dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:
Искаш ли да се басираме за каквото поискаш ?
Съгласен съм!
Днес в Бургас имаше 10 000 левскари,бяха навсякъде!Имаше хора,които обикаляха за акции,но няма как да скочат на един човек с дете!Просто няма как!Може да е имало скандал на друга тема!
Седем–Едно написа:Не си правете ташак и се движете в гoлеми групи и с внимание. Днес капутите пребиха чoвек с две деца, еднoтo му спеше в скута. При тoва с бoкс.
Седем–Едно написа:Ами за съжаление не успяхме. Ние бяхме вътре в кръчмата, а те oтвън. Дoкатo разберем квo става и дoкатo излезем, oнези изрoди бяха далеч. 20-30 чoвека са били. Изчислили са тoчнo мoмента, защoтo всичкo стана тoчнo 3 минути след катo буса с нашите замина. Страшни пoмии,
най-верoятнo мазути. Майката на виден фoрумец беше с битите хoра, нo тя е дoбре. Прoстo ви казвам да се oглеждате и да не се цепите на малки групи. Oтнася се и за след мача.
ПП: АКо не знаеш, кой е конкретният потребител, бих ти обяснил.
Не знам кой е този потребител!Който и да е ,не вярвам да са били сам човек с две деца!Може да е станал бой между групи и да е имало човек с две деца,но това е различно!
Въпросният потребител е главен администратор в техният форум, члена на "Синият Тръст" и въобще човек, който е много навътре в кухнята на Левски. Аз нямам никаква полза от това да си измислим подобни неща, дали вярваш или не, събитието се е случило.
На главна улица... автобуса тъкмо тръгнал... 20 човека с боксове, ама веднага изчезнали... малки деца... Не усещаш ли, че или здраво са те налъгали или ти нещо не си разбрал!? Не знам кой какъв пост заема във форумите, но това в центъра на града няма как да стане. А това вече автоматично означава, че и останалото е под сериозно съмнение. Често определени хора си измислят разни такива случки, за да държат нащрек останалите, да ги мобилизират или стреснат, според случая. А че имаше такива, които заслужаваха да ги поступат - имаше. Като, например, едни пияни момченца, които скачаха върху колите на обикновени хорица. Но няма смисъл да продължавам, нещо не си разбрал, нещо са те подвели, не натрапвай повече тези лъжи във форума, това само настройва хората и не води до никъде!