Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот iznenada » 02 юни 2015 15:47

iliev72 написа:
wolf написа:
iliev72 написа:mb45 , просто нещата не се развиха както се очакваше.Нормалният начин да напасваш новите играчи с отбора по етапно.Не в един момент половината отбор да са ти нови играчи.
Контузии объркаха сметките и в един момент трябваше да пуска новите без да са успели да се аклиматизират.Ловрен и Лалана се предполагаше , че нямат нужда от аклиматизация.
Този сезон ако имаше нещо което можеше да се обърка , то се обърка.

В крайна сметка подкрепяш пак мазните янки?

Подкрепям хора които имат план и знаят какво правят.И са го доказали не е един път.Ти да не си фен на Хикс и Джилет ?!

Във футбола нищо не са доказали .А тук говорим за футбол . И виждаме че треньора на Ливърпул вече му писна и почна да недоволства срещу тоя план ,това малко доказателство ли е ,че плана не върви ? Илиев подкрепяш едни безамбициозни тарикати ,с които само ще се мъчим като грешници.И само времето ще ти покаже ,че отново ще изляза прав . И дори и да се постигне нещо голямо някой слънчев ден ,то ще е времено и ще повече благодарение на късмет и на качествата на треньора а не на тия мишоци.Но те след това пак ще му разбият отбора .Няма как да се задържим на върха с тоя умрял модел.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 02 юни 2015 16:00

iznenada написа:
mb45 написа:
iznenada написа:
mb45 написа:
iznenada написа:
mb45 написа:Леко уточнение, не те да се съгласят с неговите условия, а той с техните, което е още по-тревожно.

Пълни глупости ,промяната я иска Роджърс ,американците няма какво да прмененят ,те си карат от три години със един и същи модел (трансферна политика).

И какво Роджърс ще им каже - Мистър Хенри или се съгласявате с условията ми - искам вече да се привличат утвърдени имена с големи заплати или си пускам молбата за напускане и отивам да творя на друго място, където ще ме оценят повече. И горкия Хенри, който управлява империя за милиарди, ще стои и ще го гледа и ще се чуди как да му угоди.

Да ,горкия Хенри ще го уволни .Това е .
Ама чакай бе човек ,не е ли прав Роджърс ??? Не може бе пичове ,другите да купуват завършени играчи и доказани таланти а ние обратното ? И в същото време очакванията да са същите като техните ???? Не може .

Еми и аз това казвам, ако проблема за американците Роджърс да остане е в това, че иска промяна в модела - ще му благодарят за страхотната работа и ще му пожелаят успех във всички бъдещи начинания.
Добре, ти говориш за този модел непрекъснато - според теб миналото лято като се продаде Суарес и се купиха 8 нови играчи според този модел - те ли бяха причината за това сгромолясване тази година. С тези играчи, които са в момента в отбора, с който и да е мениджър - това ли е максимума, който може да се постигне - отпадане в групите на ШЛ, отпадане в ЛЕ, 2 полуфинала за купите и 6-то място? Не се заяждам, не те обиждам, говорим си - има много неща, за които съм съгласен с теб, но отговори на този въпрос? Ти ако беше мениджър на Ливърпул с този състав и без право на трансфери - всичко ли щеше да направиш като Роджърс и това ли е максимума, който щеше да гониш?

Защо продават Суарес ? Това също го приемам като част от модела ..да си продават най добрите играчи . И нормално ли е според теб ,за негов заместник да се отпуснат само 16 милион4ета и заплата макс 100 к ? Кой ще вземеш за тия параметри ? Питам това нормално ли е ?
Останалите 7 играча даже бяха с по ниски заплати .Е какво качество можеш да вземеш с тия заплати ? Дори и за 20 млн ? Само деца или резерви или местни англичани .Класния завършен играч струва поне 30 млн и 150 к .
На теб хареса ли ти тоя модел ,при положение ,че конкурентите взимат класа ? Не е ли този модел основната причина за несупехите ? Плюс контузиите ,особено Стъридж който е аут цял сезон .Защото знаем какво постигна Роджърс с малко класа в състава си Суарес и Стърдиж,Коутиньо ?
Според теб не е ли причината в модела ,да не дойдат исканите играчи от Роджърс ,които направиха фурор ..Коща ,Вилиан ,Санчес и ,Коноплянка,Салах,Мхитарян и кой беше още ?

