Боли ли ?!
БАСИ КЕФА ! ДА МИ ЛАПАТЕ 5УРА СЕЛЯНИ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
HekakaB написа:FLANKER написа:Пич,аз нещо да съм казал за правилника? Ако Гигов е виновен да си носи последствията.
Въпросът е: ти ,откъде събра тая злоба към Локо (Сф)?
пп.Чакам си името на отбора
Грешно си разбрал нещата пич.Не ми пука за Локо и никой не мразя.Мразя начина по който се опитват камара хора да правят незаконни неща, за да продължава далаверата на група престъпници.Защото тия хора ощетявайки държавата,ощетяват и мене и тебе.Утре ще питаш, защо майка ти взима малка пенсия, защо няма детска градина за детето ти,защо няма лампа на улицата пред вас?Затова ни е скапана държавата, защото за такива престъпници постоянно се правят компромиси, като дори се нарушават закони.И на никой не му пука.До кога така "пич"?Ако това се случваше на моя отбор,бих се радвал дори.Шанса престъпниците които го управляват да се махнат е голям.Имаш ли идея какъв сигнал ще е това към останалите,които се опитват да живеят по някакви правила в тая държава?Подкрепяйте си отбора,но преди всичко подкрепяйте държавата и правилата,щото тия които подкрепяте ощетяват и вас в момента.Дано го осъзнавате.
Айде лека ви, че трябва да ставам рано утре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта