Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2015 19:01

dozz12 написа:
Hearts_on_Fire написа:Това е положението мили ми юбилярчета със синя купичка. Който има претенции да се оплаче на арменския поп! :)

Ти сега себе си ли убеждаваш? Ако ще и примери с Замелек и Ал Ахли да ми даваш. ЦСКА, онзи клуб създаден през 1948 от днес вече го няма. Ти си пренасяй каквото, където искаш. Твоя работа. Спорът тука е безсмислен. 10 - 15 цесекара ще си пренесат отличията а 7 милиарда човека като влезнат в викито на цска от 1948 година ше прочетат че той е спрял да съществува през 2015 и ще има връзка с статията за новият клуб. Виж Гретна за справка.

Я ми кажи тогава, като ви биха Тампере защо викахте, че не били създадени преди 7 години, защото припознали по-стар отбор :lol:
Във "викито", както го наричаш, преди време пишеше как Гонзо върти свирки на съотборниците си, дали е вярно а?
Последна промяна от dafquezz на 20 юни 2015 19:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 юни 2015 19:01

Вижте само бе, кой ще ви повярва, че носите качества и добродетели бе? :lol: И поставяте под съмнение качествата на другите, та вие не знаете какво носите изобщо. Само злоба и съжаление! Няма да ви оставя на мира, аз не съм ви некой хлапак и ме болеше изключително много и сега ме боли, от шест годинки съм цесекар, а всички вие ми затрихте отбора! Поне се извинете ако сте хора! :)

Погледнете се, тук има ли чест и достойнства според вас?
[offtopic]
Hristo Nikov · МЕИ Варна
Абе боли ме ......... за ЦСК.Дали ще играе или няма да играе не ме интересува и мнооого хора не ги интересува
Like · Reply · 3 · 1 час

Jon Conar
Е като не те натискат защо звъниш тогава? Стой си на ....а!
Like · Reply · 37 мин.

Tihomir Pavlov
I KOE MU E MORALNOTO DA ZATRIESH EDIN FUTBOLEN KLUB I DA OSNOVESH EDIN NOV NA NEGOVO MYASTO ZA DA NE PLASTASH ZADALJENIEYATA MU. STEFAN RALCHEV I RUMEN ILIEV SA EDNI PODLOGI KOITO PISHAT SAMO GLUPOSTI. TOI ZA TOVA BALGARIA E NA TOVA DEREDJE.
Like · Reply · 3 · 1 час

Fhilipe Vackony · Собственик-управител на ЕТ "ОЦЕТ ВАЦ", Якоруда
ЦСКА по подобие на КТБ, бе източена.
Like · Reply · 2 · 1 час

Хитър Петър · Индивидуальный предприниматель (Россия) на Мутра Груп Холдинг
КОГАТО НЯМА ПАРИ.....КАКВО ДА СЕ ПРАВИ....ИЗБИРАТЕ МОРАЛ И ЧЕСТ ЧОРБАРИ.....МАРШ ПРИ СЕЛСКИТЕ ОТБОРИ...ТАМ ВИ Е МЯСТОТО....И ТО ЩЕ Е ЗА ДЪЛГО...МУ-ХА-ХА....
Like · Reply · 2 · 44 мин.

Teo Borisov
6 PATI I BIHME GOVEDA I PAK 6TE VI BIEM !!!
Like · Reply · 23 мин.

Хитър Петър · Индивидуальный предприниматель (Россия) на Мутра Груп Холдинг
Teo Borisov АМА, КОГАТО ДОЙДЕТЕ В "А" ....ОБАЧЕ НЕ ОКРЪЖНА ГРУПА...ЗНАЧИ СЛЕД 10-20 ГОДИНИ...
Like · Reply · 18 мин.

Nikola Genov · MEXANO TEXNIKUM-RUSE
Намирисва ми,че Дучето пак ще е на хранилка,но пък му прилича да бъде тартор!
Like · Reply · 1 · 1 час

Dancho P. Dimitrov · Работи в Министерски съвет
ха ха избрали морала ,да избегнеш задълженията си към нап ......било морал... и сега колкогодини ще треа обикновенния българин ще треа да плаща това? ЗНАЧИ НА ТОВА СЕ КАЗВАЛО МОРАЛ!!!!
Like · Reply · 28 мин.

Fhilipe Vackony · Собственик-управител на ЕТ "ОЦЕТ ВАЦ", Якоруда
За да се избегнат 30 милиона задължения, жертват ЦСКА. Край на партийния отбор, създаден от ЦК на БКП през 1948-ма година. Новото начало започва сега! Има депозирани молби за участие в А група на национали не само от българския национален отбор, но и от чуждестранни. Очаква се Димитър Бербатов да се присъедини към отбора, ако бъде одобрена молбата му за участие, след като подаде такава. Очаква се в близките дни Христо Стоичков да напусне щатите и поеме новия отбор с името ЦСКА.
Like · Reply · 1 час

Станислав Стоянов · Stara Zagora, Bulgaria
Избрахте морала, когато разбрахте, че вече няма накъде и няма да има Цска в А група .. Айде не на нас wink emoticon
Like · Reply · 28 мин.

