СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2015 10:41

kapacitet написа:Вие Левски не ги мислете, там има футболен интелект за треньор като Стойчо Стоев, още не е свършило пъвенството и този веднага работи, взима 4 класни футболисти. Ние какво взимаме, един от Б група под въпрос и чакаме двама трима НАЙ-МНОГО, а махнме 10...

Кои са тези класни футболисти бе бай х*й? Аниете си заминава, Белаид си заминава, гонят Домузчийски....Абди си заминава, продават Краев, Гаджев си тръгва....Ей това прави Тройчо (некъдърника) Троев, разпада му се отбора! Какви глупости пишеш ти бе? Кольо се подигра с този т.нар. от тебе футболен капацитет!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 08 юни 2015 11:32

Циба бе, трол нещастен! Няма ли модератор в тоя форум? Разкарайте го тоя псевдо капацитет, един голям БАНан по ник, IP и по всичко възможно! Аман вече!!!

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 08 юни 2015 16:16

Вие нямате грам възпитание към възрастните хора, които са помагали много на любимия си клуб. Аз няма да отвърна на обидите ви, защото възпитанието и морала не ми го позволява. Отновно така нареченият от вас ''Тройчо Троев'' - не знам от къде сътворихте тази глупост, но това, че е при ченгета, не означава, че е слаб треньор. Всички видяхме уникалната му работа в Миньор Перник, където биеше Левски и ЦСКА с разпаднал се отбор, където ги хванеше. В Лудогорец взе отбора и го направи стришилище в Европа, фактът, че е най-успешният български треньор в евротурнирте, не може да се отнеме ако ще да изпадне с ченгетата в следващия сезон. Изобщо не ме интересува, че е там, за вас ако това определя хората и качествата им, си е ваш проблем и въпросният г-н Гонзо е там нали, плюйте го и него. За мен Стойчо Стоев е голямо ниво, друг е въпросът, че сам си го набута с ченгесарския отбор.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 08 юни 2015 17:00

kapacitet написа:Вие нямате грам възпитание към възрастните хора, които са помагали много на любимия си клуб. Аз няма да отвърна на обидите ви, защото възпитанието и морала не ми го позволява. Отновно така нареченият от вас ''Тройчо Троев'' - не знам от къде сътворихте тази глупост, но това, че е при ченгета, не означава, че е слаб треньор. Всички видяхме уникалната му работа в Миньор Перник, където биеше Левски и ЦСКА с разпаднал се отбор, където ги хванеше. В Лудогорец взе отбора и го направи стришилище в Европа, фактът, че е най-успешният български треньор в евротурнирте, не може да се отнеме ако ще да изпадне с ченгетата в следващия сезон. Изобщо не ме интересува, че е там, за вас ако това определя хората и качествата им, си е ваш проблем и въпросният г-н Гонзо е там нали, плюйте го и него. За мен Стойчо Стоев е голямо ниво, друг е въпросът, че сам си го набута с ченгесарския отбор.

Този селски тарикат е само и единствено за ниво Миньор !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2015 17:22

kapacitet написа: Отновно така нареченият от вас ''Тройчо Троев'' - не знам от къде сътворихте тази глупост, но това, че е при ченгета, не означава, че е слаб треньор. Всички видяхме уникалната му работа в Миньор Перник, където биеше Левски и ЦСКА с разпаднал се отбор, където ги хванеше. В Лудогорец взе отбора и го направи стришилище в Европа, фактът, че е най-успешният български треньор в евротурнирте, не може да се отнеме ако ще да изпадне с ченгетата в следващия сезон. Изобщо не ме интересува, че е там, за вас ако това определя хората и качествата им, си е ваш проблем и въпросният г-н Гонзо е там нали, плюйте го и него. За мен Стойчо Стоев е голямо ниво, друг е въпросът, че сам си го набута с ченгесарския отбор.

Ами сътворихме я след една от МНОГОТО победи на Черно Море над този ИЗМИСЛЕН и НИКАКЪВ треньор!!! При това го победи Гонзо, с цели 3 парцала на Тича!!! 3 парцала - ТРОЙЧО ТРОЕВ! Преди онзи мач, както и преди Финала се беше изцепил - Черно Море са ми ясни! Вече години наред този БАСТУН и НЕКЪДЪРНИК сме му ясни и все така ЯСНО ПАДА!

В Лудогорец взе ГОТОВ отбор от Петев! Готов, селектиран! Днес се вижда, че и тоя бездарник и другия ретард чичо Гошо там само на гърба на Петев станаха треньори. Петев и в Кипър щеше да стане Шампион, а ТРОЮ ТРОЕВ никъде и никой не го иска, освен в Подуяне, там му е мястото
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 юни 2015 18:14

kapacitet написа:Вие нямате грам възпитание към възрастните хора, които са помагали много на любимия си клуб. Аз няма да отвърна на обидите ви, защото възпитанието и морала не ми го позволява. Отновно така нареченият от вас ''Тройчо Троев'' - не знам от къде сътворихте тази глупост, но това, че е при ченгета, не означава, че е слаб треньор. Всички видяхме уникалната му работа в Миньор Перник, където биеше Левски и ЦСКА с разпаднал се отбор, където ги хванеше. В Лудогорец взе отбора и го направи стришилище в Европа, фактът, че е най-успешният български треньор в евротурнирте, не може да се отнеме ако ще да изпадне с ченгетата в следващия сезон. Изобщо не ме интересува, че е там, за вас ако това определя хората и качествата им, си е ваш проблем и въпросният г-н Гонзо е там нали, плюйте го и него. За мен Стойчо Стоев е голямо ниво, друг е въпросът, че сам си го набута с ченгесарския отбор.

