Мнениеот ivaka » 10 юни 2015 09:21
Не мога да разбера НЕ РАЗБИРАТЕ или НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ!
Просто не е възможно ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СА ВИНОВНИ, НО НЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ!
Батков - виновен, Баждеков - виновен, Гонзо - виновен, Тонев - виновен!
ЗА КАКВО, БЕ?
ЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЛИ?
ИЛИ ЧЕ КЪРПЯТ КРИВО ЛЯВО ПОЛОЖЕНИЕТО?
ЗА ТОВА ЛИ?
Вие какво не разбирате?
Знаете ли какво е да се бъхтиш цял месец за 600 лв. в най-добрия случай!
Знаете ли какво е да имаш работен ден който започва в 7.00 часа и свършва в 01.00 часа след полунощ?
ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СА САМО ЛИГЛЬОВЦИТЕ НА ТЕРЕНА!!!
10-15 бона заплата на месец, работа по 2 часа на ден, от които 1 час е тичане за здраве, разгрявка, разтягане и прозявки.
Не могат да изтичат едни 90 минути!
А я им погледнете нощите - чака-рака, кой коя забил, кой колко изпил, кой каква кола карал.
И после невинни - всички други са им виновни.
Батков, Каков, Баждеков, Тонев, Гонзо - тоя - вън, оня - вън.
Я да си таковат таковата.
Не отричам, че част от тия фигуранти са ги довели точно гореизброените, но....гледаш един играч, той показва желание и игра, идва в Левски и изведнъж спира да играе, край, дотук, решава, че е постигнал върха на върховете и толкоз.
Това стана с прословутите трансфери от Берое, който дойде от там все излизи келявец, само ги бройте, то не бяха защитници, то не бяха халфове, то не бяха крила - един да хванеш друг да удариш.
2013 кой изпусна златния дубъл?
Аз ли?
Вие ли?
Кой проспа началото на мача с Берое?
Кой дрема в мача със Славия?
Тая година като им се говори толкова много какъв отбор са ЧМ и, че трябва да се хвърлят от първата минута , кой спа почти до края?
Аз ли, вие ли, Батков ли, Гонзо ли, кой?
Те спаха, играчите, точно така играчите, не футболистите, защото играха ганкиното, а не футбол!
Вече ме дразните, като почнете да плюете!
Вадете по 15 милиона и махайте всички пък да ви видя вас тогава!
Гонзо, когато е играл е играл и всички сме се радвали!
Батков да не им е вързал краката с конци на играорците и той да ги дърпа, та не можаха да откинат на финала за купата.
Много работи не знаете. Това не значи, че не можете да коментирате и да критикувате, но по-полека.
Аз съм трето поколение ЛЕВСКАР.
Леко ли им е било на ЛЕВСКАРИТЕ В ПЕРИОДА 1950г. до 1965г.?
Вземете се в ръце и стига сте ревали, ТЕМАТА Е ЗА ТРАНСФЕРИ, А НЕ ЗА ОПЛЮВАНЕ!
БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ, А НЕ РЕВЛЬОВЦИ, КАТО НАШИТЕ РОЗОВИ ПРИЯТЕЛКИ, ЧЕ Я ВИЖТЕ ТАМ КАКВО ГИ ТРЕСЕ, МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ЛЕКО ЛИ?
Няма леко, БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА, НИТО КАПКА СТРАХ, НИТО КРАЧКА НАЗАД!
Само Левски!