kapacitet написа:Вие нямате грам възпитание към възрастните хора, които са помагали много на любимия си клуб. Аз няма да отвърна на обидите ви, защото възпитанието и морала не ми го позволява. Отновно така нареченият от вас ''Тройчо Троев'' - не знам от къде сътворихте тази глупост, но това, че е при ченгета, не означава, че е слаб треньор. Всички видяхме уникалната му работа в Миньор Перник, където биеше Левски и ЦСКА с разпаднал се отбор, където ги хванеше. В Лудогорец взе отбора и го направи стришилище в Европа, фактът, че е най-успешният български треньор в евротурнирте, не може да се отнеме ако ще да изпадне с ченгетата в следващия сезон. Изобщо не ме интересува, че е там, за вас ако това определя хората и качествата им, си е ваш проблем и въпросният г-н Гонзо е там нали, плюйте го и него. За мен Стойчо Стоев е голямо ниво, друг е въпросът, че сам си го набута с ченгесарския отбор.
Мишо,има треньори,които играчите ги правят "големи",както има и треньори,които правят дадени играчи ГОЛЕМИ.Хайде сега ми изброй,колко точно големи играча е "направил" Трою и сравни колко е направил Адмирала.Играчи които бяха отписвани,заиграха при него и станаха големи.Дани Димов/сега е НИКОЙ/,Танка Дяков/сега е никой/Шерифа/не е това което беше/,Мишо Лазаров/какво беше,какво стана/Дървотоо Бачев...Направи един курчо на голям КУРьор

-Паланков!!!МОИТЕ УВАЖЕНИЯ ЗА ТОЗИ ХОД-страхотна игра като централен защитник.А каква мотивация...А Стою?От слаб отбор като Миньор,отиде в готов изграден отбор и единственото което успя да постигне е че не успя да ги разбие.От там в един още по слаб отбор като сините от Подуене-е там вече показа какво може

.Адмирала лекичко го подхлъзна на два пъти и БАМ-няма КУПА.Хайде ходи да му правиш метани на мън-мънчо.