Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Живко6461 » 09 юни 2015 23:53

ivaka написа:Много, ама много черногледо го подкарахте.
...
По отношение на Гонзо...да, спорен е, ...
На принципа тоя да се маха, оня да се маха, нали знаете до къде се стига - до чепа, пардон, до кочана.
САМО РАБОТЕЩИЯ ПРАВИ ГРЕШКИ, КИБИЦИТЕ ВИНАГИ СА МНОГО ГОЛЕМИ КАПАЦИТЕТИ, НЕКАДЪРНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ... - те не направили нищо анонимници, ама критикуват ...

Работещите допускат грешки. Но някои имат и успехи. А други по-добре да не правят нищо. Особено когато заемат ръководни постове и не са постигнали нищо положително.
Друг въпрос е доколко некадърни и мързеливи са "кибиците", позволили си да критикуват. Някои ги наричат разбирачи :) . Меродавни оценки за тях могат да дадат преките им ръководители и хората около тях.
Би било чудесно ако т.нар. спорни ръководители отговорят на черногледите критикуващи с успехи. Но такива в "Левски" няма отдаааавна. Не би било зле ако притежават и малко достойнство и след толкова много неадекватни действия и провали да си направят равносметка и освободят място за по-способни. Явно в "Левски" подобно развитие не се очертава.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 юни 2015 00:35

Ще наричат Гонзо "столипиновски инженер".. съвсем се самозабравихте :shock: . Хубавото е, че сте зрънца и масата фенове ( ама не на хартия) на Левски най - малкото уважаваме този човек и никога не бихме си позволили да го наричаме по този начин. Не малко хора ви казаха, че не греши този, който не работи. Всеки знае какво трябва да се направи, всеки е е*ати капацитета по разни спортни студия и т.н. Когато се озоват на Герена - смях в залата, или по - скоро трагедия. А относно този персонаж - Милен.. човече, жив и здрав да си, ама с футбол не се занимавай. Няма смисъл да хабиш толкова енергия за нещо, което не разбираш. Ти гледаш на Левски като на фирма, която е "Левски" само когато е на печалба. В крайна сметка всеки може да си каже мнението, ама що не пробваш да го направиш в един пост, например?
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 юни 2015 09:21

Не мога да разбера НЕ РАЗБИРАТЕ или НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ!
Просто не е възможно ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СА ВИНОВНИ, НО НЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ!
Батков - виновен, Баждеков - виновен, Гонзо - виновен, Тонев - виновен!
ЗА КАКВО, БЕ?
ЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЛИ?
ИЛИ ЧЕ КЪРПЯТ КРИВО ЛЯВО ПОЛОЖЕНИЕТО?
ЗА ТОВА ЛИ?
Вие какво не разбирате?
Знаете ли какво е да се бъхтиш цял месец за 600 лв. в най-добрия случай!
Знаете ли какво е да имаш работен ден който започва в 7.00 часа и свършва в 01.00 часа след полунощ?
ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СА САМО ЛИГЛЬОВЦИТЕ НА ТЕРЕНА!!!
10-15 бона заплата на месец, работа по 2 часа на ден, от които 1 час е тичане за здраве, разгрявка, разтягане и прозявки.
Не могат да изтичат едни 90 минути!
А я им погледнете нощите - чака-рака, кой коя забил, кой колко изпил, кой каква кола карал.
И после невинни - всички други са им виновни.
Батков, Каков, Баждеков, Тонев, Гонзо - тоя - вън, оня - вън.
Я да си таковат таковата.
Не отричам, че част от тия фигуранти са ги довели точно гореизброените, но....гледаш един играч, той показва желание и игра, идва в Левски и изведнъж спира да играе, край, дотук, решава, че е постигнал върха на върховете и толкоз.
Това стана с прословутите трансфери от Берое, който дойде от там все излизи келявец, само ги бройте, то не бяха защитници, то не бяха халфове, то не бяха крила - един да хванеш друг да удариш.
2013 кой изпусна златния дубъл?
Аз ли?
Вие ли?
Кой проспа началото на мача с Берое?
Кой дрема в мача със Славия?
Тая година като им се говори толкова много какъв отбор са ЧМ и, че трябва да се хвърлят от първата минута , кой спа почти до края?
Аз ли, вие ли, Батков ли, Гонзо ли, кой?
Те спаха, играчите, точно така играчите, не футболистите, защото играха ганкиното, а не футбол!
Вече ме дразните, като почнете да плюете!
Вадете по 15 милиона и махайте всички пък да ви видя вас тогава!
Гонзо, когато е играл е играл и всички сме се радвали!
Батков да не им е вързал краката с конци на играорците и той да ги дърпа, та не можаха да откинат на финала за купата.
Много работи не знаете. Това не значи, че не можете да коментирате и да критикувате, но по-полека.
Аз съм трето поколение ЛЕВСКАР.
Леко ли им е било на ЛЕВСКАРИТЕ В ПЕРИОДА 1950г. до 1965г.?
Вземете се в ръце и стига сте ревали, ТЕМАТА Е ЗА ТРАНСФЕРИ, А НЕ ЗА ОПЛЮВАНЕ!
БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ, А НЕ РЕВЛЬОВЦИ, КАТО НАШИТЕ РОЗОВИ ПРИЯТЕЛКИ, ЧЕ Я ВИЖТЕ ТАМ КАКВО ГИ ТРЕСЕ, МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ЛЕКО ЛИ?
Няма леко, БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА, НИТО КАПКА СТРАХ, НИТО КРАЧКА НАЗАД!
Само Левски!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 юни 2015 09:28

