Страхотен Никола Спасов! Пиша го сега от куртоазия! На 09.05.15г. бачо ви Кольо се ПОДИГРА с Троев! Кольо отдавна беше надушил, това, което знаем всички - Троев е МЕГАЛОМАН! Той след едно мачле, да не говорим поредица от някакви добри резултати полудява. Същия го изгониха от Разград заради мегаломанията му, той се помисли за Мауриньо, помните ли? Много е важно да експлоатираш правилно недостатъците и ПРЕДИМСТВАТА на врага! Троев има самочувствие в излишък....което съчетано с малоумната публика на Левски, която мисли селския си отбор за гранд....МЕДЕЦ!!! Просто трябваше да ги поведем по правилната пътека, по тунелчето в чийто край тази вечер ги удари товарния влак!!! На 09.05. Кольо изигра най-големия си блъф, на който оня калитко се върза като елементарен новобрнец. След като ни би с 0:2, по-точно - след като Кольо ЦЕЛЕНАСОЧЕНО направи мача такъв, че Подуяне да го играят с играта си, а ние да не правим нищо Троев заяви - беше ми ясно какво ще покажат Черно Море! Всъщност некъдърника и идея си нямаше преди мача, но искаше да се изкара големия треньор

. Балона се надуваше, надуваше...сеща ли се някой, кога му излезе името ТРОЙЧО ТРОЕВ? Беше тренер на Лудогорец, преди един мач с нас...заяви -
Черно Море са ми ясни . Дотолкова, че водихме с 3:0 до 85 минута и след мача гледаше като ******, както тази вечер, същата НАСРАНА физиономия! Този ФУЗКУЛТУРНИК Троев ни падна дар от Бога! Повтарям - само трябваше да му покажем вратата през която да мине хахаха. Нека да ви покажа какво направи бачо ви Кольо с онова НЕЩО на 09.05, когато пусна състав в следната схема:
-----------------Вратар---------------
ЦЗ-----------ЦЗ--------ЦЗ------Ляв бек
---------------Деф.халф---------------
--------Деф.халф-------Деф.Халф-----
Плеймейкър--------------Център Нап.
----------------Халф----------------------
Кольо подреди такъв отбор на 9-ти, който логично щеше да изиграе УБИЙСТВЕНО СЛАБ мач, да демонстира НИКАКВА игрова идея, НИКАКЪВ футбол, а кухата лейка на другата пейка да си каже - ааааа, голям треньор съм, виж какво ги направих с резервите ааа?ХАХХАХАХААХАХА! Нашя добър, стар, ТРОЮ ТРОЕВ! И да видим още какво постигна бате ви Кольо с общността им тогава, копирах им умотворенията на наркоманите да видите какво значи СТРАТЕГ!!!
"Валериииииииииии е футболен бооооооооооооооооооооооог" - реакция за играта на Домофона в онзи мач! Видяхме какво го направихме тази вечер в ИСТИНСКИЯ, но беше важно, много важно Троев да го пусне и сега, за да са спокойни защитниците ни..."Домо е винаги на точното място" - още говежди прозрения
"Много съм доволен от играта ни, страхотен морал от играчите" - просто се искаше да я повторите и на Финала, което и направихте, АМАТЬОРЧЕТА, само дето...и ние играхме този път
"Алвеша с всеки изминал мач играе все по-добре" - перфектно, трябваше само да ги убедим, че господин Червен картон от съблекалнята е...готов за МАЧЪТ!!! Троев веднага си повярва, видяхме какво стана хаха

"Такъв спокоен, дисциплиниран, мачкащ най-вече постоянен Левски не съм гледал от мноооого време!" - вече бяха станали Реал М и Барселона взето заедно....

"Тотално ги смачкахме без 5 титуляра" - хихихи, това, че подтичвахме за здраве, че нямаше човек на поста си да играе, че цял мач направихме 1 фал тогава нямаше значение, важното е, че техните олигофрени играели хахахаха

....доооообре, но исках още малко да се натряскат до козирката, съвсем да си повярват.
"Ония второто само ритаха с вратаря напред. Контузиха им се трима играчи и накрая бяха без въздух" - добър анализ! ТОЧНО ТОВА ИСКАХМЕ ДА СИ МИСЛИТЕ ТОГАВА. Не ви беше нужно много де...с едно 2:5 в Подуяне и 0:2 във Варна повярвахте, че ДЪРВОДЕЛЕЦА Аниете е Меси, а НЕКЪДЪРНИКА Бедоя - Шави! Рогачевич пък стана Нойер....хихи

"Тия са супер жалки нещастници.Ега ги качим на разлика на финала." - ЕТО ТУК вече бяха готови ДА ГО ПОЕМАТ! Започнаха да виждат как на Финала бродират, бродират, 4:0, 5:0....Само им КОПИРВАХ умотворенията от наркоманския форум и се заливах от смях! Знаех, че един ще напише една тъпотия, ще я повторят после 100, ще прочетат 1000 и ще я набият в главите на играчите си. Троев както казахме и той литнал. Хихихихи

"Единствено ме притеснява факта, че тия никога не са печелили финал. А ние сме Левски

Иф ю ноу уот ай мийн... " - само това говедо ме притесни, типичната животинска реакция. Гледали сте Анимал Планет, как ЛЪВА се крие в храстите, нещо изшумолява и стадото ГОВЕДА се разбягва панически и лъва остава гладен...Но тези бяха вече напред с дрогата на Кольо, здравата наблъскани, те вече бяха вдигнали Купата разбираш ли? Смазваха ни 5:0, дори виждаха НЕКЪДЪРНИКА Аниете и ДЪРВОДЕЛЕЦА Бедоя да ги вкарват в групите на ЛЕ....хаха

"Имаме треньор и отбор!" - НИЕ имаме ТРЕНЬОР и ОТБОР, вие - смешници, не можехме да ви го обясним в долната 6-ца, но на Финала...НАЛАГАШЕ СЕ! Не можем да оставим недоразумение като вашата сбирщина да излага България в ЕКТ!
"Страхотна победа. Най-сетне започва да се вижда игра със сърце и душа за Левски София." - това, че противникът ИЗОБЩО не игра нямаше значение, бачо Кольо вече беше разпънал капана....
"Колю Мастиката се притеснява от съдията на финала. Пу да ти еба майката измислена" - Кольо добре знае, че ЕДИНСТВЕНИЯ коз на жалкия ви отбор е точно съдията. Уви, и той не помогна.
"Запазвам меда за след финала" - Жалко, това говедо трябваше да си запази лубриканта (за самия Финал) и тоалетната хартия (за след Финала)
"Ама зелените диваци какъв парцал бяха разпънали,а ? Дирижирани мачове, ала-бала .Деба плесеняците, двуцифрен трябва да им наблъскаме на финала " - ТРИЦИФРЕН, говедо, ТРИ, ама как да ти го набие човек в тиквата, че сте ИЗМИСЛЕН отбор, че Домуз ви ЛЕГНА, че Монтана ви ЛЕГНА...и като не става в главата да ти го набие човек - набихме ти го в задника
"Ако запазим отбора и треньора,вземем 2-3 качествени попълнения,догодина се борим за титлата" - ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА, освен и Едномъд да легитимират не знам какво повече може да направи сбирщината им
Те така, МОРЯЦИ байо ви Кольо подлъга РЕАНИМАТОРИТЕ, ДОНОРИТЕ . Ако нямаше Комунизъм смятайте какъв БОКСОВ ЧУВАЛ щяха да са тези смешници! Но иначе са много големи на думи и в безсмислени мачове, царе са!