suareshampion написа:drvasko98 написа:mb45 написа: Въпросът беше дали се извлече максимума от тези играчи, защото за мен с този модел, с тези играчи, въпреки всички контузии трябваше да се минат групите на ШЛ, после каквото стане, поне финал за ФА и класиране в топ 4.
А трябваше да влезете в топ 4, защото ...
1. Имате по-добри играчи от конкурентите ви пред вас - Арсенал, Юнайтед, Сити и Челси
2. Имате самочувствие от многото постигнати успехи напоследък
3. Имате по-титулован и по-опитен треньор от тях
4. Харчите повече пари от тях и давате по-високи заплати
Иначе е нормално всеки фен да иска отборът му да бие и да взема купи, ама обективно погледнато защо трябваше да сте точно вие в топ 4. Вие и миналата година не трябваше по никакъв начин да се борите за титлата, дори и със Суарес, но вместо да благодарите на треньора за това, което направи го плюете като големи специалисти. Разберете, че моментният ви ранг (и то не е много моментен) е там между 5-то и 7-мо място в битка с Тотнъм и Евертън. И всичко над това е бонус, а не обратното - провал.
Добро мнение .
За другите не знам, но аз критикувам Роджърс за последния сезон. 2-то място си беше надскачане на възможностите, за което приносът на Суарес беше огромен, но това нямаше да е възможно без всички останали играчи и Роджърс - факт. Нямаше отбор в това число Юнайтед, Арсенал, Сити, дори и Челси /въпреки загубата/, който да не беше надигран. И този отбор, повтарям се ми донесе адски много положителни емоции, които ме накараха да се гордея за пореден път, че съм фен на Ливърпул.
А трябваше да сме в топ 4, защото:
1. трябваше да се използва инерцията и самочувствието, което играчите придобиха след страхотния преден сезон.
2. Инвестираха се немалко пари за нови играчи, макар и млади, но с потенциал и мисъл за бъдещето
3. Юнайтед бяха трагични и изпуснаха адски много точки, за другите съм съгласен,че бяха над нас
4. играчите не са чак толкова зле, колкото всички ги изкарвате и го показаха, макар и наистина много рядко през сезона
Тренер, ако си съгласен с факта, че не трябваше да сме в топ 4 си прочети хронологията на постовете, в които обясняваше колко трагични са Юнайтед, как ще ги смачкаме и ще сме пред тях в крайното класиране и колко време броеше по едно време мачовете без загуба, защото ако беше преброил още само няколко сега никой нямаше да недоволства от Роджърс.
Както вече няколко пъти казвам, аз съм фен на Ливърпул, горд съм от това и ще подкрепям отбора и всеки негов мениджър, независимо как се казва той, но това не ми пречи да си имам мнение и да го изказвам.