Вижте само бе, кой ще ви повярва, че носите качества и добродетели бе?

И поставяте под съмнение качествата на другите, та вие не знаете какво носите изобщо. Само злоба и съжаление! Няма да ви оставя на мира, аз не съм ви некой хлапак и ме болеше изключително много и сега ме боли, от шест годинки съм цесекар, а всички вие ми затрихте отбора! Поне се извинете ако сте хора!
Погледнете се, тук има ли чест и достойнства според вас?
[offtopic]
Hristo Nikov · МЕИ Варна
Абе боли ме ......... за ЦСК.Дали ще играе или няма да играе не ме интересува и мнооого хора не ги интересува
Like · Reply · 3 · 1 час
Jon Conar
Е като не те натискат защо звъниш тогава? Стой си на ....а!
Like · Reply · 37 мин.
Tihomir Pavlov
I KOE MU E MORALNOTO DA ZATRIESH EDIN FUTBOLEN KLUB I DA OSNOVESH EDIN NOV NA NEGOVO MYASTO ZA DA NE PLASTASH ZADALJENIEYATA MU. STEFAN RALCHEV I RUMEN ILIEV SA EDNI PODLOGI KOITO PISHAT SAMO GLUPOSTI. TOI ZA TOVA BALGARIA E NA TOVA DEREDJE.
Like · Reply · 3 · 1 час
Fhilipe Vackony · Собственик-управител на ЕТ "ОЦЕТ ВАЦ", Якоруда
ЦСКА по подобие на КТБ, бе източена.
Like · Reply · 2 · 1 час
Хитър Петър · Индивидуальный предприниматель (Россия) на Мутра Груп Холдинг
КОГАТО НЯМА ПАРИ.....КАКВО ДА СЕ ПРАВИ....ИЗБИРАТЕ МОРАЛ И ЧЕСТ ЧОРБАРИ.....МАРШ ПРИ СЕЛСКИТЕ ОТБОРИ...ТАМ ВИ Е МЯСТОТО....И ТО ЩЕ Е ЗА ДЪЛГО...МУ-ХА-ХА....
Like · Reply · 2 · 44 мин.
Teo Borisov
6 PATI I BIHME GOVEDA I PAK 6TE VI BIEM !!!
Like · Reply · 23 мин.
Хитър Петър · Индивидуальный предприниматель (Россия) на Мутра Груп Холдинг
Teo Borisov АМА, КОГАТО ДОЙДЕТЕ В "А" ....ОБАЧЕ НЕ ОКРЪЖНА ГРУПА...ЗНАЧИ СЛЕД 10-20 ГОДИНИ...
Like · Reply · 18 мин.
Nikola Genov · MEXANO TEXNIKUM-RUSE
Намирисва ми,че Дучето пак ще е на хранилка,но пък му прилича да бъде тартор!
Like · Reply · 1 · 1 час
Dancho P. Dimitrov · Работи в Министерски съвет
ха ха избрали морала ,да избегнеш задълженията си към нап ......било морал... и сега колкогодини ще треа обикновенния българин ще треа да плаща това? ЗНАЧИ НА ТОВА СЕ КАЗВАЛО МОРАЛ!!!!
Like · Reply · 28 мин.
Fhilipe Vackony · Собственик-управител на ЕТ "ОЦЕТ ВАЦ", Якоруда
За да се избегнат 30 милиона задължения, жертват ЦСКА. Край на партийния отбор, създаден от ЦК на БКП през 1948-ма година. Новото начало започва сега! Има депозирани молби за участие в А група на национали не само от българския национален отбор, но и от чуждестранни. Очаква се Димитър Бербатов да се присъедини към отбора, ако бъде одобрена молбата му за участие, след като подаде такава. Очаква се в близките дни Христо Стоичков да напусне щатите и поеме новия отбор с името ЦСКА.
Like · Reply · 1 час
Станислав Стоянов · Stara Zagora, Bulgaria
Избрахте морала, когато разбрахте, че вече няма накъде и няма да има Цска в А група .. Айде не на нас wink emoticon
Like · Reply · 28 мин.
Facebook Comments Plugin
[/offtopic]
Къде е моралът за който се биете в гърдите, че го имате? Будите само умиление, драги мои сладури!