Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Мнениеот Tommi » 13 юни 2015 09:48

Onze_dOr написа:Още един кретен пуска тема!
Ами като искаш отлагане направи ОСОБЕН ЗАЛОГ в НАП и обезпечи вземанията! Сигурен съм, че няма да ти откажат.... както не отказват на хиляди фирми и частни лица! Имаш това право...... за разлика от акъл. :lol:

ЦСКА с какъв особен залог ги обезпечи тия 10+ млн. лв?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 13 юни 2015 10:01

Tommi написа:
Ами като искаш отлагане направи ОСОБЕН ЗАЛОГ в НАП и обезпечи вземанията! Сигурен съм, че няма да ти откажат.... както не отказват на хиляди фирми и частни лица! Имаш това право...... за разлика от акъл. :lol:

Кажи ми честно, колко пъти трябва да ви се обяснява едно и също?!
Още от 2011 г. Титан, Залага марката ЦСКА(3 млн.) и няколко декара земи на морето(Бяла, Кара-дере 6 млн.лв.).
ЦСКА гори с лиценза защото НАП не прие допълнителния залог на Лупи(някакви ниви в Панчарево), за останала сума до 10,6 млн.лв.
От години се знае, че в НАП има залог, само ти и себеподобните ти не разбрахте!

Между другото ББ се е изказал така все едно ЦСКА е единствения длъжник към Държвата, а то всъщност задълженията на неговия любим "Левски-Спартак"(така се казваше отбора, когато той му е ставал фен) към държавата, доближават тези на ЦСКА(4,5 млн. лв. към НАП+ 4 млн.лв. към Държавната ГБС- за Взривена+ задълженията, които обяви Сметната Палата(засега сумата не е обявена, но съгласете се наеми, данъци и лихви за 17 години назад за комплекс "Г. Аспарухов, не е никак малка, вероятно няколко милиона лева). И като съберем 4+4+? 3-4-5-6-7-8? се оказва,че сините имат по- големи задължения към Българската Държава от ЦСКА! нкп искали да се спазват законите, ами да си платят преди нас задълженията, и тогава да пишат декларации, доносноците....
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 юни 2015 10:08

Възрастен написа:Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Споко, има и План Б! :mrgreen: Близките ти ще те хвърлят беден и немощен на кучетата и ще си намерят някой по-читав. 8-) Ще го кръстят с име, подобно на твоето, ще го облекат с твоите дрехи, ще му постерят твоето легло... и все едно нищо не се е случило. :oops: :oops:

Дай Боже всеки да има такива близки! :lol: :lol:

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 юни 2015 10:14

Вероятно (за разлика от теб) аз, КРЕТЕНЪТ, си плащам данъците (без проблем). Ако не си разбрал защо пускам темата, значи петолъчката не ти излиза от главата, другарю! Застинал си някъде на ниво 80-те години (на миналия век). Там, където за "активните борци" законите важаха, ама частично. Когато Премиерът на една държава казва, че СЪЗНАТЕЛНО не е събирал данъци от определен субект, би трябвало дори и петолъчката в главата ти да се размърда (ако не е закована с пирони, де) :mrgreen: . И, моля те, не ми излизай с аргумента, че е така, щото няма държава. Че няма - няма, ама така доникъде няма да я докараме.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 юни 2015 10:18

Blue1914 написа:
Възрастен написа:Искам отлагане с години на събирането и на моите данъци!

Споко, има и План Б! :mrgreen: Близките ти ще те хвърлят беден и немощен на кучетата и ще си намерят някой по-читав. 8-) Ще го кръстят с име, подобно на твоето, ще го облекат с твоите дрехи, ще му постерят твоето легло... и все едно нищо не се е случило. :oops: :oops:

Дай Боже всеки да има такива близки! :lol: :lol:

Хи-хи...Нищо, че малко далече живеят. :)

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 юни 2015 10:20

Onze_dOr написа:
Още от 2011 г. Титан, Залага марката ЦСКА(3 млн.) и няколко декара земи на морето(Бяла, Кара-дере 6 млн.лв.).
ЦСКА гори с лиценза защото НАП не прие допълнителния залог на Лупи(някакви ниви в Панчарево), за останала сума до 10,6 млн.лв.

Между другото ББ се е изказал така все едно ЦСКА е единствения длъжник към Държвата, а то всъщност задълженията на неговия любим "Левски-Спартак"(така се казваше отбора, когато той му е ставал фен) към държавата, доближават тези на ЦСКА(4,5 млн. лв. към НАП+ 4 млн.лв. към Държавната ГБС- за Взривена+ задълженията, които обяви Сметната Палата(засега сумата не е обявена, но съгласете се наеми, данъци и лихви за 17 години назад за комплекс "Г. Аспарухов, не е никак малка, вероятно няколко милиона лева). И като съберем 4+4+? 3-4-5-6-7-8? се оказва,че сините имат по- големи задължения към Българската Държава от ЦСКА! нкп искали да се спазват законите, ами да си платят преди нас задълженията, и тогава да пишат декларации, доносноците....