Facebook Comments Plugin
[/offtopic]

Къде е моралът за който се биете в гърдите, че го имате? Будите само умиление, драги мои сладури!
Последна промяна от dreben23 на 20 юни 2015 19:03, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 19:03

ivaka написа:При евентуалното започване на ЦСКА от А Областна група (столица) тимът от "Българска армия" ще бъде пратен в Южната група.

Там се намират бившите величия от А група - Септември и Академик, както и тимове от рода на Легия (Лозен), Гранит (Владая), Урвич (Панчарево), Люлин.

В последния сезон тимът на София 2010 стана Областен шампион и влезе в Югозападната В група, след като съперникът на столичани в баража ФК Кюстендил се отказаха от участие.

Сега ще гостуват в София-запад!
Пак се наденаха на ЛЕВСКАРИ!
ЛЕВСКИ-ЗАПАД ВИ ЧАКА!

ЩЕ бъде кърваво дерби Люлин - ЦСКА.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 20 юни 2015 19:03

groti написа:Аз се обърках. ЦСКА на Манджуков къде е? В смисъл ако продължи да съществува как така така ново дружество ще го припознае ако Манджука не иска? Черепът ще даде за 3 години 18 милиона за да мине през аматьорските групи без да изкара и стотинка,а няма да даде 20 и от тях да върне поне 5-6 за три години за да спаси ЦСКА и да ви има в А група? Според мен насляпо му вярвате,както беше и със Сашо Апашо. Дано ние не последваме вашата съдба,че и мустакът не е много по-добър.

Бюджетът ще е 3 млн. на година. За три години прави 9млн. И разни дрисльовци като Бенжелюн и прочее сажди няма да видят грам стотинка!
Последна промяна от Hearts_on_Fire на 20 юни 2015 19:04, променено общо 1 път.
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 19:04

korteneca и бобо-13 кажете вие какво искате и да се спираИ кажете каква вие заплатата че гледам сте запознати със всичко и то най вече за ЦСКА .За 5 дена имате над хиляда изказвания.А ко може вие да оправите нашите проблеми да ви наемем!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 20 юни 2015 19:07

Мога да се обзаложа, че ЦСКА София няма да започне от А окръжна група, а от В група и който иска да рискува парите си да заповяда.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 20 юни 2015 19:07

viking22 написа:korteneca и бобо-13 кажете вие какво искате и да се спираИ кажете каква вие заплатата че гледам сте запознати със всичко и то най вече за ЦСКА .За 5 дена имате над хиляда изказвания.А ко може вие да оправите нашите проблеми да ви наемем!

Нямам претенции нещо да спира. Само ти казвам да не се правиш на шеф и да казваш кой, къде и какво да пише. Има си хора за тази цел. :!:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 20 юни 2015 19:08

viking22 написа:korteneca и бобо-13 кажете вие какво искате и да се спираИ кажете каква вие заплатата че гледам сте запознати със всичко и то най вече за ЦСКА .За 5 дена имате над хиляда изказвания.А ко може вие да оправите нашите проблеми да ви наемем!

Ми пич, аз вземамм от първата работа 3200 лв, а от втората още 1500 лв(за 4 часа работа на ден от вкъщи). Допълнително с ИТ проектчета докарвам още по 1000-2000 лв на месец според зависи. Моята работа е такава, че съм 12 часа на компа и нямам никакъв проблем да пиша когато си искам.

Сега да те ограмотя малко:

ПРАВИЛНИК НА ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЧЛЕН НА БФС. РАЗДЕЛ IV НАИМЕНОВАНИЕ И ПРЕИМЕНУВАНЕ НА КЛУБА Член 6. Новоучреден клуб не може да приеме наименованието на вече съществуващ клуб от същото населено място. Член 9. Футболният клуб не може да вземе името на прекратил съществуването си или изваден от първенствата друг ФК в продължение на 5 (пет) години. След това той се регистрира в съда и в БФС на общо основание. Тъй като ПФК ЦСКА АД все още си е реално съществуващ клуб,който би трябвало да участва в Югозападната В група,според чл.6 няма как новоучреденият клуб да се казва ЦСКА.Ако ПФК ЦСКА АД бъде обявен в несъстоятелност и фалира(въпреки,че процедурата е дълга и не става от днес за утре) тогава чл.9.

Айде кахърете се сега аз отивам на салса парти. Наздраве!
Последна промяна от bobo_13 на 20 юни 2015 19:08, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 20 юни 2015 19:08

Бе мани ги тези разбирковци! Единият се хвали, че преди пет дена им създали отбора -ЧИСТО НОВ БОЛЯРСКИ, разбираш ли, другият е тъмно лилав и отбора му върви по стъпките на ЦСКА/чакат да утъпчем пътя :lol: /, но иначе са акълии, да откършиш от тях...Игнорирай ги и да си пишат в техните форуми.
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 20 юни 2015 19:09

В България всичко явно е възможно ,събират се няколко фена и решават ,ще играем в А окръжна и вземаме базите,дотук добре ,но никъде не видях собствениците на обора,Георгиев и Манджуков да са се отказали или да са продали отбора.

Върни се в “ЦСКА”