Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

TheRoyalCup
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот TheRoyalCup » 31 май 2015 12:31

guglata написа:Оставиха си сърцата на терена всички момчета, едно огромно благодаря на всички от футболистите и треньора до г-н Пачков, отделно искам да изкажа голямо БЛАГОДАРЯ на г-н Митев да не се почувства пренебрегнат както след третото място. Голяма радост, такова преживяване не съм имал, почти се бях отчаял, че ще видя купа, а сега пък вече се размечтах и за титла.
Сега ни остава да празнуваме поне до първите мачове в ЛЕ , пък там каквото сабя или по-точно адмирала покаже.
Дано ми се върне гласа скоро :lol:

'''Разговорът''' на г-н Митев с момчетата се оказа най-добрият мотивационен ход преди мача :!: :!: :!:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2015 13:02

Да, благодарим на г-н Митев! Както се казва, когато всеки си върши работата, когато замени простия ангажимент с обикновена любов в самата работа....всичко се променя! Марин Митев е фен на отбора и трябва да управлява точно като такъв, с любов и желание. Не е достатъчно да извадиш просто една торба пари...въпреки, че моите уважения, 4 млн. са много много сериозна сума. Това сме искали от него, не просто пари, искахме да управлява, което е и сторил и резултатите са видни. Разбира се, че неговата роля в успеха е ключова. БЛАГОДАРИМ, ВАРНА ВИ БЛАГОДАРИ! Искаме и титлата 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2015 14:43

Да оценим героите, тези истински МОРЯЦИ 8-)
ЧАНОВИЧ - 10 - невероятен мач направи сърбина, извади 1-2 чисти гола, безгрешен. Дано му предложат да остане. Задължително е всъщност.
МИШО - 10 - абсолютен лидер на отбора! Безгрешен в мача. Като зъл питбул надъхваше другите и публиката, хвърляше огън и жупел само с поглед. Такъв трябва да е капитана. Не мога да си представя по-подходящ човек за лентата от него в този мач (с изключение на ЖОРО ИЛИЕВ разбира се).
СТЕНИО - 9 - до ЧК (много пресилен) беше много стабилен в мача, добре влизаше и напред. За мен леко се огъна психически най-вече заради непривичния пост.
ЖИВКО - 10 - железен, безгрешен беше. Всичко обра на втория етаж.
ПАЛАНКОВ - 10 - халфа-централен защитник, а след излизането на Живко - единствения защитник! раздаде се напълно, въпреки, че Аниете го надигра при гола на рогите пълно 10 от 10. Радвам се, че ще е с нас и идния сезон!
МАРК КЛОК - 10 - със сигурност преживя най-много болка. Не знам какви ли не контузии не пое - разтежение, схващане, разтежение на адукторите. Със сигурност игра с много болки, но бе безгрешен. Толкова черна работа свърши, толкова топки отне, че постави рекорд. Много полезен, а накрая игра и 30 минути като...централен защитник. Просто поклон :P
МАРЧИН - 10 - много креативен, полезен и в двете фази. Свързващото звено, свърши и черна работа, беше навсякъде по терена.
ЕРНАНДЕС - 10 - какво да кажа? До 30 минута, докато си беше на поста се подиграваше с подуенци. Пасове с пети, с по едно докосване, абсолютен маестро. Извади и ЧК на дърводелеца Стойчев, уви, недаден! След изгонването на Стенио 90 минути игра на непривичен пост и се справи отлично. Даде старта и на двете ни голови атаки. Думи нямам, дано бъде задържан в отбора, задължително е!
РАЙКОВ - 10 -отличен мач на Мони, въпреки, че очевидно му бе трудно след месец пауза. На няколко пъти и той се подигра с противниците.
БИЖЕВ - 9 - като цяло беше обезличен напълно, но изпълни скритата задача - да ги изтормози до влизането на БАКА. Свърши я перфектно
КУРЬОР - 10 - през какво ли не мина Матиас? Нарочихме го за некъдърника в селекцията на Наглия. В този мач стартира като фурия, развинти по крилото. След ЧК на Стенио го върнаха на бека. Сгреши фатално за гола на рогите...за да напише историята в 120 минута, когато се подигра с целия им отбор и в стил Меси заби гола на победата. Матиас е играч с много магия в краката и се радвам, че е с нас
БОЖИЛОВ - 10 - думи нямам да повтарям колко е полезен в някои мачове и моменти. Ако не беше неговото отиграване и сваляне на Бакари знаете...просто чудесно се включи и напълно се раздаде макар и да му бе последен мач в отбора. Като един от героите - съжалявам, че ни напуска и му желая успех в Берое.
КОКОНОВ - 10 - включи се с много агресия и скорост, направо ги попиля, но и 2 чисти гола пропиля с лека ръка именно Коко. Жестока грешка при онова положение с Краев, но и той се включи отлично в мача и се раздаде напълно. Също като при Божилов му благодаря и му желая успех в Берое.
БАКАРИ - 10 - играч с 2 сърца, определено. БАКА всяваше смут и сред трима рогача, агресивен, зъл и напорист, има влияние и над феновете и отбора. Един от играчите обърнали мача бе БАКА. Няма какво да говорим, щастлив съм, че остава.

