ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот ivaka » 20 юни 2015 21:42

шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

ЛЕВСКАР СЪМ и много сме спорили с теб.
НАПРАВО СЪМ ТЕ НЕНАВИЖДАЛ ЗА ПОЗИЦИЯТА ТИ, НО СЕГА, КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ, РАЗБИРАМ, ЧЕ СИ БИЛ ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР!
ПОКЛОН, БРАТО!
АКО УТРЕ ТОВА СТАНЕ С ЛЕВСКИ И АЗ ЩЕ НАПИША СЪЩОТО, ДАНО БОГ МИ ДАДЕ СИЛИ, ЗА ДА ПОСТЪПЯ КАТО ТЕБ!
ЦСКА Е ВЕЛИК, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!
КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ НАИСТИНА МЕ БОЛИ!
БОЛИ МЕ, ЗАТОВА КОЕТО ЧУВСТВАШ, ЧЕСТНО!
ВИНАГИ СЪМ СЕ РАДВАЛ НА НЕУСПЕХИТЕ НА ЦСКА!
ЗАРАДИ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ Е БОЛНО И ДОРИ СЕ ПРОСЪЛЗИХ, ЗАТОВА, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА ИЗПИТАТ ТАКАВА НЕОПИСУЕМА МЪКА, ЗАРАДИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР!
ПОКЛОН ОТ ЛЕВСКАР НА ТАКЪВ ЦЕСЕКАР!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот dreben23 » 20 юни 2015 21:42

Марио Баслер треньор, нека ни е зле! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2015 21:42

GA_ veliki написа:Модераторе, след като онази тема изтече в канала искам да попитам:
За тази тема не е ли малко рано? :lol:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Мнениеот NOMER14 на 19 Юни 2015 21:40

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Ъъъ,народе..молим,коментирайте ЦСКА-то.Благодаря.

Кой ЦСКА? Тоя на Манджуков или тоя на Божков, а може и тоя на Ганчев :roll:

Добре е, че има варианти все още, инак да са я заключили и тая тема.
Аватар
NOMER14

Това се казва пророчество

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 юни 2015 21:43

ceBep написа:Заебете ги сините глупаци те едно не разбраха през тези години, че двата отбора сме като скачени съдове и същата тази мъка последните незнам вече колко години ги очаква тях. В най лошия случай се появява някой [b]везалов или бакари и нещата от многото говорене си идват по местата[/b]. Не се занимавайте да отговаряте на тези безмислици, а бъдете верни защото ще е трудно всичките тези години и ние ще бъдем тези, заради които този отбор ще се държи жив докато се лута по села и паланки.

Ама в "А" група, а не в "Щ" окръжна срещу "Гранит" Владая :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 20 юни 2015 21:44

CSKA_1948_ написа:Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Ще станете ли пак от ЦСКА когато се върнем в А група? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!

Жалкари, като ония!

Аз тогава ще те питам, ТИ от кое ЦСКА си!
Някои хора поне имат достойнството да загинат прави, а не да се мажат на филия и да молят за жалкия животец и живуркането си!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 21:45

CSKA_1948_ написа:Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Ще станете ли пак от ЦСКА когато се върнем в А група? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!

Жалкари, като ония!

Неизбежно е, феновете на Литекс и мутрата от Микре няма да искат този ЦСКА, прав им път.

Ако пък уродът от Ловеч се беше прекръстил на ЦСКА 2837465, много други нямаше да припознаем този Франкенщайн.

Тъй че, това е, разцепването е неизбежно, различни ценности имаме доста хора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 21:45

Кировец написа:ЦСКА по пътя на ФИОРЕНТИНА!
През 2001 г. започват рязко влошаване на финансовото състояние на клуба. Той е неспособен да плаща заплатите на играчите си, а дългът набъбва до 50 милиона долара. В унисон с финансовото състояние отборът изпада в Серия Б след края на сезон 2001/2002. Малко след това клубът е обявен в несъстоятелност и закрит.

Не след дълго обаче клубът е преоснован под името "Fiorentina Viola" (Фиорентина Виола) с нов собственик Диего Дела Вале, но е принуден да се състезава в серия Ц2 (четвърта дивизия). В този тежък за отбора момент единственият футболист, който остава верен на клуба, е ветеранът Анджело Ди Ливио. С негова помощ тимът успява да спечели промоция за по-горната дивизия още първия си сезон в Серия Ц2. По същото време обаче Италианската Футболна Федерация решава да увеличи отборите в Серия А от 18 на 20, а в Серия Б временно от 20 на 24 (в момента са 22), което дава възможност допълнително още четири отбора да се включат в Серия Б и Фиорентина е един от тях. През същата година клубът си връща правата да използва името "Фиорентина" и дизайна на екипите, след което се пререгистрира под името "ACF Fiorentina".

Спрете с тоя Рейнджърс вече! :lol: 8-) КАЗАХ!

Да де ,ама Фиорентина платила 17млн ойро за правата, ане са подарени ;) а черепахин колко ще плати за правата на цска?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2015 21:45

шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Прекалено избързваш за мене.Дай да видим първо какво ще излезе в предстоящите дни.Тепърва ще се решават нещата с отбора,така че решението ти е прекалено избързано.

Не е прибързано, батенце. Нищо друго не припознавам, освен моят си отбор, този с дълговете. Естествено, надявам се да се случи това, да си остане стария отбор, да си плати дълговете, пък ако ще и в Б окръжна да играем, но да си е той. Но не и ново дружество и тн.

Дълговете не са наш товар и ние не сме виновни за тях.Няма нужда се правим на майки терези,грешни дяволи и да страдаме за чужди грехове.Те не са наши и ние не сме виновни,че е допуснато това да се случи - държавата е най-виновна,защото тя няма закони.А ние не сме първите,които го правим.А ЦСКА ще го има - заедно с историята,титлите и т.н.А окръжна е достатъчно добро наказание за мене.Това е.Отиваме в затвора за 3-4 години и след това излизаме.Животът продължава.
А и няма нищо официално,междувпрочем.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 21:45

Кашчей написа:
vaskonti написа:
GA_ veliki написа:Модераторе, след като онази тема изтече в канала искам да попитам:
За тази тема не е ли малко рано? :lol:

Не е, ей го - вече минава 21:30... :roll:

Като минава 21:30...учредихте ли вече новият ЦСКА? С какво име, ако не е тайна?

ПП- Новият ЦСКА ще има ли управление? Около него ще има ли новини и мнения?

Не, новия ЦСКА няма да има управление. Всеки ще си прави каквото иска.
Така или иначи имаме налице съществена промяна, а именно - ЦСКА ще е в долните групи. При предишната такава промяна по същия начин заключих темата за Титан и имаше нова, за "управлението" на Томов. Смятам, че моментът за нова тема си е съвсем подходящ, да не кажа, че малко е закъснял предвид факта, че Томов де факто не е в ЦСКА от 31 март.
Надявам се, че нямаш други подобни изключително важни и съществени въпроси. И да имаш, ще се наложи сам да си отговориш на тях.
Ако може от тук натам да си съсредоточите мненията по самата тема.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 21:45

Какво ще стане с автобуса МЕРЦЕДЕС ще ни го вземат ли?

Върни се в “Архив”