НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”

Мнениеот CSKA69 » 13 юни 2015 01:00

Знам, че тук четат и пишат и нормални фенове на Левски.. Абе озаптете по някакъв начин тези ''умни глави'' от НКП-то, бе :mrgreen: Втори след християните били левскарите.. какви сте тогава - дхихадисти, будисти или индуси :lol: НЕРЕАЛНА КРЕТЕНИЯ, БРАТЯ :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2015 01:08

CSKA69 написа:Знам, че тук четат и пишат и нормални фенове на Левски.. Абе озаптете по някакъв начин тези ''умни глави'' от НКП-то, бе :mrgreen: Втори след християните били левскарите. :lol:

Второто е подмножество на първото. Математика не се ли учи вече в българските училища?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 юни 2015 01:38

Втори след.....Пак втори! ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 юни 2015 01:42

NOMER14 написа:
CSKA69 написа:Знам, че тук четат и пишат и нормални фенове на Левски.. Абе озаптете по някакъв начин тези ''умни глави'' от НКП-то, бе :mrgreen: Втори след християните били левскарите. :lol:

Второто е подмножество на първото. Математика не се ли учи вече в българските училища?

Второ след първото не е подмножество на първото. ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юни 2015 02:18

CSKA69 написа:Знам, че тук четат и пишат и нормални фенове на Левски.. Абе озаптете по някакъв начин тези ''умни глави'' от НКП-то, бе :mrgreen: Втори след християните били левскарите.. какви сте тогава - дхихадисти, будисти или индуси :lol: НЕРЕАЛНА КРЕТЕНИЯ, БРАТЯ :lol:

Абе вие върнахте ли се вече в А група, та и претенции имате, че и мнения изказвате? :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 13 юни 2015 08:23

Сега ако се случи, че предложат на седмочислениците да изграят в ЕКТ, като сте толкова принципни и стриктни ще се откажете ли ? :lol: :lol:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 юни 2015 08:42

memnto написа:Сега ако се случи, че предложат на седмочислениците да изграят в ЕКТ, като сте толкова принципни и стриктни ще се откажете ли ? :lol: :lol:

Е вие сте свикнали да сте все ПЪРВИ!
Сега пак ще водите А група, НО В ОКРЪГА!
А и по-добре седмочисленици, отколкото Цилекс или ЛеЦка.
Някак е незабелязано от 6-то да отидеш на 7-мо място, НО ОТ 1-во с 5 точки разлика, да завършиш на 5-то място с 11 точки разлика от първия след като 10 мача не си вкарал гол, ЧЕ ДАЖЕ ИМАШ 4 точки по-малко от СЕДМОЧИСЛЕНИЦИТЕ...ТОВА Е КРАХ!
Да не говорим, че ежедневно да мислиш ВРЪТКИ как да излъжеш закона, за да не отидеш, ТАМ КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО...ТОВА ВЕЧЕ Е ПАДЕНИЕ!
Виждам, че сте обърнали и подобаващо внимание на това "След християните в България най-много са левскарите...", страхът ви си е голямо шубе, нали?
Знаете много добре, че лудогорци, моряци, ботевисти, слависти, локомотивци, беройци не могат да се справят с вас, но ВИЖ ЛЕВСКАРИТЕ СА "ДРУГА БИРА" - МНОГО СА, МАЙ ПОВЕЧКО ОТ ЦЕСЕКАРИТЕ, СЪЩО ТОЛКОВА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ, А И ТОЛКОВА ЛУДИ!
Ако ти не си виждал говедо срещу прасе, аз съм виждал...само като говедото наведе глава и прасето бяга през глава!