КОЛЬО СПАСОВ- 10 - не знам какво да кажа за начина по който води мача Кольо. Не знам да го нарека гений ли, ексцентрик или откачалник :lol: . Дори и с 10 души като бяхме ние атакувахме и налитахме напред, дори и след 1:1. Иска се кураж за това. Да оставиш отбора без защитници в 80 минута - повече от ексцентрик, но си пролича, че мнооооого добре е научил всички да играят на различни постове. Дума и не ще, отличен за капитан СПАСОВ. Знаем и какви проблеми имахме с вратар и защита. Съжалявам, че не бяхме 11 на 10 в наша полза, защото си мисля, че с пресата му щяхме да ги смачкаме жестоко.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 31 май 2015 14:50

Някой знае ли на кой стадион Черно Море ще играе в ЕКТ. Тича отговаря ли на изискванията. Предлагам да играят или в Разград или във В.Търново - ако е готов до тогава.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2015 15:44

Бях обещал да пусна едно мнение след мача загубен с 0:2 от Подуяне на Тича! Обещах го на сините звездобройци заради мненията им тогава. Обещах да им ги копирам. Написах го още тогава и го поствам ей така :mrgreen: . Написано и сейф-нато на 10.05.15 г. хахахаха...НАПИСАНО ПРЕДИ снощната епопея, да видите позмах ли ги тея хохохо
Страхотен Никола Спасов! Пиша го сега от куртоазия! На 09.05.15г. бачо ви Кольо се ПОДИГРА с Троев! Кольо отдавна беше надушил, това, което знаем всички - Троев е МЕГАЛОМАН! Той след едно мачле, да не говорим поредица от някакви добри резултати полудява. Същия го изгониха от Разград заради мегаломанията му, той се помисли за Мауриньо, помните ли? Много е важно да експлоатираш правилно недостатъците и ПРЕДИМСТВАТА на врага! Троев има самочувствие в излишък....което съчетано с малоумната публика на Левски, която мисли селския си отбор за гранд....МЕДЕЦ!!! Просто трябваше да ги поведем по правилната пътека, по тунелчето в чийто край тази вечер ги удари товарния влак!!! На 09.05. Кольо изигра най-големия си блъф, на който оня калитко се върза като елементарен новобрнец. След като ни би с 0:2, по-точно - след като Кольо ЦЕЛЕНАСОЧЕНО направи мача такъв, че Подуяне да го играят с играта си, а ние да не правим нищо Троев заяви - беше ми ясно какво ще покажат Черно Море! Всъщност некъдърника и идея си нямаше преди мача, но искаше да се изкара големия треньор :). Балона се надуваше, надуваше...сеща ли се някой, кога му излезе името ТРОЙЧО ТРОЕВ? Беше тренер на Лудогорец, преди един мач с нас...заяви - Черно Море са ми ясни . Дотолкова, че водихме с 3:0 до 85 минута и след мача гледаше като ******, както тази вечер, същата НАСРАНА физиономия! Този ФУЗКУЛТУРНИК Троев ни падна дар от Бога! Повтарям - само трябваше да му покажем вратата през която да мине хахаха. Нека да ви покажа какво направи бачо ви Кольо с онова НЕЩО на 09.05, когато пусна състав в следната схема:
-----------------Вратар---------------
ЦЗ-----------ЦЗ--------ЦЗ------Ляв бек
---------------Деф.халф---------------
--------Деф.халф-------Деф.Халф-----
Плеймейкър--------------Център Нап.
----------------Халф----------------------
Кольо подреди такъв отбор на 9-ти, който логично щеше да изиграе УБИЙСТВЕНО СЛАБ мач, да демонстира НИКАКВА игрова идея, НИКАКЪВ футбол, а кухата лейка на другата пейка да си каже - ааааа, голям треньор съм, виж какво ги направих с резервите ааа?ХАХХАХАХААХАХА! Нашя добър, стар, ТРОЮ ТРОЕВ! И да видим още какво постигна бате ви Кольо с общността им тогава, копирах им умотворенията на наркоманите да видите какво значи СТРАТЕГ!!!
"Валериииииииииии е футболен бооооооооооооооооооооооог" - реакция за играта на Домофона в онзи мач! Видяхме какво го направихме тази вечер в ИСТИНСКИЯ, но беше важно, много важно Троев да го пусне и сега, за да са спокойни защитниците ни..."Домо е винаги на точното място" - още говежди прозрения
