Локо” (Сф) остава в “А” група, вариантите са два

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Локо” (Сф) остава в “А” група, вариантите са два

Мнениеот favaca8888 » 12 юни 2015 14:11

Аууу колко злоба ! Гадно ли Ви е ?
Боли ли ?!

БАСИ КЕФА ! ДА МИ ЛАПАТЕ 5УРА СЕЛЯНИ ! :twisted:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 юни 2015 13:29

“Локо” (Сф) ще играе през следващия сезон в “А” Областна група! Гигов е аут
ФАКТ :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 13 юни 2015 15:28

HekakaB написа:
FLANKER написа:Пич,аз нещо да съм казал за правилника? Ако Гигов е виновен да си носи последствията.
Въпросът е: ти ,откъде събра тая злоба към Локо (Сф)?
пп.Чакам си името на отбора 8-)

Грешно си разбрал нещата пич.Не ми пука за Локо и никой не мразя.Мразя начина по който се опитват камара хора да правят незаконни неща, за да продължава далаверата на група престъпници.Защото тия хора ощетявайки държавата,ощетяват и мене и тебе.Утре ще питаш, защо майка ти взима малка пенсия, защо няма детска градина за детето ти,защо няма лампа на улицата пред вас?Затова ни е скапана държавата, защото за такива престъпници постоянно се правят компромиси, като дори се нарушават закони.И на никой не му пука.До кога така "пич"?Ако това се случваше на моя отбор,бих се радвал дори.Шанса престъпниците които го управляват да се махнат е голям.Имаш ли идея какъв сигнал ще е това към останалите,които се опитват да живеят по някакви правила в тая държава?Подкрепяйте си отбора,но преди всичко подкрепяйте държавата и правилата,щото тия които подкрепяте ощетяват и вас в момента.Дано го осъзнавате.

Айде лека ви, че трябва да ставам рано утре.

Ако имаше правила и някой ги спазваше , отбори като Левски,Локо Пд, Ботев и ЦСКА отдавна щяха да са без лиценз. А ако сравняваме милиончето ,което Гигов така или иначе ще си плати със бюджета на Лудогорец и Берое дадени им от мойте и твойте данъци, които те едва ли някога ще платят , Гиговото си е направо нищожно.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юни 2015 01:10

Ако наистина се спазваха правилата за лицензиране и финансов феърплей, то Левски и Ботев също щяха да изхвърчат. За Ботев не съм много сигурен де, все пак Цецу не си е поискал кинтите да ги загроби....но Подуяне Тиквата ги спаси, тея бяха фалирали март, че и Купа искаше зорлем да им връчи, ама нейсе, лягането на Домуз бей се оказа напразно. Искам да кажа, обаче, че има голяма разлика между вас и комунистическата издънка, недоразумението на природата от 1948 година, създадено с Указ на Политбюро на БКП. Знаете позицията ми срещу двете чеда на комунизма, срещу двете термоядрени мръсни бомби, които БКП хрърли над футбола. Ясно е едно, в днешните времена на криза, когато очевидно ще играете при аматьорите се държите мнооооого по-достойно от онези празни комунистически кратуни с петолъчките, които съвсем забравиха какво е достойнство и чест. Това да ходиш ти по офисите на мутри, да лижеш на мутри задниците, да лапаш на всякакви комунистически отрепки като Божков (който си плюл междудругото много пъти), на Ганчев (също плют доволно), на Боко Тиквата...не знам до какво ниво паднаха тея нищожества, защото те са всичко, но не и фенове щом клуба им още съществува, а те налапаха мутренските пишоци и запяха за Кърпачев заради някакви 20 сребърника. Ей тука мисля, че и най-големия дебил може да види разликата между един истински клуб и привържениците му и един ФАЛШИВ, един създаден от болни мозъци, от социопати и извратеняци да "прославя комунизма". Затова вие ще оцелеете, както оцеля и Наполи, Фирентина, Милан, Ювентус....докато онея лизачите на мутренските гниталии отиват право при Дукла и останалите комунистически зомбита. Вярно, на всички отбори шефовете са мутри, ама сефте виждам някой така да лиже задниците им.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 14 юни 2015 17:36

Благодаря ти за хубавите думи!Наистина за нас феновето на Локомотив София,не е проблем,че няма да играем в А група.Ние искаме клуба ни да остане чист,не искаме обединения,не искаме и подаяния.Готови сме да подкрепяме отбора в Жм окръжна група.Ние не сме фенове за титлите и медалите!И в калта и на върха,винаги с Локо София!

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 14 юни 2015 17:38

Всички от нас казват това:
Това е моят отбор ! Ако НЯКОГА ЛОКОМОТИВ остане с един - единствен привърженик , ТО ТОВА ЩЕ СЪМ АЗ !!!
Тези думи казват всичко!

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 14 юни 2015 23:01

За да просъществува Локомотив, е задължително Гигов да си тръгне. Да си взима АД-то и вън.
Без него школата бързо ще тръгне на горе, както и условията за подготовка ще са в пъти по-добри. Което е основата на един клуб който иска да се развива и да го има на футболната карта.

САМО ЛОКО

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юни 2015 17:23

Много ви лъгаха и вас с тия варианти!Успех във В група!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Локо София”