Мнениеот peliforewer » 11 юни 2015 17:18
Аз не питам от къде са дълговете на ЦСКА,само казах че са толкова големи защото сме плащали наем от 1990 до 2013г.,а сега сме задължени да влагаме още по милион и половина лв. на година за стадиона.Радвам се че страдаш за беззаконието в България,ето живееш край морето,събери съмишленици и скочете срещу мутрите които изгониха туристите от българското черноморие,пиши срещу политиците дето притежават луксозни хотели и имоти на брега на морето и начина по който са ги купили и направили.Защо е този рев срещу ЦСКА,на Локомотив Сф също беше взет лиценза,днес излезе информация че ще играят без проблем в А група,но това не се коментира.Целия този вой е от страна на феновете на Левски,които виждат собствената си несъстоятелност,не могат да преглътнат резилите срещу Берое,Славия,Черно море,шестте поредни загуби от ЦСКА,но вместо да се занимават със своя отбор те са се вторачили в ЦСКА.Левски е дори по зле от ЦСКА,дължат около 5мил.лв. на НАП,за 2015г. имат дадени на футболистите само 2 заплати,колко милиона дължат на фирмите строящи сектор А на Герена знае само Иво Тонев,Батков твърди че е дал 20 мил.лв.,които евентуално могат да отпаднат от задълженията на клуба,но не ми се вярва адвоката да не си вземе поне част от даденото.Сега ги спаси това че направиха някакви врътки и спасиха положението,но това е временно.ЦСКА според собствениците дължи 23мил.лв.като от тях 4 са от фирмата на Томов и 7 от Инджов,Манджуков,Томов заяви че се отказва от парите си,доколкото чух от Милко Георгиев в едно интервю по Гонг и Манджуков,Инджов са ги дали безвъзмездно,така че можеш да сметнеш кой какво дължи,пояснявам че това е информацията която излиза по медиите и ако има някакви неточности нямам вина.Жалкото е че в хора на левскарите се включват и фенове на други отбори,ако разбираш от футбол искам да ми обясниш последните 25години кой отбор почти винаги е ползвал държавната помощ,то не беше Софиянски,Бакърджиев,Дянков,Борисов и т.н.,сега реват че Божков бил собственик на фирма за залагания,можел ли да бъде в ЦСКА,а не питаха Иво Тонев какво прави в Левски,след като е управител на БСТ и там има една игра за футболни залагания тото 1,нали се сещаш на срещите на кой отбор за 5 последователни мача наказаха СЕДЕМ съдии ,има ли смисъл да продължавам повече.Да ,ЦСКА е неизряден, но нима БФС,другите отбори всичко им е в ред,ЦСКА ли е най-големия проблем на българския футбол,махаме го и футболът ни ще цъфне и върже.Левскарите не им пука дали ЦСКА ще плати на НАП,те желаят отбора да не съществува,аз ги попитах във форума какво искате ЦСКА да плати задълженията и да играе в А група или да фалира,да не плати и да отиде в А окръжна,сещаш се сигурно какво отговориха,въобще не им пукаше за държавата.Ще приключвам че малко стана дълго,а за това кой дава парите за стадиона,нямам информация,но ми се струва че Ганчев посреща разходите ,а не общината,а за това че ти е жал за Литекс,дано ти е било жал и за Нефтохимик,Черноморец и др.отбори изчезнали от българския футбол.Все още никой не знае какво ще стане с Литекс,но всички взеха да го оревават,аз си спомням как Ганчев се беше ядосал и оставил отбора за няколко месеца ,но тогава нямаше такова възмущение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...