"Много съм доволен от играта ни, страхотен морал от играчите" - просто се искаше да я повторите и на Финала, което и направихте, АМАТЬОРЧЕТА, само дето...и ние играхме този път
"Алвеша с всеки изминал мач играе все по-добре" - перфектно, трябваше само да ги убедим, че господин Червен картон от съблекалнята е...готов за МАЧЪТ!!! Троев веднага си повярва, видяхме какво стана хаха :)
"Такъв спокоен, дисциплиниран, мачкащ най-вече постоянен Левски не съм гледал от мноооого време!" - вече бяха станали Реал М и Барселона взето заедно....:)
"Тотално ги смачкахме без 5 титуляра" - хихихи, това, че подтичвахме за здраве, че нямаше човек на поста си да играе, че цял мач направихме 1 фал тогава нямаше значение, важното е, че техните олигофрени играели хахахаха :)....доооообре, но исках още малко да се натряскат до козирката, съвсем да си повярват.
"Ония второто само ритаха с вратаря напред. Контузиха им се трима играчи и накрая бяха без въздух" - добър анализ! ТОЧНО ТОВА ИСКАХМЕ ДА СИ МИСЛИТЕ ТОГАВА. Не ви беше нужно много де...с едно 2:5 в Подуяне и 0:2 във Варна повярвахте, че ДЪРВОДЕЛЕЦА Аниете е Меси, а НЕКЪДЪРНИКА Бедоя - Шави! Рогачевич пък стана Нойер....хихи :)
"Тия са супер жалки нещастници.Ега ги качим на разлика на финала." - ЕТО ТУК вече бяха готови ДА ГО ПОЕМАТ! Започнаха да виждат как на Финала бродират, бродират, 4:0, 5:0....Само им КОПИРВАХ умотворенията от наркоманския форум и се заливах от смях! Знаех, че един ще напише една тъпотия, ще я повторят после 100, ще прочетат 1000 и ще я набият в главите на играчите си. Троев както казахме и той литнал. Хихихихи :)
"Единствено ме притеснява факта, че тия никога не са печелили финал. А ние сме Левски :? Иф ю ноу уот ай мийн... " - само това говедо ме притесни, типичната животинска реакция. Гледали сте Анимал Планет, как ЛЪВА се крие в храстите, нещо изшумолява и стадото ГОВЕДА се разбягва панически и лъва остава гладен...Но тези бяха вече напред с дрогата на Кольо, здравата наблъскани, те вече бяха вдигнали Купата разбираш ли? Смазваха ни 5:0, дори виждаха НЕКЪДЪРНИКА Аниете и ДЪРВОДЕЛЕЦА Бедоя да ги вкарват в групите на ЛЕ....хаха :)
"Имаме треньор и отбор!" - НИЕ имаме ТРЕНЬОР и ОТБОР, вие - смешници, не можехме да ви го обясним в долната 6-ца, но на Финала...НАЛАГАШЕ СЕ! Не можем да оставим недоразумение като вашата сбирщина да излага България в ЕКТ!
"Страхотна победа. Най-сетне започва да се вижда игра със сърце и душа за Левски София." - това, че противникът ИЗОБЩО не игра нямаше значение, бачо Кольо вече беше разпънал капана....
"Колю Мастиката се притеснява от съдията на финала. Пу да ти еба майката измислена" - Кольо добре знае, че ЕДИНСТВЕНИЯ коз на жалкия ви отбор е точно съдията. Уви, и той не помогна.
"Запазвам меда за след финала" - Жалко, това говедо трябваше да си запази лубриканта (за самия Финал) и тоалетната хартия (за след Финала)
"Ама зелените диваци какъв парцал бяха разпънали,а ? Дирижирани мачове, ала-бала .Деба плесеняците, двуцифрен трябва да им наблъскаме на финала " - ТРИЦИФРЕН, говедо, ТРИ, ама как да ти го набие човек в тиквата, че сте ИЗМИСЛЕН отбор, че Домуз ви ЛЕГНА, че Монтана ви ЛЕГНА...и като не става в главата да ти го набие човек - набихме ти го в задника
"Ако запазим отбора и треньора,вземем 2-3 качествени попълнения,догодина се борим за титлата" - ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА, освен и Едномъд да легитимират не знам какво повече може да направи сбирщината им
Те така, МОРЯЦИ байо ви Кольо подлъга РЕАНИМАТОРИТЕ, ДОНОРИТЕ . Ако нямаше Комунизъм смятайте какъв БОКСОВ ЧУВАЛ щяха да са тези смешници! Но иначе са много големи на думи и в безсмислени мачове, царе са!

