При нов ЦСКА на коя страна ще сте
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
dream team
- Контакти:
Re: При нов ЦСКА на коя страна ще сте
Автентичният отбор е Септември при ЦДВ (Централен дом на войската). Всички други са ментета.

Achtung_Juden написа:Аз гледайки те теб достигнах до това заключение. Вместо да ходиш да се молиш на алахата да ви оставят в А група да живуркате, ти седиш тука и се правиш на забавен
Ахтунг-ахтунг, цурюк-цурюк и да поздравиш баща си Ахмед Ахмед от Баден-Баден.
Вместо да се молиш на стрелочника и инДЖенера да не ви правят на повече идиоти отколкото сте и да баеш против уроки на отбора, че нещо финалните мачове не ви се получават напоследък, ти си тръгнал на чужд грездей наклон да даваш! Срамота на срамотиите!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
На ничия ..... най-сетне ще спра да си тровя нервите с лайняния БГ футбол. Ще си гледам качествен чужд футбол и здравето.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red joker написа:Тука е за хора говедата в обора,както и тъпЪтЪ темЪ
Ела ме вкарай в обора
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
умираха без страх .
Тука какви долни курви има
Българио, за тебе те умряха,
умираха без страх .
умираха без страх .
Абе, докога тия Господа ще обиждат в нашия форум - тип хард кор? 
@ Аре, аз от шега разбирам, но да е по нормалния начин... тоя индивид нз какво се плюмчи тука
@ Аре, аз от шега разбирам, но да е по нормалния начин... тоя индивид нз какво се плюмчи тука
Новият мутант в българския футбол, който предстои да бъде създаден до няколко дни - ЦСКА"Литекс" , ще бъде първият отбор в света , който е побеждавал сам себе си с 8-0.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Жалко за хората от Ловеч.Показа си простотията наи накрая Гришата Ганчев.Друго нещо обаче прави впечатление.Появата на Дучето на тази среща със Божков.Усети че има пари за лапане и веднага цъфна тази гнида дебела.... 
Аз ще съм на страната на ЦСКА 
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
всички сме със Божков и Ганчев а за смяната на името няма да има проблеми и Стяуа си смени името на скоро и УЕФА не е правила проблем http://www.sportal.bg/news.php?news=526093 .... Да анализираме по-спокойно събитията от деня. Вече е ясно, че приключенията на Милко и Морко в ЦСКА приключиха. За Тати и неговия другар остават няколко милиона минус, но тази цена е малка за поразията, която направиха. Милко и Морко пък могат да се пробват да дойдат на мач през новия сезон, за да видят на живо оценката за своята "неуморна работа". Но да спрем с този злощастен епизод и да гледаме напред. Най-вероятно Литекс ще стане ЦСКА 1948. Аз нямам никакъв проблем с това. Оригиналният клуб ЦСКА така или иначе не съществува още от 1985г. Тогава всички припознахме Средец, защото треньор беше Димитър Пенев, а на терена бяха СтойчоМладенов, Краси Безински и т.н. Сега ще е същото. Хората, които ще са лица на новия ЦСКА ще са кръвно свързани с клуба.
Колкото до историята. Петко Петков никога не е ритал за Олимпил Тетевен. Тетевен също не са печелили титла. За УЕФА обаче сегашният Берое е шампион, а Петко Петко му е голмайстор номер 1 в Европа. Същото важи за трансформацията на Амика Вронки в Лех Познан и още десетки подобни казуси. Да погледнем А група. Оригиналните говеда са още на Кучето, Сопот е Ботев, Тетевен е Берое, Велжъжд е Локо Пд, Разград 2001 е Лудогорец....Реално почти няма клуб, който да не е минал по този път и няма причина никой да се срамува от това. За сметка на това ще имаме възможно най-добрите ръководители в екип и може би най-накрая този ЦСКА, за който по-възрастните помним с умиление.
Колкото до историята. Петко Петков никога не е ритал за Олимпил Тетевен. Тетевен също не са печелили титла. За УЕФА обаче сегашният Берое е шампион, а Петко Петко му е голмайстор номер 1 в Европа. Същото важи за трансформацията на Амика Вронки в Лех Познан и още десетки подобни казуси. Да погледнем А група. Оригиналните говеда са още на Кучето, Сопот е Ботев, Тетевен е Берое, Велжъжд е Локо Пд, Разград 2001 е Лудогорец....Реално почти няма клуб, който да не е минал по този път и няма причина никой да се срамува от това. За сметка на това ще имаме възможно най-добрите ръководители в екип и може би най-накрая този ЦСКА, за който по-възрастните помним с умиление.