Кожи от 100-те футболисти през последните 5 години са най-виновни, за да знаем все пак. Очевидно е, че не са футболистите основно

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 юни 2015 10:47

Значи са виновни футболистите така ли? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: А не некадърниците дето са ги довели тях? :oops: :lol:

Значи ако наложи някога да отида да си купя цяло официално облекло включващо сако, панталон, обувки, вратовръзка, риза, колан и чорапи примерно за 300 лева. И аз вместо да си купя всичко за тези 300 лева, си купя само едно сако, едни чорапи и една вратовръзка, и остана без панталон, обувки, риза и колан. И реша да се разходя така по улицата без обувки, риза и панталон ще ми е виновен магазина, че не ми е продал останалите стоки? А не самия аз, че не съм си направил добре сметката правилно и съм останал по долни гащи? :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юни 2015 11:02

Avanti_Ragazzi написа:Значи са виновни футболистите така ли? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: А не некадърниците дето са ги довели тях? :oops: :lol:

Значи ако наложи някога да отида да си купя цяло официално облекло включващо сако, панталон, обувки, вратовръзка, риза, колан и чорапи примерно за 300 лева. И аз вместо да си купя всичко за тези 300 лева, си купя само едно сако, едни чорапи и една вратовръзка, и остана без панталон, обувки, риза и колан. И реша да се разходя така по улицата без обувки, риза и панталон ще ми е виновен магазина, че не ми е продал останалите стоки? А не самия аз, че не съм си направил добре сметката правилно и съм останал по долни гащи? :lol: :mrgreen:

Специално в някой ситуации вината е на футболистите, но като цяло е на ръководителите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2015 11:08

Футболистите имат вина в конкретни мачове, но за цялостното положение в Клуба, няма как да са виновни те.

Управленският екип на Левски в последните два сезона ( не ми се връща с години назад, дискутирано е прекалено много ) ... Направи един куп грешки, които повлияха на спортно-техническото ни представяне.
Макар С.С. да спада към Управленският екип, неговата вина е най-малка, защото работи с това, което му докарат.
Ако примерно един майстор има задача да направи един под чудесен на вид и издръжливост, той ще поиска теракот, но ако му предоставят просто паркет, е, мисля обобщението е излишно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 юни 2015 11:10

Роман Прохазка на 99% няма да преподпише с Левски, твърди "Меридиан Мач".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2015 11:11

modor написа:Роман Прохазка на 99% няма да преподпише с Левски, твърди "Меридиан Мач".

Отдъхнах си. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 юни 2015 11:13

THE G.A.M.E написа:
modor написа:Роман Прохазка на 99% няма да преподпише с Левски, твърди "Меридиан Мач".

Отдъхнах си. :lol:

:lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”