Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA69 написа:Знам, че тук четат и пишат и нормални фенове на Левски.. Абе озаптете по някакъв начин тези ''умни глави'' от НКП-то, беВтори след християните били левскарите.
NOMER14 написа:CSKA69 написа:Знам, че тук четат и пишат и нормални фенове на Левски.. Абе озаптете по някакъв начин тези ''умни глави'' от НКП-то, беВтори след християните били левскарите.
Второто е подмножество на първото. Математика не се ли учи вече в българските училища?
CSKA69 написа:Знам, че тук четат и пишат и нормални фенове на Левски.. Абе озаптете по някакъв начин тези ''умни глави'' от НКП-то, беВтори след християните били левскарите.. какви сте тогава - дхихадисти, будисти или индуси
НЕРЕАЛНА КРЕТЕНИЯ, БРАТЯ
memnto написа:Сега ако се случи, че предложат на седмочислениците да изграят в ЕКТ, като сте толкова принципни и стриктни ще се откажете ли ?![]()
ivaka написа:memnto написа:Сега ако се случи, че предложат на седмочислениците да изграят в ЕКТ, като сте толкова принципни и стриктни ще се откажете ли ?![]()
Е вие сте свикнали да сте все ПЪРВИ!
Сега пак ще водите А група, НО В ОКРЪГА!
А и по-добре седмочисленици, отколкото Цилекс или ЛеЦка.
Някак е незабелязано от 6-то да отидеш на 7-мо място, НО ОТ 1-во с 5 точки разлика, да завършиш на 5-то място с 11 точки разлика от първия след като 10 мача не си вкарал гол, ЧЕ ДАЖЕ ИМАШ 4 точки по-малко от СЕДМОЧИСЛЕНИЦИТЕ...ТОВА Е КРАХ!
Да не говорим, че ежедневно да мислиш ВРЪТКИ как да излъжеш закона, за да не отидеш, ТАМ КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО...ТОВА ВЕЧЕ Е ПАДЕНИЕ!
Виждам, че сте обърнали и подобаващо внимание на това "След християните в България най-много са левскарите...", страхът ви си е голямо шубе, нали?
Знаете много добре, че лудогорци, моряци, ботевисти, слависти, локомотивци, беройци не могат да се справят с вас, но ВИЖ ЛЕВСКАРИТЕ СА "ДРУГА БИРА" - МНОГО СА, МАЙ ПОВЕЧКО ОТ ЦЕСЕКАРИТЕ, СЪЩО ТОЛКОВА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ, А И ТОЛКОВА ЛУДИ!
Ако ти не си виждал говедо срещу прасе, аз съм виждал...само като говедото наведе глава и прасето бяга през глава!
sin4ec написа:delqnski47 написа:Ок,няма лошо,но проблемът на такива като вас е,че вие си критикувате позицията на някои фенове на ЦСКА..но дотам.Решение не давате.А аз споменах нещо за монопола по рано.
Аз нищо не критикувам. Позицията на някои фенове на ЦСКА е позорна и срамна! Аз да ви дам решение, ти ебаваш ли се? Не, оправдаваш позорната позиция. Май и ти натам си тръгнал...
Преди няколко месеца куфеехте за шестата поредна, а днес това не е вашето ЦСКА? Вашето ЦСКА е преименуваният Осъм на ГОВЕДОТО и ЗАХАРТА? Как не ви е срам...
Никога не съм очаквал, че ще стигнете до такова падение... толкова години спорих тук, банове взимах, абе весело беше.Но този позор не ми е ясно как ще го оправдаете.
Пак казвам-на тия няколко човека, дето си отстояваха отбора докрай, краката трябва да им миете!
Потресен съм, нито вашата вярност е вярност, нито пък имате чест.
Толкова години мислех, че споря с истински армейци, стоящи зад отбора си докрай. И такива впечатления си създавах. Оказа се, че предадохте отбора си при първа възможност и се подложихте на една феноменална глупост!
От долните дивизии се уплашихте, но се поблазнихте да унищожите друг отбор, чужд за вас, само и само да сте в А група. И не се свените да заявявате, че в ЕКТ ще играете...
Жалко. Излъгал съм се. Спорил съм не с армейци, а с предатели и ренегати, готови и Чапръчене да припознаят за клуб на сърцето си...
Истина ти казвам, жал ми е за вас...
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта