727150 написа: Вие от Витоша Долна Диканя поне сте редовни според.действащите наредби , което пак не ви превръща в Миньор.Вече сте едно най- обикновено менте без история.
Ние сме това, което бяха и Ботев, и Берое, и Локо Пд, и Етър и мн. мн. други,това, към което вие сте се запътили, просто още не го съзнавате! Какво мен ме интересува как юридически са минали нещата за да се отървем от милионите задължения, които останаха след Ковачки и предизвикаха фалит на АД-то. Правото сега е едно, в миналото е било друго, след години ще е съвсем различно, законите се менят постоянно. Точно пък ти ли ще ми кажеш че ние сме Долна Диканя, Каспичан, Горно Нанадолнище и т.н. и т.н. След като това е същия отбор, със същите цветове, със същите фенове, играе на същия стадион както последните близо 100 години, НО е без задължения! Сега сте седнали тук да се подигравате на тоя или оня, ама докато и вие не минете през това ще сте същите слабандраци и ще потъвате все повече и повече. Ти ако мислиш че мустака не вие е заложил няколко бомби със закъснител, които ще избухнат след като се махне много се лъжеш!