шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но......![]()
Успех Ви желая!
ЛЕВСКАР СЪМ и много сме спорили с теб.
НАПРАВО СЪМ ТЕ НЕНАВИЖДАЛ ЗА ПОЗИЦИЯТА ТИ, НО СЕГА, КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ, РАЗБИРАМ, ЧЕ СИ БИЛ ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР!
ПОКЛОН, БРАТО!
АКО УТРЕ ТОВА СТАНЕ С ЛЕВСКИ И АЗ ЩЕ НАПИША СЪЩОТО, ДАНО БОГ МИ ДАДЕ СИЛИ, ЗА ДА ПОСТЪПЯ КАТО ТЕБ!
ЦСКА Е ВЕЛИК, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!
КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ НАИСТИНА МЕ БОЛИ!
БОЛИ МЕ, ЗАТОВА КОЕТО ЧУВСТВАШ, ЧЕСТНО!
ВИНАГИ СЪМ СЕ РАДВАЛ НА НЕУСПЕХИТЕ НА ЦСКА!
ЗАРАДИ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ Е БОЛНО И ДОРИ СЕ ПРОСЪЛЗИХ, ЗАТОВА, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА ИЗПИТАТ ТАКАВА НЕОПИСУЕМА МЪКА, ЗАРАДИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР!
ПОКЛОН ОТ ЛЕВСКАР НА ТАКЪВ ЦЕСЕКАР!