Доколкото разбрах НАП май вече не третира земята в Бяла като особено ценна, с което загубихте един голям и много важен актив. Задълженията на Левски към НАП и футболисти са около 5 милиона. Секторът щял да се самоизплаща, уж така било договорено. А и все пак тоя сектор си е някаква инвестиция, не пари, които даваш без нито да ги видиш, нито да ги усетиш повече. Положението в Лески също е доста тежко, но доста по стабилно от това на Армията.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юни 2015 10:25

Onze_dOr написа:
Tommi написа:

Не ми ги пробутвай на мен тези работи. ;) С марката и земите на морето сте обезпечили около 7 млн. лв. Да приемем, че са малко повече, ако през последната година са намерили още активи за обезпечение. А останалите с какво сте ги обезпечили? Ти имаш ли представа, че след Титан само лихвите, които ви се трупат са над 700 000 лв. годишно, без да броим новите задължения по данъци и осигуровки?
Последна промяна от Tommi на 13 юни 2015 10:29, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 юни 2015 10:27

damyanov1963 написа:Вижте сега чорбарчета, народа който изнемогва и който страда от това, че не може да си плаща данъците и сметките, рано или късно ще изригне с/у Вас!

ТОП скандал! Станишев опрости 40 милиона дългове на Ковачки

0

Енергийният олигарх получи подарък от държавата заради гласуването под строй на миньорите от Бобов дол

06/10/13 18:51

(http://www.eurochicago.com/)

Правителството тайно опрости 320 млн. лева дълг на Цветан Василев

Кабинетът нагло и тайно подари 320 милиона лева държавни пари на
банкера Цветан Василев!

А иначе всички министри, начело с Орешарски, когото народът все по-често
нарича Олигарски ореваха орталъка, че се чудели откъде да заделят 26
милиона лв. за парите за майките!

Тези наглеци от властта си раздават помежду си стотици милиони, все едно
става дума за 2 пакета семки…

С тайно решение кабинетът одобри спогодба с приватизаторите на БТК и
обявяването на техните задължения от 320 милиона към държавата да бъдат
обявени за нищожни!

ГЕРБ опрости 53 млн. лв. на Домусчиев за БМФ

Последна редакция: 17.12.2009, 08:58 Ето това е крадене от държавата ,взимай жената,децата и отивай на жълтите плочки да протестираш.ЦСКА колкото пари за базите си е платил на тази държава,няма друг такъв отбор в България.А Борисов като подари 53 мил.лв. на Домусчиев някой да се обади,разбирам че сте много "загрижени" за държавата и благосъстоянието на народа но само като стане въпрос за ЦСКА.Не Ви пука за правилата и законите,те многократно са променяни заради Левски,последно с младежите Ви до 21г.,които трябваше да играят във втората шестица,от по-стари времена как един ваш идол игра за една календарна година в три отбора,нещо което и на Тамбукту нямаше да го позволят и сте седнали да ми говорите за правила и фенклуба Ви да пуска декларации,вече сигурно и доноси до ФИФА и УЕФА сте пуснали,на вас в доносите Ви е силата.А този юнак автора на темата вместо да си кротува ,че тяхния спонсор открадна 4 милиарда лева и разклати финансовото състояние на държавата,тръгнал да се занимава със задълженията на ЦСКА.Наистина няма закони в България,защото ако има базата в Коматево ще бъде обявена на търг и парите от този търг ще покрият някои загуби от фалита на КТБ,а Вие ще си играете в Сопот където май Ви е седалището.Извинявам се на нормалните фенове на Ботев Пд за крайния коментар ,но ако не бях предизвикан нямаше да го направя.Обичайте си отборите,оставете ЦСКА на мира,за левскарите ми е ясно те не желаят ЦСКА в Агрупа защото се страхуват,вместо като мъже да искат да сме там за да вземат реванш за поредните загуби те гледат пак по административен начин да им решат проблема с ЦСКА.Не съм далеч от мисълта че ЦСКА не взе лиценз защото си позволи две години да унижава Левски,ако от НАП са прави, да излязат и да кажат с какво е обезпечен дълга на Левски и защо отказват 200хил.лв. от Гигов за споразумение и как 1мил.лв. задължения е проблем,а 5мил.лв.,не.А високопарните си думи Иво Перчема да ги говори другаде,първо той не е Левски,а подставено лице там и второ може да се бие в гърдите в момента когато си плати в НАП всичко плюс задълженията към фирмите строящи Г.Аспарухов и тогава да говори за други отбори,защото Левски е не по-добре от ЦСКА,засега ги спасяват само процедурни хватки и близките отношения с управляващите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 юни 2015 10:35

Onze_dOr написа:
Tommi написа:

