Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кировец » 16 юни 2015 11:51

djd написа:Само предполагам, че Литекс ще купи заложената в НАП марка на ЦСКА. С това ще се плати част от дълга и ще се каже "ето, ние сме вече ЦСКА, а не Литекс". Така стана и с Рейнджърс.

Кво е станало с Рейнджърс? :shock:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 юни 2015 11:53

Сигурни ли сте, че Черепа, МД, Борко, Морко Лупи и останалата пасмина отделят и 1% от времето си за ЦСКА?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 11:55

Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!

Има причина и то не една.
А много ми е интересно как само с преименуване на дружество отпадат задълженията му. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 11:56

draki75 написа:И ае стига с тези дългове към НАП! ОБЕЗПЕЧЕНИ СА!

Всичките ли? Или с обезпечението от Титан може да си карате во веки веков? :lol:
Последна промяна от Tommi на 16 юни 2015 11:58, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

draki75

Мнениеот draki75 » 16 юни 2015 11:57

Кировец, ще ти изпратя един говежди шал да му се радваш.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 11:58

Tommi написа:
Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!

А много ми е интересно как само с преименуване на дружество отпадат задълженията му. :roll:

Няма нищо общо преименуването с отпадането на задълженията. Аз съм го преименувал понеже името не ми харесваше, а го купих заради лицензите, които притежаваше за извършване на специфична дейност, която нямам намерение да ти обяснявам.
Последна промяна от Red Warrior на 16 юни 2015 11:59, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 11:58

ilian12 написа:Сигурни ли сте, че Черепа, МД, Борко, Морко Лупи и останалата пасмина отделят и 1% от времето си за ЦСКА?

Какво ще кажете за ЦСКА - ЛУПИ АД?

От Владислав Запрянов , Topsport.bg
Само Спасителя и Екзекутирания са по-лоша комбинация за клуба от Ивко и Милко

Последна редакция: 16.06.2015, 11:28

Публикуване: 16.06.2015, 11:00

Размер на шрифта: a a a
Томов

Снимка:
bTV

Последни новини

11:31 "А" група
ВИДЕО: Когато ЦСКА не мислеше за селските групи, а биеше Левски
11:15 Черно море
Интересът към Китанов не секва
11:00 ЦСКА
Какво ще кажете за ЦСКА - ЛУПИ АД?

ЦСКА се гърчи в тинята и чака гилотината да падне, пращайки главата на клуба да се търкаля от Люлин от Урвич. Основните виновници за мизерното състояние на „армейския" тим са отдавна ясни - Бандата на прякорите. Като започнеш с Лупи, минеш през Гърнето, Праховеца, Сеуекцията и Цимбика, та стигнеш пак до Добрия вълк и завършиш с Екзекутирания от Мура и Зимбру... Те са! Същите тези особи, които се биеха в гърдите, че са спасители. Спасиха себе си, пратиха ЦСКА в бездната. Сега се покриха, стоят в мишите си дупчици и църкат. Защото няма какво да кажат в своя защита.

Ежедневно се появяват нови ЦСКА-та. Прииждат в Регистъра на рояци. Днес питаме кой ще припознаете - ЦСКА на Васил Божков и Гриша Ганчев, ЦСКА на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев... Може би ЦСКА на Георги Георгиев - Леджеата, който търсеше Томов със стик за голф на „Армията" да го сурвака и да му вземе петте лева от джоба. Или пък ЦСКА (Раднево) на легендата Аспарух Никодимов? Венци Стефанов вчера роди поредния бисер, питайки Баба Гица ли ще плаща дълговете на ЦСКА, които Лупи уж беше намалил значително... Та и ЦСКА на бата ти Гица може да пръкнем...

Предлагаме на светлата личност проф. Александър Томов (мразещ и отричащ лъжата) също да регистрира един ЦСКА. Какво ще кажете за ЦСКА - ЛУПИ АД? В превод: Цялостно Съсипан Клуб на Армията от Лъжци, Узурпирали Парите и Избягали. АД в случая е Ала-бала Дружество. Действай, Томов, ти си! Регистрирай и връщай Човека с пурите за президент, че ни липсва. И ти ни липсваш. Така хубаво ни омайваше как ЦСКА е спасен от теб, как „червените" гонят титла, Купа, групи на ШЛ...

Обявилият се за спасител на ЦСКА Александър Томов и любимецът му Стойчо трябва да поемат своята отговорност за сегашното състояние на клуба. Само Лупи и Екзекутирания са по-лоша комбинация за ЦСКА от юнаците Ивко и Милко. И хората го разбраха. Но късно...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 11:59

Tommi написа:

Толкова ли си тъп :?: Гришата преименува Литекс на ЦСКА и сменя регистрацията на фирмата в София, Кралев разваля договора за базите със старото ЦСКА на Милко, защото не се инвестира, според договореното, прави се нов договор с ЦСКА на Черепа, Лоби и ко гласуват като пичове, щото иначе к*р пари от ТВ-права ... :lol: И работата май баш така ще стане ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

sinyoebe
Контакти:

Мнениеот sinyoebe » 16 юни 2015 12:00

"Грозен слух плъзва из вселената. Като част от сделката ГГ е поискал да се забрани използването от червените глорихънтъри абревиатурата КЗЛ, защото можело да се изтълкува като КЗ Литекс" :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 12:00

Red Warrior написа:
Tommi написа:

Няма нищо общо преименуването с отпадането на задълженията. Аз съм го преименувал понеже името не ми харесваше, а го купих заради лицензите, които притежаваше за извърпване на специфична дейност, която нямам намерение да ти обяснявам.

Тогава какво по-точно искаш да кажеш с предишното си мнение? :roll:

Върни се в “Архив”