Тренер, отговаряш на въпроса с въпроси, т.е. нищо не отговаряш. И на мен не ми харесва, че Суарес си замина, за тези пари, които похарчиха миналото лято се взеха за мен прилични играчи с изключение на Лалана, за когото се плати повече отколкото струва, ако е вярно това за 25 млн паунда. Въпросът беше дали се извлече максимума от тези играчи, защото за мен с този модел, с тези играчи, въпреки всички контузии трябваше да се минат групите на ШЛ, после каквото стане, поне финал за ФА и класиране в топ 4. Ясно беше, че всичко повече от това ще е надскачане на възможностите. За огромно съжаление това не се получи и за мен вината е на Роджърс и целия му щаб. С този модел, с тези играчи в моментното им състояние е ясно, че не може да се мерим с Челси, Сити и Арсенал, които си имат изграден гръбнак и всеки прозорец, добавят класа за много пари. На мен пък не ми харесва модела на Реал, Сити, ПСЖ, Челси - те малко се укротиха, при които всичко се върти около едни пари. Миналата година се видя много добре, че с тоя модел, защото янките и Роджърс създадоха миналогодишния състав със Суарес /той струваше 25млн, а не 30млн ако не ме лъже паметта и заплатата му не бе 150к в началото/, е възможно да се постигнат успехи напук на всички богаташи и ми беше много странно как всичко изведнъж се срина тотално, вместо да се надгради дори минимално.
Илиев аз ще бъда много щастлив ако си прав и сезона се стече така заради лош късмет, това ще означава, че клубът е на прав път и ни чакат много успехи.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 юни 2015 16:46

mb45 може и да бъркам , но точно това с много нови в един момент сме го коментирали тук.FSG се занимават със спортен мениджмънт и няма логика плана да не им проработи.Те са професионалисти точно в това.Повечето тук дори не са направили труда да видят с какво точно се занимават.Освен с бейзбол се занимават и с други спортове.Другото което е интересно.Първата титла с RedSox я правят точно затова което всичко реват - доказани играчи с големи заплати.Поне са се доказали да правят един отбор шампион след като дълго не е бил.И няма какво да се лъжем - конкуренцията в MLB е изключително сериозна и тези хора знаят как се работи в такава среда.Все пак бих изчакал да мине срещата.Всички информация говорят за среща за отчет на годината и план за следващата и мястото на БР не е застрашено.Надявам се да е така.Да изчакаме.
Последна промяна от iliev72 на 02 юни 2015 16:57, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 02 юни 2015 16:54

iliev72 написа:mb45 може и да бъркам , но точно това с много нови в един момент сме го коментирали тук.FSG се занимават със спортен мениджмънт и няма логика плана да не им проработи.Те са професионалисти точно в това.Повечето тук дори не са направили труда да видят с какво точно се занимават.Освен с бейзбол се занимават и с други спортове.Другото което е интересно.Първата титла с RedSox я правят точно затова което всичко реват - доказани играчи с големи заплати.Поне са се доказали да правят един отбор шампион след като дълго не е бил.И няма какво да се лъжем - конкуренцията в MLB е изключително сериозна и тези хора знаят как се работи в такава среда.

Момче,стига глупости.Бейзбол и Футбол са различни спортове какво ми ги сравняваш.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 юни 2015 16:59

ruga4 написа:
iliev72 написа:mb45 може и да бъркам , но точно това с много нови в един момент сме го коментирали тук.FSG се занимават със спортен мениджмънт и няма логика плана да не им проработи.Те са професионалисти точно в това.Повечето тук дори не са направили труда да видят с какво точно се занимават.Освен с бейзбол се занимават и с други спортове.Другото което е интересно.Първата титла с RedSox я правят точно затова което всичко реват - доказани играчи с големи заплати.Поне са се доказали да правят един отбор шампион след като дълго не е бил.И няма какво да се лъжем - конкуренцията в MLB е изключително сериозна и тези хора знаят как се работи в такава среда.

Момче,стига глупости.Бейзбол и Футбол са различни спортове какво ми ги сравняваш.

