Old_death написа:Tommi написа:Old_death написа:Ще ти цитирам един пост от официалния форум :1. Ако Васил Божков гони футболни успехи (освен базите), то няма логика да се откаже да ги преследва на високо ниво, губейки 4 години по долните дивизии и влагайки нужните 15-20 млн. лева, с които сега спокойно можеше да завърти нещата от А група;
2. Ако Васил Божков гони интереси предимно в базите и няма интерес от футболни успехи, то за него е по-добре да си поддържа някакъв евтин отбор по долните дивизии.
Хората са казали "По делата ще ги познаете".
Ако Божков започне от професионална група (А или Б), значи го интересува и футбола.
Ако почне от аматьорските групи, значи си прави далаверата за базите.
Това е цялата истина . Времето ще покаже.
Не е точно така. Да, ще загуби няколко години, обаче тръгва от нулата, а не под нулата. Вместо да даде 15-20 млн. за задължения, може да ги даде примерно за футболисти и пак да гони сериозни успехи.
Някъде бях правил една бакалска математика . Говориш за пари . Висенето на клубът по долните дивизии ще му струва почти толкова , колкото си посочил .и то почти без никакви приходи . Точно това ме кара да съм скептик относно намеренията му . По скоро логиката води до там , че ще се докопа до базите и после ще подържа клубът в будна кома във В или Б група . Между другото ще ми е много интересно по каква схема ще му дадат базите в А окръжна ?
В долната дивизия ще мине с много по-малко разходи. Тук правя едно уточнение, че ако Божков има сериозни намерения, то той трябва да вложи пари в базата без значение от дивизията, в която е клубът. Така че тези разходи не ги броя, защото са еднакви при всички варианти.