Мишо,има треньори,които играчите ги правят "големи",както има и треньори,които правят дадени играчи ГОЛЕМИ.Хайде сега ми изброй,колко точно големи играча е "направил" Трою и сравни колко е направил Адмирала.Играчи които бяха отписвани,заиграха при него и станаха големи.Дани Димов/сега е НИКОЙ/,Танка Дяков/сега е никой/Шерифа/не е това което беше/,Мишо Лазаров/какво беше,какво стана/Дървотоо Бачев...Направи един курчо на голям КУРьор :mrgreen: -Паланков!!!МОИТЕ УВАЖЕНИЯ ЗА ТОЗИ ХОД-страхотна игра като централен защитник.А каква мотивация...А Стою?От слаб отбор като Миньор,отиде в готов изграден отбор и единственото което успя да постигне е че не успя да ги разбие.От там в един още по слаб отбор като сините от Подуене-е там вече показа какво може :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Адмирала лекичко го подхлъзна на два пъти и БАМ-няма КУПА.Хайде ходи да му правиш метани на мън-мънчо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 юни 2015 19:57

Турция - България тук: http://www.showtv.com.tr/canli-yayin/showtv

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 08 юни 2015 20:29

Готвача написа:

Мишо,има треньори,които играчите ги правят "големи",както има и треньори,които правят дадени играчи ГОЛЕМИ.Хайде сега ми изброй,колко точно големи играча е "направил" Трою и сравни колко е направил Адмирала.Играчи които бяха отписвани,заиграха при него и станаха големи.Дани Димов/сега е НИКОЙ/,Танка Дяков/сега е никой/Шерифа/не е това което беше/,Мишо Лазаров/какво беше,какво стана/Дървотоо Бачев...Направи един курчо на голям КУРьор :mrgreen: -Паланков!!!МОИТЕ УВАЖЕНИЯ ЗА ТОЗИ ХОД-страхотна игра като централен защитник.А каква мотивация...А Стою?От слаб отбор като Миньор,отиде в готов изграден отбор и единственото което успя да постигне е че не успя да ги разбие.От там в един още по слаб отбор като сините от Подуене-е там вече показа какво може :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Адмирала лекичко го подхлъзна на два пъти и БАМ-няма КУПА.Хайде ходи да му правиш метани на мън-мънчо.

За Паланков отдавна говорех да се вземе на Тича, докато другите ми се смееха. И ченгеджийницата от кога е критерий за треньор питам аз, онзи Йоканович го обявиха за най-големия некадърник в тяхната история, отиде човека, пое скромното тимче на Уорфорд и ги вкара във Висшата лига като шампион на Чемпианшип. Николай Костов и той, остави отлични впечатление в силното украинско първенство, веднага си намери работа в Украйна след като от Левски го изритаха и него за некадърност, Илиан Илиев и за него си спомняте нали, така че не ми говорете за ченгетата, те са ми ясни. Стойчо Стоев е ниво, недейте така, почвате да говорите и мислите първично и примитивно, типично за оная мутра от Банкя. Само Херо се оказа хитрец и им отказа в последния момент, останалите постъпиха наивно и Стойчо Стоев както казах, сам си го набута.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 08 юни 2015 22:07

Този боклук Петев се помисли за треньор, да не викнеш Венков и Паланков, а да ти играят некадърници и боклуци като Миневи и Бандаловски. Къде е Жоро Илиев, отиде да играе в Китай и дайте да го зачеркенм от футболната карта на света. Нямам думи, пълен боклук е и Петев, със стари курви иска нов бардак да прави, същите простии които правеха Стоилов и Пенев в националния ги прави и тази мишка х2.
Последна промяна от kapacitet на 08 юни 2015 23:35, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2015 23:02

Всички знаем кой е треньор на Националния. Перуката и помощници Киро Гелосания и Дришата от Лович! С национали като Кристиан Малинов (редим му трансфер), Гаджевци и прочее нищо добро не ни чака. Както казах, обаче Петев не е треньора тука и няма дуамта. Гела и Дришко казват кой ще играе! И още от Малта казвам - НЕКЪДЪРНИЦИТЕ от Литекс - ВЪН ОТ НАЦИОНАЛА! Бодуровци, Поповци, Милановци - ВСИЧКИ НЕКЪДЪРНИЦИ МИНАЛИ ПРЕЗ ЛОВЕЧ ВЪН ОТ НАЦИОНАЛА! ЕДИН НЕ Е ИГРАЛ НА НИВО, АМА ЕДИН!!!

Върни се в “Черно море”