Спешна промяна в териториално-областното деление!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: Спешна промяна в териториално-областното деление!

Мнениеот ivo_gf » 11 юни 2015 15:50

727150 написа: Вие от Витоша Долна Диканя поне сте редовни според.действащите наредби , което пак не ви превръща в Миньор.Вече сте едно най- обикновено менте без история.

Ние сме това, което бяха и Ботев, и Берое, и Локо Пд, и Етър и мн. мн. други,това, към което вие сте се запътили, просто още не го съзнавате! Какво мен ме интересува как юридически са минали нещата за да се отървем от милионите задължения, които останаха след Ковачки и предизвикаха фалит на АД-то. Правото сега е едно, в миналото е било друго, след години ще е съвсем различно, законите се менят постоянно. Точно пък ти ли ще ми кажеш че ние сме Долна Диканя, Каспичан, Горно Нанадолнище и т.н. и т.н. След като това е същия отбор, със същите цветове, със същите фенове, играе на същия стадион както последните близо 100 години, НО е без задължения! Сега сте седнали тук да се подигравате на тоя или оня, ама докато и вие не минете през това ще сте същите слабандраци и ще потъвате все повече и повече. Ти ако мислиш че мустака не вие е заложил няколко бомби със закъснител, които ще избухнат след като се махне много се лъжеш!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юни 2015 15:55

Че журналята и спортните писаружки са абсолютни лаици и бъкел не вдяват от футбол е факт неоспорим,ама и феновете на ЦСКА изобщо не им отстъпват в това отношение май също е неоспорим факт. :idea: :!:

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 11 юни 2015 15:58

Сини недоразумения,дали ще сме Литекс,ЦСКА,Кукево блато или Чипуркова поляна-няма никакво значение.Както и дали сме в А,Б или В група.
Важното е, че слуховете за нашата смърт се оказаха силно преувеличени и отново сме ви в устата-а по-добре в устата,отколкото в краката.... :idea:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 11 юни 2015 16:03

Абе така хубаво сме забъркали говнoто, като никога. Отдавна спря и да ми е гадно даже, вече искам просто да кажат как продължаваме, на всеки вариант съм съгласен, само да се приключи това отвратително чакане. Ако трябва n-на брой сезона да практикуваме селски туризъм - ОК, ако трябва да сме Лиска с 4 титли, все ми е тая. Единствено ми се иска независимо от начина, по който ще продължим да съществуваме, дълга ни към държавата да НЕ отпада, а когато и както можем да си го изплащаме. Не искам да сме мангали и да получаваме каквото и да било на аванта. За парите на разни мениджърчета и далавераджии, и играчи с по 3 минути за ЦСКА не ми пука, ама към тая държава и аз плащам данъци, и вие, и ЦСКА също трябва да си ги плати.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 юни 2015 16:27

ivo_gf написа:
727150 написа: Вие от Витоша Долна Диканя поне сте редовни според.действащите наредби , което пак не ви превръща в Миньор.Вече сте едно най- обикновено менте без история.

Ние сме това, което бяха и Ботев, и Берое, и Локо Пд, и Етър и мн. мн. други,това, към което вие сте се запътили, просто още не го съзнавате! Какво мен ме интересува как юридически са минали нещата за да се отървем от милионите задължения, които останаха след Ковачки и предизвикаха фалит на АД-то. Правото сега е едно, в миналото е било друго, след години ще е съвсем различно, законите се менят постоянно. Точно пък ти ли ще ми кажеш че ние сме Долна Диканя, Каспичан, Горно Нанадолнище и т.н. и т.н. След като това е същия отбор, със същите цветове, със същите фенове, играе на същия стадион както последните близо 100 години, НО е без задължения! Сега сте седнали тук да се подигравате на тоя или оня, ама докато и вие не минете през това ще сте същите слабандраци и ще потъвате все повече и повече. Ти ако мислиш че мустака не вие е заложил няколко бомби със закъснител, които ще избухнат след като се махне много се лъжеш!