Но всичко се нарича спортен мениджмънт.Свали си конските капаци.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 02 юни 2015 17:06

Ако са си поставили за цел да постигнат успехи и в Ливърпул, а не само да направят пари и аз мисля, че ще се справят и с тази цел. Хора, които са доказали се бизнесмени в силно конкурентна среда не следва да се провалят. Да, не познават футбола, но ако искат спортни успехи, ще намерят хората, които ще им ги донесат.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 юни 2015 10:23

mb45 написа: Въпросът беше дали се извлече максимума от тези играчи, защото за мен с този модел, с тези играчи, въпреки всички контузии трябваше да се минат групите на ШЛ, после каквото стане, поне финал за ФА и класиране в топ 4.

А трябваше да влезете в топ 4, защото ...
1. Имате по-добри играчи от конкурентите ви пред вас - Арсенал, Юнайтед, Сити и Челси
2. Имате самочувствие от многото постигнати успехи напоследък
3. Имате по-титулован и по-опитен треньор от тях
4. Харчите повече пари от тях и давате по-високи заплати

Иначе е нормално всеки фен да иска отборът му да бие и да взема купи, ама обективно погледнато защо трябваше да сте точно вие в топ 4. Вие и миналата година не трябваше по никакъв начин да се борите за титлата, дори и със Суарес, но вместо да благодарите на треньора за това, което направи го плюете като големи специалисти. Разберете, че моментният ви ранг (и то не е много моментен) е там между 5-то и 7-мо място в битка с Тотнъм и Евертън. И всичко над това е бонус, а не обратното - провал.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 юни 2015 10:39

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 юни 2015 10:40

drvasko98 написа:
mb45 написа: Въпросът беше дали се извлече максимума от тези играчи, защото за мен с този модел, с тези играчи, въпреки всички контузии трябваше да се минат групите на ШЛ, после каквото стане, поне финал за ФА и класиране в топ 4.

1. Имате по-добри играчи от конкурентите ви пред вас - Арсенал, Юнайтед, Сити и Челси

Иначе е нормално всеки фен да иска отборът му да бие и да взема купи, ама обективно погледнато защо трябваше да сте точно вие в топ 4. Вие и миналата година не трябваше по никакъв начин да се борите за титлата, дори и със Суарес, но вместо да благодарите на треньора за това, което направи го плюете като големи специалисти. Разберете, че моментният ви ранг (и то не е много моментен) е там между 5-то и 7-мо място в битка с Тотнъм и Евертън. И всичко над това е бонус, а не обратното - провал.

Добро мнение .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 03 юни 2015 11:23

suareshampion написа:
drvasko98 написа:

Добро мнение .

За другите не знам, но аз критикувам Роджърс за последния сезон. 2-то място си беше надскачане на възможностите, за което приносът на Суарес беше огромен, но това нямаше да е възможно без всички останали играчи и Роджърс - факт. Нямаше отбор в това число Юнайтед, Арсенал, Сити, дори и Челси /въпреки загубата/, който да не беше надигран. И този отбор, повтарям се ми донесе адски много положителни емоции, които ме накараха да се гордея за пореден път, че съм фен на Ливърпул.
А трябваше да сме в топ 4, защото:
1. трябваше да се използва инерцията и самочувствието, което играчите придобиха след страхотния преден сезон.
2. Инвестираха се немалко пари за нови играчи, макар и млади, но с потенциал и мисъл за бъдещето
3. Юнайтед бяха трагични и изпуснаха адски много точки, за другите съм съгласен,че бяха над нас
4. играчите не са чак толкова зле, колкото всички ги изкарвате и го показаха, макар и наистина много рядко през сезона

Тренер, ако си съгласен с факта, че не трябваше да сме в топ 4 си прочети хронологията на постовете, в които обясняваше колко трагични са Юнайтед, как ще ги смачкаме и ще сме пред тях в крайното класиране и колко време броеше по едно време мачовете без загуба, защото ако беше преброил още само няколко сега никой нямаше да недоволства от Роджърс.
Както вече няколко пъти казвам, аз съм фен на Ливърпул, горд съм от това и ще подкрепям отбора и всеки негов мениджър, независимо как се казва той, но това не ми пречи да си имам мнение и да го изказвам.

Върни се в “Ливърпул”