И още не мога да повярвам, тия ги бихме 2 пъти, а сега те излизат като лъвове - ТОВА Е ВЕЧЕ ОТ ДНЕС хахахаха

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2015 15:54

На 10.05 вижте как съм анализирал Финала :lol: . Единствено не познах за Алвеша. Очаквах го титулярче и изгонен, ама на :lol:

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 31 май 2015 15:57

ShooterMan написа:На 10.05 вижте как съм анализирал Финала :lol: . Единствено не познах за Алвеша. Очаквах го титулярче и изгонен, ама на :lol:

С тия познания за животинското мислене, си за ветеринар, ве . :mrgreen:
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2015 16:01

Повтарях го - ясни ми бяха. Казах го тогава на 09.05 - след 0:2 на Тича напуснах стадиона ухилен до уши като гледах Троев как си беше повярвал, как подскачаше като газелка :mrgreen: . Мегаломанията му е видна, затова се проваля в големите мачове Троев. И впрочем пак се изцепи 2-3 дни преди Финала - Черно Море са ми ясни. Явно това му е репертоара :mrgreen:

Не е честно.
- това е най-умното мнение от форума им! Кратко, точно и изчерпателно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от ShooterMan на 31 май 2015 16:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 31 май 2015 16:05

То още, след като направи "логичната" смяна, да извади нападател, за да пази преднината, ми беше ясно, как ще завърши мача.....В интерес на истината, се надявах на дузпи, ама.....Карай, другия път ;)
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2015 16:15

И в дузпичките не са много добри, Берое как ги наказа зверски. Сещам се, че от стабилните отбори Ботев Пд скоро не е печелил трофей и май е време да вземат някоя Купа, а по-подходящ тъпан от дайрето Тройчо Троев - няма. Направо виждам вуйчо Ваньо как е плъзга под плонжа на Пацко :lol:

Върни се в “Черно море”