djd написа:Само предполагам, че Литекс ще купи заложената в НАП марка на ЦСКА. С това ще се плати част от дълга и ще се каже "ето, ние сме вече ЦСКА, а не Литекс". Така стана и с Рейнджърс.
Кво е станало с Рейнджърс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
djd написа:Само предполагам, че Литекс ще купи заложената в НАП марка на ЦСКА. С това ще се плати част от дълга и ще се каже "ето, ние сме вече ЦСКА, а не Литекс". Така стана и с Рейнджърс.
Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!
draki75 написа:И ае стига с тези дългове към НАП! ОБЕЗПЕЧЕНИ СА!
Tommi написа:Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!
Има причина и то не една.
А много ми е интересно как само с преименуване на дружество отпадат задълженията му.
ilian12 написа:Сигурни ли сте, че Черепа, МД, Борко, Морко Лупи и останалата пасмина отделят и 1% от времето си за ЦСКА?
Tommi написа:Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!
А много ми е интересно как само с преименуване на дружество отпадат задълженията му.
Red Warrior написа:Tommi написа:Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!
Няма нищо общо преименуването с отпадането на задълженията. Аз съм го преименувал понеже името не ми харесваше, а го купих заради лицензите, които притежаваше за извърпване на специфична дейност, която нямам намерение да ти обяснявам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта