Кой ще бъде основен конкурент на Лудогорец за титлата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Кой ще бъде основен конкурент на Лудогорец за титлата?

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 юни 2015 08:32

damyanov1963 написа:
veselinsk написа:
ShooterMan написа:Което няма как да стане, обаче. БФС преди години си промениха правилниците именно, за да няма подобни изпълнения. Неслучайно примерно Ботев на Цецо Василев не можа да направи подобна врътка въпреки, че оня беше готов да изсипе чувалите с парите ;).

В доста голяма заблуда живееш, Цветан Василев няма нищо общо със започването ни във В група, дойде чак след като започнахме там. 8-)

Веселински, тоя Цецо ви Василев, така ви изклати, че ще ви направи голям отбор, че бедна ви е фантазията, МАЙНА!

Дамянов, ти си живото доказателство, че в Карлуково вече има Интернет.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 юни 2015 09:13

dreben23 написа:Е червена я направи поне, не оранжева. :) Вие какво очаквахте ЦСКА да умре ли, няма как да се случи просто, защото е единственият отбор, който е струвал нещо и ще струва в тази загубена България и не бива да го губим! Останалите сте си еднодневки за съжаление, ама като ви го казва батко вие не слушате! :(

Жал ми е за Литекс ако ги разтурят заради нас, но ЦСКА е по-нужен на България! А ако някой пак има наглостта да каже, че не сме си плащали задълженията, аз ще ви контрирам и ще ви кажа, че и вашите не са платени съвсем, така че всичките ни отбори са един дол дренки. Отдавна повдигам въпроса защо се плащат такива космически заплати в нашето първенство, а нивото е все по-ниско и по-ниско, ама няма кой да отговори.

Ще ме извиниш ама не съм съгласен с първата част от поста ти. Убеден съм че ако ви затрият (което няма да стане), много малко хора ще се трогнат. ЦСКА-рят Бай Иван от Балван дето цял живот се е карал с Левскарят бай Добри от Емен, мислиш ли че ще се грабне да дойде до София да се моли за ЦСКА ? Това че ви гледат по ТВ, не значи че ще им липсвате. Същото се отнася и за останалите подобия на ФК в България. Ако има Купи, рязане на ленти и коктейли ще има посещаемост. Ако ги няма ... адио Гергино както казва баба ми ;)

И аз не виждам смисъл един футболер да получава по-голяма заплата от един инженер, комбайнер или заварчик ... Днес даже гледах репортаж за онова дърво "малката перука" - бил си направил нов татус !! Страшна новина ейй !!! За малко да си счупя ТВ от вълнение !!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 11 юни 2015 09:47

ахаехахех Освен Берое друг няма кои да е хахехе стягаме отбор за титла и Лига Европа хахах Наближава Вековният Юбилей хмм Доста сини говеда може да ни завиждат за доста неща терени финансова стабилност не мутренски отбор и т.н да не изброявам така е жалките селяни от село подуене така правят мафиотски работи това е !! боклуци !!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 юни 2015 10:22

dreben23 написа:Е червена я направи поне, не оранжева. :) Вие какво очаквахте ЦСКА да умре ли, няма как да се случи просто, защото е единственият отбор, който е струвал нещо и ще струва в тази загубена България и не бива да го губим! Останалите сте си еднодневки за съжаление, ама като ви го казва батко вие не слушате! :(

Жал ми е за Литекс ако ги разтурят заради нас, но ЦСКА е по-нужен на България! А ако някой пак има наглостта да каже, че не сме си плащали задълженията, аз ще ви контрирам и ще ви кажа, че и вашите не са платени съвсем, така че всичките ни отбори са един дол дренки. Отдавна повдигам въпроса защо се плащат такива космически заплати в нашето първенство, а нивото е все по-ниско и по-ниско, ама няма кой да отговори.

Едно неопровержимо доказателство за жалката отвратителност,на тъпата българска действителност!!!Жал им било за Литекс,но те били по необходими на България!!!На коя България сте необходими?На тази България,на която и се драйфа от вас?На тази България,която нито може да ви гледа,нито иска да ви вижда!!!А след поредния затрит отбор,дали няма дори и вие да разберете,колко сте долни и жалки?!

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 11 юни 2015 12:57

Ако Черепа реши да помага на Гриша Ганчев, може и Литекс да се намеси в борбата за челните места, но зависи и от треньора-с Балъков са обречени на неуспех :mrgreen:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2015 13:43

КироВарна написа:

Едно неопровержимо доказателство за жалката отвратителност,на тъпата българска действителност!!!Жал им било за Литекс,но те били по необходими на България!!!На коя България сте необходими?На тази България,на която и се драйфа от вас?На тази България,която нито може да ви гледа,нито иска да ви вижда!!!А след поредния затрит отбор,дали няма дори и вие да разберете,колко сте долни и жалки?!

Кирчо по-леко с епитетите,не говори от името на всички българи,имаш право на мнение, но то си е само твое лично.Защо никой не обясни тези дългове дето са натрупани не са ли следствие на наемите които само ЦСКА е плащал за базите си,защо не коментираш че даже и като дадоха Армията на ЦСКА,ЗАДЪЛЖАВАТ клуба всяка година да влага около 1.5мил.лв. за инвестиции,в противен случай договорът може да се прекрати във всеки един момент,кой друг футболен клуб е рекетиран така от държавата.Колко плаща Черно море за стадиона си колко милиона е вложил в ремонти,колко плаща Домусчиев за стадиона си,защо община Разград го поддържа и годишно отделя по 100хил.лв. за него,как стана така че точно Домусчиев получи 5мил.лв. от държавата за ремонт на стадиона си.Няма лошо държавата да отпуска пари за стадиони и зали,но трябва да има ясен регламент,на всички по равно,а не само на нашите хора.Какво ще стане с Литекс може да каже само техния собственик,този отбор няма нищо общо с Кърпачев или Осъм Ловеч и само Гр.Ганчев може да каже какво ще става с неговия проект.А това че богати хора искат да се обвържат с ЦСКА въпреки лошото състояние на клуба,говори че ЦСКА е марка за България и трудно някой ще я закрие,а и реално на терена ЦСКА си е заслужил мястото в А група,това че някой се мъчи да го извади от професионалния футбол само защото няма финанси не го приемам за нормално,оказва се и че други клубове имат задължения,но с разни процедурни хватки успяват да додрапат до лиценза.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 11 юни 2015 13:50

Никой. По-скоро битката отново ще е за 2-ро и 3-то място между отборите на Черно море, Берое, Литекс, Левски и евентуално Ботев
Truth is hate for those that hate the truth.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 юни 2015 14:32

peliforewer написа:
КироВарна написа:

Кирчо по-леко с епитетите,не говори от името на всички българи,имаш право на мнение, но то си е само твое лично.Защо никой не обясни тези дългове дето са натрупани не са ли следствие на наемите които само ЦСКА е плащал за базите си,защо не коментираш че даже и като дадоха Армията на ЦСКА,ЗАДЪЛЖАВАТ клуба всяка година да влага около 1.5мил.лв. за инвестиции,в противен случай договорът може да се прекрати във всеки един момент,кой друг футболен клуб е рекетиран така от държавата.Колко плаща Черно море за стадиона си колко милиона е вложил в ремонти,колко плаща Домусчиев за стадиона си,защо община Разград го поддържа и годишно отделя по 100хил.лв. за него,как стана така че точно Домусчиев получи 5мил.лв. от държавата за ремонт на стадиона си.Няма лошо държавата да отпуска пари за стадиони и зали,но трябва да има ясен регламент,на всички по равно,а не само на нашите хора.Какво ще стане с Литекс може да каже само техния собственик,този отбор няма нищо общо с Кърпачев или Осъм Ловеч и само Гр.Ганчев може да каже какво ще става с неговия проект.А това че богати хора искат да се обвържат с ЦСКА въпреки лошото състояние на клуба,говори че ЦСКА е марка за България и трудно някой ще я закрие,а и реално на терена ЦСКА си е заслужил мястото в А група,това че някой се мъчи да го извади от професионалния футбол само защото няма финанси не го приемам за нормално,оказва се и че други клубове имат задължения,но с разни процедурни хватки успяват да додрапат до лиценза.

Разбрах,че някои мои епитети,не ти харесват!Искам да уточня,че не съм се надявал,да се харесат на всички!Но сега дискутирам с теб.Не си съгласен,че българската действителност е тъпа?Огледай се още веднъж и ако това,което е нашата държава(в това число и спорта),ти харесва....аз ще си взема думите назад!!!А ако не ти харесва,запитай се,каква е причината,да сме на това дередже?Според мен,защото не се спазват никакви закони и не се зачитат никакви правила!Защо един отбор(без значение кой),да има повече право на съществуване от друг?Не конкретизирам с имена,факти и дати!Не търся нито справедливост,нито облаги за моя любим отбор!Говоря за основни морални принципи!!!Защото спорта и в частност футбола,ако не е здраво стъпил на морал и спортсменство,вече не е спорт и в частност футбол!Публиката в Ловеч,не е многобройна....но това са хора!Живи хора!!!Със радости,надежди и планове!Не е ли супер комунистически,направо сталински,похвата със потъпкването на всичко това?И ако това се беше случило в полза на друг отбор,на теб нямаше ли да ти се драйфа?Но за някои може,така ли?Относно стадион ТИЧА,мястото е предоставено за игрище,от привърженик на клуба.....още във времето,когато българите са били верни поданици на Негово Царско Величество Борис III.Никой не е дал безвъзмездно нищо на ЧЕРНО МОРЕ !!! Ако бяхме получили безвъзмездно място и стадион,строен с народна пара,насред Морската градина....бих се съгласил,че ситуацията е идентична!!!Но не е!За Разград и Ловеч не мога,да говоря защото не ми е известна предисторията на клубовете и стадионите там!!!Интересно ми е само защо пишеш за К.Домусчиев,като за човек,който е ползвал общински терени и държавни пари....а Г.Ганчев го определяш като човек създал ловешкия отбор от пръднята на Дявола?Самите вие малко ли го плюхте,както сега плюете Киро,че е получил стадион и го е ремонтирал с общински,държавни и крадени пари!?Сега се оказва(по твоите думи),че това е лично негов проект!Че е направил много г-н Ганчев никой не отрича!!!Но го е направил на градския стадион в Ловеч,а не на бащините си ливади!И със сигурност,не със бащините си пари!!!А това,че питаш откъде са дълговете на ЦСКА ....имаш право да знаеш.Но не съм аз човека,който може да ти отговори!!!Търси отговора,някъде във вашия двор!!!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2015 17:18

Аз не питам от къде са дълговете на ЦСКА,само казах че са толкова големи защото сме плащали наем от 1990 до 2013г.,а сега сме задължени да влагаме още по милион и половина лв. на година за стадиона.Радвам се че страдаш за беззаконието в България,ето живееш край морето,събери съмишленици и скочете срещу мутрите които изгониха туристите от българското черноморие,пиши срещу политиците дето притежават луксозни хотели и имоти на брега на морето и начина по който са ги купили и направили.Защо е този рев срещу ЦСКА,на Локомотив Сф също беше взет лиценза,днес излезе информация че ще играят без проблем в А група,но това не се коментира.Целия този вой е от страна на феновете на Левски,които виждат собствената си несъстоятелност,не могат да преглътнат резилите срещу Берое,Славия,Черно море,шестте поредни загуби от ЦСКА,но вместо да се занимават със своя отбор те са се вторачили в ЦСКА.Левски е дори по зле от ЦСКА,дължат около 5мил.лв. на НАП,за 2015г. имат дадени на футболистите само 2 заплати,колко милиона дължат на фирмите строящи сектор А на Герена знае само Иво Тонев,Батков твърди че е дал 20 мил.лв.,които евентуално могат да отпаднат от задълженията на клуба,но не ми се вярва адвоката да не си вземе поне част от даденото.Сега ги спаси това че направиха някакви врътки и спасиха положението,но това е временно.ЦСКА според собствениците дължи 23мил.лв.като от тях 4 са от фирмата на Томов и 7 от Инджов,Манджуков,Томов заяви че се отказва от парите си,доколкото чух от Милко Георгиев в едно интервю по Гонг и Манджуков,Инджов са ги дали безвъзмездно,така че можеш да сметнеш кой какво дължи,пояснявам че това е информацията която излиза по медиите и ако има някакви неточности нямам вина.Жалкото е че в хора на левскарите се включват и фенове на други отбори,ако разбираш от футбол искам да ми обясниш последните 25години кой отбор почти винаги е ползвал държавната помощ,то не беше Софиянски,Бакърджиев,Дянков,Борисов и т.н.,сега реват че Божков бил собственик на фирма за залагания,можел ли да бъде в ЦСКА,а не питаха Иво Тонев какво прави в Левски,след като е управител на БСТ и там има една игра за футболни залагания тото 1,нали се сещаш на срещите на кой отбор за 5 последователни мача наказаха СЕДЕМ съдии ,има ли смисъл да продължавам повече.Да ,ЦСКА е неизряден, но нима БФС,другите отбори всичко им е в ред,ЦСКА ли е най-големия проблем на българския футбол,махаме го и футболът ни ще цъфне и върже.Левскарите не им пука дали ЦСКА ще плати на НАП,те желаят отбора да не съществува,аз ги попитах във форума какво искате ЦСКА да плати задълженията и да играе в А група или да фалира,да не плати и да отиде в А окръжна,сещаш се сигурно какво отговориха,въобще не им пукаше за държавата.Ще приключвам че малко стана дълго,а за това кой дава парите за стадиона,нямам информация,но ми се струва че Ганчев посреща разходите ,а не общината,а за това че ти е жал за Литекс,дано ти е било жал и за Нефтохимик,Черноморец и др.отбори изчезнали от българския футбол.Все още никой не знае какво ще стане с Литекс,но всички взеха да го оревават,аз си спомням как Ганчев се беше ядосал и оставил отбора за няколко месеца ,но тогава нямаше такова възмущение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Футбол - България”