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 13 юни 2015 09:46

ivaka написа:
memnto написа:Сега ако се случи, че предложат на седмочислениците да изграят в ЕКТ, като сте толкова принципни и стриктни ще се откажете ли ? :lol: :lol:

Е вие сте свикнали да сте все ПЪРВИ!
Сега пак ще водите А група, НО В ОКРЪГА!
А и по-добре седмочисленици, отколкото Цилекс или ЛеЦка.
Някак е незабелязано от 6-то да отидеш на 7-мо място, НО ОТ 1-во с 5 точки разлика, да завършиш на 5-то място с 11 точки разлика от първия след като 10 мача не си вкарал гол, ЧЕ ДАЖЕ ИМАШ 4 точки по-малко от СЕДМОЧИСЛЕНИЦИТЕ...ТОВА Е КРАХ!
Да не говорим, че ежедневно да мислиш ВРЪТКИ как да излъжеш закона, за да не отидеш, ТАМ КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО...ТОВА ВЕЧЕ Е ПАДЕНИЕ!
Виждам, че сте обърнали и подобаващо внимание на това "След християните в България най-много са левскарите...", страхът ви си е голямо шубе, нали?
Знаете много добре, че лудогорци, моряци, ботевисти, слависти, локомотивци, беройци не могат да се справят с вас, но ВИЖ ЛЕВСКАРИТЕ СА "ДРУГА БИРА" - МНОГО СА, МАЙ ПОВЕЧКО ОТ ЦЕСЕКАРИТЕ, СЪЩО ТОЛКОВА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ, А И ТОЛКОВА ЛУДИ!
Ако ти не си виждал говедо срещу прасе, аз съм виждал...само като говедото наведе глава и прасето бяга през глава!

Ивче, а бе що не си еб.ш макята, а!?
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 13 юни 2015 10:29

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Ок,няма лошо,но проблемът на такива като вас е,че вие си критикувате позицията на някои фенове на ЦСКА..но дотам.Решение не давате.А аз споменах нещо за монопола по рано. ;)

Аз нищо не критикувам. Позицията на някои фенове на ЦСКА е позорна и срамна! Аз да ви дам решение, ти ебаваш ли се? Не, оправдаваш позорната позиция. Май и ти натам си тръгнал...
Преди няколко месеца куфеехте за шестата поредна, а днес това не е вашето ЦСКА? Вашето ЦСКА е преименуваният Осъм на ГОВЕДОТО и ЗАХАРТА? Как не ви е срам...
Никога не съм очаквал, че ще стигнете до такова падение... толкова години спорих тук, банове взимах, абе весело беше. :) Но този позор не ми е ясно как ще го оправдаете.
Пак казвам-на тия няколко човека, дето си отстояваха отбора докрай, краката трябва да им миете!
Потресен съм, нито вашата вярност е вярност, нито пък имате чест.
Толкова години мислех, че споря с истински армейци, стоящи зад отбора си докрай. И такива впечатления си създавах. Оказа се, че предадохте отбора си при първа възможност и се подложихте на една феноменална глупост!
От долните дивизии се уплашихте, но се поблазнихте да унищожите друг отбор, чужд за вас, само и само да сте в А група. И не се свените да заявявате, че в ЕКТ ще играете...
Жалко. Излъгал съм се. Спорил съм не с армейци, а с предатели и ренегати, готови и Чапръчене да припознаят за клуб на сърцето си...
Истина ти казвам, жал ми е за вас...

Това е крайно мнение и си е лично твое.В крайна сметка всеки си гледа НЕГОВИЯТ отбор.И няма интерес другият да бъде силен...Да го има -да,но да е силен-не..
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 юни 2015 11:17

За втори път в последните 2 години става дума за общ отбор на тези два отбора.Прекалено много се дискредитираха. Оттук нататък няма как да е справедливо и морално да играят един срещу друг, защото няма как да убедят, че играят честно и не получава единия или другия каквото му трябва. Най-правилно е да не играят никога повече един срещу друг. Да им запишат служебно по 0:0 и по една точка, ако са в една група, а в жребий за купата да не се падат. Само ако стигнат до финал тогава да играят.

Върни се в “Кошче за отпадъци”