Onze_dOr написа:Tommi написа:Onze_dOr написа:Още един кретен пуска тема!
Ами като искаш отлагане направи ОСОБЕН ЗАЛОГ в НАП и обезпечи вземанията! Сигурен съм, че няма да ти откажат.... както не отказват на хиляди фирми и частни лица! Имаш това право...... за разлика от акъл.

ЦСКА с какъв особен залог ги обезпечи тия 10+ млн. лв?
Кажи ми честно, колко пъти трябва да ви се обяснява едно и също?!
Още от 2011 г. Титан, Залага марката ЦСКА(3 млн.) и няколко декара земи на морето(Бяла, Кара-дере 6 млн.лв.).
ЦСКА гори с лиценза защото НАП не прие допълнителния залог на Лупи(някакви ниви в Панчарево), за останала сума до 10,6 млн.лв.
От години се знае, че в НАП има залог, само ти и
себеподобните ти не разбрахте!
Между другото ББ се е изказал така все едно ЦСКА е единствения длъжник към Държвата, а то всъщност задълженията на неговия любим "Левски-Спартак"(така се казваше отбора, когато той му е ставал фен) към държавата, доближават тези на ЦСКА(4,5 млн. лв. към НАП+ 4 млн.лв. към Държавната ГБС- за Взривена+ задълженията, които обяви Сметната Палата(засега сумата не е обявена, но съгласете се наеми, данъци и лихви за 17 години назад за комплекс "Г. Аспарухов, не е никак малка, вероятно няколко милиона лева). И като съберем 4+4+? 3-4-5-6-7-8? се оказва,че сините имат по- големи задължения към Българската Държава от ЦСКА! нкп искали да се спазват законите, ами да си платят преди нас задълженията, и тогава да пишат декларации, доносноците....
Ако, ако, ако....!!!!!!!!!!!!
Ако е велика дума, обаче цапа гащи и мирише
Всички продължавате да говорите с догадки и слухове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писах ви и по-горе извадете документи в подкрепа на твърденията си и стига сте повтаряли едно и също нещо с идеята да да се превърне в истина!!!!!!!!!
Към момента цялата вселена ви показва с ДОКУМЕНТИ, че дължите пари на всичко живо, вие се пенявите като побеснели и отричте опитвайки се да прехвърлите проблема от болната на здравата глава!
Писал съм го и друг път-съберете по 15 лева от всеки ( нали сте фенове милиони!!!!!! ) и си платете най-необходимото-задълженията към НАП, пък тогава цвъркайте!!!
От къде сме намерили пари за нашите плащания?
Аз лично съм си купил екипи-за мен, за двете ми деца, за кума ми и за двама приятели, купил съм си и пакет акции и с това съм налял в касата на клуба...даже не съм и смятал!!Всичките ми познати левскари направиха същото-оттам идват и част от плащанията към всички длъжници, затова сме и атрактивни за рекламодатели и спонсори, затова и можем да си обезпечим плащанията с нщо реално, а не виртуално с някакви ниви купени за милион и нещо, а среална цена около 100 000 лева!
Разбираш ли ти и всички твои другари или трябва и да ви се нарисува или сглоби с пластелин за да осънаете действителността?!?