пак да гони сериозни успехи.

Някъде бях правил една бакалска математика . Говориш за пари . Висенето на клубът по долните дивизии ще му струва почти толкова , колкото си посочил .и то почти без никакви приходи . Точно това ме кара да съм скептик относно намеренията му . По скоро логиката води до там , че ще се докопа до базите и после ще подържа клубът в будна кома във В или Б група . Между другото ще ми е много интересно по каква схема ще му дадат базите в А окръжна ?

В долната дивизия ще мине с много по-малко разходи. Тук правя едно уточнение, че ако Божков има сериозни намерения, то той трябва да вложи пари в базата без значение от дивизията, в която е клубът. Така че тези разходи не ги броя, защото са еднакви при всички варианти.

Чакай сега , аз боравя само с това , което се тиражира . След тайната явка в събота , пресаташето на Нове Холдинг каза , че Божков се ангажирал да финансира клубът с по 3 милиона лева годишно до качването в А група . След това бюджета щял да бъде 6 млн . лева . Сметни колко години са нужни за да се качи в елита и чий ще го дърви там с 6 милиона лева там ! Да приемем , че в А окръжна о В група няма да има нужда от тия пари и голяма част от тях ще отиде в базите . Какви амбиции и какви цели в елита ще гони тоя клуб . с 6 млн бюджет !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 юни 2015 22:48

Момчета, не че се връзвам на поредната партенка за ГГ и Локо Сф, но и няма да ме изненада подобно лайно...
Ако това стане, да се изсипваме там и ако трябва да приключваме футбола в БГ, да се минава на аматьорски принцип, нещо да се прави, явно така няма да стане с мир.
Аз лично не мога да гледам Локо Сф( на Начко и Котков )да се превръща в ЦСКА (на десетки легенди) , просто е гнусно...
По-добре да няма футбол в БГ, истина ви казвам!
Част от вас може и да припознават подобен урод, но това си е гнусна гавра, и нещо трябва да се направи!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 юни 2015 22:58

sin4ec написа:Момчета, не че се връзвам на поредната партенка за ГГ и Локо Сф, но и няма да ме изненада подобно лайно...
Ако това стане, да се изсипваме там и ако трябва да приключваме футбола в БГ, да се минава на аматьорски принцип, нещо да се прави, явно така няма да стане с мир.
Аз лично не мога да гледам Локо Сф( на Начко и Котков )да се превръща в ЦСКА (на десетки легенди) , просто е гнусно...
Част от вас може и да припознават подобен урод, но това си е гнусна гавра, и нещо трябва да се направи!

Поздравления за мнението. Ако тази подигравка с ЦСКА-Литекс-Локо(Сф) се случи мисля че е по-добре да се обединим феновете на всички отбори и по-добре футбол без меценати. Мутробизнесмените-меценати да си отиват там откъдето дойдоха . Определено българския футбол беше по-добре без тях. До 1994 когато "меценатите" започнаха да влизат в нашия футбол ,футбола общо взето си вървеше , чужденците се брояха на пръстите на двете ръце, националните отбори си вървяха(не само мъжете,младежите биха връстниците си от Германия(при положение ,че нашите бяха и по-малки на години). Когато се появиха "меценатите" като Ил.Павлов,Г.Ганчев,СИК свободното падане на българския футбол започна.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 23 юни 2015 00:32

honda написа:
sin4ec написа:Момчета, не че се връзвам на поредната партенка за ГГ и Локо Сф, но и няма да ме изненада подобно лайно...

Поздравления за мнението. Ако тази подигравка с ЦСКА-Литекс-Локо(Сф) се случи мисля че е по-добре да се обединим феновете на всички отбори и по-добре футбол без меценати. Мутробизнесмените-меценати да си отиват там откъдето дойдоха . Определено българския футбол беше по-добре без тях. До 1994 когато "меценатите" започнаха да влизат в нашия футбол ,футбола общо взето си вървеше , чужденците се брояха на пръстите на двете ръце, националните отбори си вървяха(не само мъжете,младежите биха връстниците си от Германия(при положение ,че нашите бяха и по-малки на години). Когато се появиха "меценатите" като Ил.Павлов,Г.Ганчев,СИК свободното падане на българския футбол започна.

Много приятно съм изненадан. Напълно и съзнателно подкрепям.

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 23 юни 2015 09:28

Утрото е по-мъдро от вечерта, са казали хората. Като ви чета глупостите, се убеждавам в това.
Знаете ли, най-добре е всички фенове да се обединим и ... да се издавим дружно в Дунава ?
Какво ще направите? Футбол без мецанати? А парите кой ще вади? Ааа....сетих се - ако всеки даде по XX лева...моем да си купим едно малко агънце и да го опечем...А пансион, възстановителен център, игрища, хотелска част кой ще построи? Да пращаме SMS-и,а ? "ДМС Панчарево" и току виж...сме събрали за...две агънца на софрата...а за заплати на футболистите? След победа нали трябва купон...айде, който има сестра, ще услужи на някой футболист, ама пиенето си е с пари...

Много ми е интересно, ако Божков се откаже да прави (финансира) отбор от А окръжна (http://www.livesport.bg/bozhkov-nqma-da ... 82175.html), тия с декларациите - Дучета, Мучета за чист и свят ЦСКА (който няма как да е, щото е създаден 2015 и си няма никаква история) какво ще правят? Ще спрат да ходят на мач? Съмнявам се.
Ами ако в същото време отборът на ГГ - ЦСКА, играе в А група? Срещу говедата? ЩЕ ВИКАТ ЗА ГОВЕДАТА ЛИ? ЩЕ СИ СТОЯТ ВКЪЩИ И ЩЕ ПСУВАТ ЛИ? Ще припознаят Лайногорец за национална кауза ли?

Върни се в “Архив”