Ако, ако, ако....!!!!!!!!!!!!
Ако е велика дума, обаче цапа гащи и мирише :mrgreen:
Всички продължавате да говорите с догадки и слухове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писах ви и по-горе извадете документи в подкрепа на твърденията си и стига сте повтаряли едно и също нещо с идеята да да се превърне в истина!!!!!!!!!
Към момента цялата вселена ви показва с ДОКУМЕНТИ, че дължите пари на всичко живо, вие се пенявите като побеснели и отричте опитвайки се да прехвърлите проблема от болната на здравата глава!
Писал съм го и друг път-съберете по 15 лева от всеки ( нали сте фенове милиони!!!!!! ) и си платете най-необходимото-задълженията към НАП, пък тогава цвъркайте!!!
От къде сме намерили пари за нашите плащания?
Аз лично съм си купил екипи-за мен, за двете ми деца, за кума ми и за двама приятели, купил съм си и пакет акции и с това съм налял в касата на клуба...даже не съм и смятал!!Всичките ми познати левскари направиха същото-оттам идват и част от плащанията към всички длъжници, затова сме и атрактивни за рекламодатели и спонсори, затова и можем да си обезпечим плащанията с нщо реално, а не виртуално с някакви ниви купени за милион и нещо, а среална цена около 100 000 лева!
Разбираш ли ти и всички твои другари или трябва и да ви се нарисува или сглоби с пластелин за да осънаете действителността?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 юни 2015 10:39

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Вижте сега чорбарчета, народа който изнемогва и който страда от това, че не може да си плаща данъците и сметките, рано или късно ще изригне с/у Вас!

ТОП скандал! Станишев опрости 40 милиона дългове на Ковачки

0

Енергийният олигарх получи подарък от държавата заради гласуването под строй на миньорите от Бобов дол

06/10/13 18:51

(http://www.eurochicago.com/)

Правителството тайно опрости 320 млн. лева дълг на Цветан Василев

Кабинетът нагло и тайно подари 320 милиона лева държавни пари на
банкера Цветан Василев!

А иначе всички министри, начело с Орешарски, когото народът все по-често
нарича Олигарски ореваха орталъка, че се чудели откъде да заделят 26
милиона лв. за парите за майките!

Тези наглеци от властта си раздават помежду си стотици милиони, все едно
става дума за 2 пакета семки…

С тайно решение кабинетът одобри спогодба с приватизаторите на БТК и
обявяването на техните задължения от 320 милиона към държавата да бъдат
обявени за нищожни!

ГЕРБ опрости 53 млн. лв. на Домусчиев за БМФ

Последна редакция: 17.12.2009, 08:58 Ето това е крадене от държавата ,взимай жената,децата и отивай на жълтите плочки да протестираш.ЦСКА колкото пари за базите си е платил на тази държава,няма друг такъв отбор в България.А Борисов като подари 53 мил.лв. на Домусчиев някой да се обади,разбирам че сте много "загрижени" за държавата и благосъстоянието на народа но само като стане въпрос за ЦСКА.Не Ви пука за правилата и законите,те многократно са променяни заради Левски,последно с младежите Ви до 21г.,които трябваше да играят във втората шестица,от по-стари времена как един ваш идол игра за една календарна година в три отбора,нещо което и на Тамбукту нямаше да го позволят и сте седнали да ми говорите за правила и фенклуба Ви да пуска декларации,вече сигурно и доноси до ФИФА и УЕФА сте пуснали,на вас в доносите Ви е силата.А този юнак автора на темата вместо да си кротува ,че тяхния спонсор открадна 4 милиарда лева и разклати финансовото състояние на държавата,тръгнал да се занимава със задълженията на ЦСКА.Наистина няма закони в България,защото ако има базата в Коматево ще бъде обявена на търг и парите от този търг ще покрият някои загуби от фалита на КТБ,а Вие ще си играете в Сопот където май Ви е седалището.Извинявам се на нормалните фенове на Ботев Пд за крайния коментар ,но ако не бях предизвикан нямаше да го направя.Обичайте си отборите,оставете ЦСКА на мира,за левскарите ми е ясно те не желаят ЦСКА в Агрупа защото се страхуват,вместо като мъже да искат да сме там за да вземат реванш за поредните загуби те гледат пак по административен начин да им решат проблема с ЦСКА.Не съм далеч от мисълта че ЦСКА не взе лиценз защото си позволи две години да унижава Левски,ако от НАП са прави, да излязат и да кажат с какво е обезпечен дълга на Левски и защо отказват 200хил.лв. от Гигов за споразумение и как 1мил.лв. задължения е проблем,а 5мил.лв.,не.А високопарните си думи Иво Перчема да ги говори другаде,първо той не е Левски,а подставено лице там и второ може да се бие в гърдите в момента когато си плати в НАП всичко плюс задълженията към фирмите строящи Г.Аспарухов и тогава да говори за други отбори,защото Левски е не по-добре от ЦСКА,засега ги спасяват само процедурни хватки и близките отношения с управляващите.

Темата е за изказване на Премиера, не съм визирал ЦСКА и привържениците му. За Василев тепърва ще се произнасят - крал ли е, само той ли, окрадоха ли го други (на гърба на бедната ни държавица) и тем подобни. Та за изказването (и за манталитета на изказващия се) иде реч - и друг да беше на мястото на ЦСКА (още веднъж - уважение за стореното до момента!), пак щеше да ме жегне. Те така и циганите нищо не плащат.

Върни се в “Футбол - България”