Ха-ха-ха то вашето е като на москвич да сложиш емблема на мерцедес :). Миньор умре, точно така както умряха и др. които споменаваш. Това, че се радвате на някакво менте си е ваш проблем. Ако след някоя и др. година с Левски се случи същото лично за себе си мога да кажа, че нито ще гледам, нито ще ме интересува български футбол. Това, че са прекръстили фк Требич на Левски хич няма да ме грее, защото това вече няма да е Левски, а някакво бизнесначинание на някакъв олигарх. И само да вметна - това, че играете на същия стадион и че екипа е същия не ви прави същия отбор :) - просто сте бизнезначинание с името и екипите на един закрит отбор.
Последна промяна от popokutepetel на 11 юни 2015 16:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 юни 2015 16:30

Megatron_69 написа:Сини недоразумения,дали ще сме Литекс,ЦСКА,Кукево блато или Чипуркова поляна-няма никакво значение.Както и дали сме в А,Б или В група.
Важното е, че слуховете за нашата смърт се оказаха силно преувеличени и отново сме ви в устата-а по-добре в устата,отколкото в краката.... :idea:

Ами като гледам всичките врътки, които искат да правят Манджуковци, Черепи и Гришовци не само сте умрели, ами вече сте се и разложили и скоро няма да ви има :).

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 11 юни 2015 16:48

popokutepetel написа:
Megatron_69 написа:Сини недоразумения,дали ще сме Литекс,ЦСКА,Кукево блато или Чипуркова поляна-няма никакво значение.Както и дали сме в А,Б или В група.

Ами като гледам всичките врътки, които искат да правят Манджуковци, Черепи и Гришовци не само сте умрели, ами вече сте се и разложили и скоро няма да ви има :).

MЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ,МЕЧТАЙ СИ.....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 юни 2015 16:52

Megatron_69 написа:
popokutepetel написа:

MЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ,МЕЧТАЙ СИ.....

Е кво има са си мечтая :) Това, че ще сменят името на Литекс и ти ще викаш това е ЦСКА няма да промени факта, че Цуца е умрела, а само ще покаже, че си интелектуален гении :)

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 11 юни 2015 16:58

popokutepetel написа:Ха-ха-ха то вашето е като на москвич да сложиш емблема на мерцедес :). Миньор умре, точно така както умряха и др. които споменаваш. Това, че се радвате на някакво менте си е ваш проблем. Ако след някоя и др. година с Левски се случи същото лично за себе си мога да кажа, че нито ще гледам, нито ще ме интересува български футбол. Това, че са прекръстили фк Требич на Левски хич няма да ме грее, защото това вече няма да е Левски, а някакво бизнесначинание на някакъв олигарх. И само да вметна - това, че играете на същия стадион и че екипа е същия не ви прави същия отбор :) - просто сте бизнезначинание с името и екипите на един закрит отбор.

Абе тарикат, като са създавали и моя, и твоя клуб, и който да било друг в началото на 20-и век като АД-та ли са ги регистрирали бе, акъл? Защото по твоята логика със края на АД-то идва и края на отбора, ама по тая логика началото му е създаването на АД-то, а то е в началото на 90те години за всички отбори, та трябва ли да приема че всички БГ отбори са създадени 90-те години? Пак повтарям, правиш ли разлика между правно нормативните простотии, според които един отбор е записан в Агенцията по вписвания и самия отбор?
Последна промяна от ivo_gf на 11 юни 2015 17:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 11 юни 2015 17:00

popokutepetel написа:
ivo_gf написа:

Ха-ха-ха то вашето е като на москвич да сложиш емблема на мерцедес :). Миньор умре, точно така както умряха и др. които споменаваш. Това, че се радвате на някакво менте си е ваш проблем. Ако след някоя и др. година с Левски се случи същото лично за себе си мога да кажа, че нито ще гледам, нито ще ме интересува български футбол. Това, че са прекръстили фк Требич на Левски хич няма да ме грее, защото това вече няма да е Левски, а някакво бизнесначинание на някакъв олигарх. И само да вметна - това, че играете на същия стадион и че екипа е същия не ви прави същия отбор :) - просто сте бизнезначинание с името и екипите на един закрит отбор.

Нормално е да умират отбори, които не са подкрепяни от Държавата, за разлика двата гранда. Но това, че сте в дълбока кома и на командно дишане, не означава, че няма и вие да "умрете". Както казах и при вас нещата не са розови и не се знае кога ще ви спрат животоподържащите системи. И по-добре ужасен край, както се случи с "умрелите" , отколкото ужас без край, както е при изпадналите в дълбока кома.

И защо не се радваш на успехите на отбора си, а се занимаваш с "умрели" отбори, като нашият?

Върни се в “Кошче за отпадъци”