Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот damyanov1963 » 31 май 2015 00:13

ivan56 написа:
damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.

.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........

Ами точно за това го написах. Всички говорят за червения картон на Стойчев, а никой не казва за дузпата на Белаид. Ми те много компенсации станаха, след тоя Стойчев. То не беше засада, то не беше отменен гол..., накрая и тая пуста дузпа...

Пил си пил, отивай си лягай.Кой ви е виновен, че изтървахте сумати 100% положения.И засада имаше и гола се вкара след вдигнат байряк и сигнал на съдията.Нещо да кажеш за селяндурите по трибуните след мача, а в морската кво е било няма ти разправям.Точно говеда на море, както ви беше и слогана.

Ооо, бате Ванко, как си? Нещо да кажеш за ботевистите, дето ви запалиха стадиона?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 май 2015 00:16

BRF написа:
dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:
Искаш ли да се басираме за каквото поискаш ?

Съгласен съм!
Днес в Бургас имаше 10 000 левскари,бяха навсякъде!Имаше хора,които обикаляха за акции,но няма как да скочат на един човек с дете!Просто няма как!Може да е имало скандал на друга тема!

Седем–Едно написа:Не си правете ташак и се движете в гoлеми групи и с внимание. Днес капутите пребиха чoвек с две деца, еднoтo му спеше в скута. При тoва с бoкс.

Седем–Едно написа:Ами за съжаление не успяхме. Ние бяхме вътре в кръчмата, а те oтвън. Дoкатo разберем квo става и дoкатo излезем, oнези изрoди бяха далеч. 20-30 чoвека са били. Изчислили са тoчнo мoмента, защoтo всичкo стана тoчнo 3 минути след катo буса с нашите замина. Страшни пoмии,
най-верoятнo мазути. Майката на виден фoрумец беше с битите хoра, нo тя е дoбре. Прoстo ви казвам да се oглеждате и да не се цепите на малки групи. Oтнася се и за след мача.

ПП: АКо не знаеш, кой е конкретният потребител, бих ти обяснил.

Не знам кой е този потребител!Който и да е ,не вярвам да са били сам човек с две деца!Може да е станал бой между групи и да е имало човек с две деца,но това е различно!

Въпросният потребител е главен администратор в техният форум, члена на "Синият Тръст" и въобще човек, който е много навътре в кухнята на Левски. Аз нямам никаква полза от това да си измислим подобни неща, дали вярваш или не, събитието се е случило.

И като е администратор,какво от това?Освен това казва за БИТИТЕ ХОРА,а не за бития самотен баща с две деца-това,което каза ти в началото! ;)

А аз искам да попитам, колко други случаи на пребити от сините гамени, за които естествено нищо няма да чуем и разберем, е имало тази вечер... ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 май 2015 00:17

boabbb написа:
damyanov1963 написа:
boabbb написа:
damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:Честито на Ч. море, ама поне един, така от кумова срама да беше споменал за неотсъдената дузпа за Левски.

.
Съдба кво да правиш.100% дузпа за левски.Ама като почнеш да компенсираш така става.Ако беше извадил червен картон на Стойчев.........

Ами точно за това го написах. Всички говорят за червения картон на Стойчев, а никой не казва за дузпата на Белаид. Ми те много компенсации станаха, след тоя Стойчев. То не беше засада, то не беше отменен гол..., накрая и тая пуста дузпа...

Стига с тая засада, че се посра - ако е положението на Домофоня - ДА, чиста засада е :!: Бягай бързо до най-близката оптика ...

Слез от Хисарлъка, като говориш, че се губи обхвата, ако обичаш!

:lol: :lol:
Положението си беше засада ... Не казвам, че нямаше грешки и във ваша вреда, но сами сте си виновни. От какво, по-точно, ще се схване вратаря :shock:

Ако ние не си бяхме виновни нямаше да паднеме. Аз затова написах, поне един ОТ КУМОВА СРАМА да беше написал за неотсъдената дузпа.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 май 2015 00:19

RedeviL написа:А аз искам да попитам, колко други случаи на пребити от сините гамени, за които естествено нищо няма да чуем и разберем, е имало тази вечер... ;)

И от сините доста го отнесоха от снощи насам!Предполагам и тази вечер ще продължи терора!Бургас не трае сините!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 31 май 2015 00:19

dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:
BRF написа:
dunavfc написа:
Искаш ли да се басираме за каквото поискаш ?

Съгласен съм!
Днес в Бургас имаше 10 000 левскари,бяха навсякъде!Имаше хора,които обикаляха за акции,но няма как да скочат на един човек с дете!Просто няма как!Може да е имало скандал на друга тема!

Седем–Едно написа:Не си правете ташак и се движете в гoлеми групи и с внимание. Днес капутите пребиха чoвек с две деца, еднoтo му спеше в скута. При тoва с бoкс.

Седем–Едно написа:Ами за съжаление не успяхме. Ние бяхме вътре в кръчмата, а те oтвън. Дoкатo разберем квo става и дoкатo излезем, oнези изрoди бяха далеч. 20-30 чoвека са били. Изчислили са тoчнo мoмента, защoтo всичкo стана тoчнo 3 минути след катo буса с нашите замина. Страшни пoмии,
най-верoятнo мазути. Майката на виден фoрумец беше с битите хoра, нo тя е дoбре. Прoстo ви казвам да се oглеждате и да не се цепите на малки групи. Oтнася се и за след мача.

ПП: АКо не знаеш, кой е конкретният потребител, бих ти обяснил.

Не знам кой е този потребител!Който и да е ,не вярвам да са били сам човек с две деца!Може да е станал бой между групи и да е имало човек с две деца,но това е различно!

Въпросният потребител е главен администратор в техният форум, члена на "Синият Тръст" и въобще човек, който е много навътре в кухнята на Левски. Аз нямам никаква полза от това да си измислим подобни неща, дали вярваш или не, събитието се е случило.

На главна улица... автобуса тъкмо тръгнал... 20 човека с боксове, ама веднага изчезнали... малки деца... Не усещаш ли, че или здраво са те налъгали или ти нещо не си разбрал!? Не знам кой какъв пост заема във форумите, но това в центъра на града няма как да стане. А това вече автоматично означава, че и останалото е под сериозно съмнение. Често определени хора си измислят разни такива случки, за да държат нащрек останалите, да ги мобилизират или стреснат, според случая. А че имаше такива, които заслужаваха да ги поступат - имаше. Като, например, едни пияни момченца, които скачаха върху колите на обикновени хорица. Но няма смисъл да продължавам, нещо не си разбрал, нещо са те подвели, не натрапвай повече тези лъжи във форума, това само настройва хората и не води до никъде!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 май 2015 00:19

Дамянов,основно правило е,че дузпа се свири при атака към вратата, а не при напускаща топка наказателното поле към тъча и то на ъгълчето на НП.Едно време свириха "двоен" в такива случаи,но това беше много отдавна.Сега се оставят без последствие,ако не е доста грубо нарушението.Ако беше 4-5 м. по-навътре шеше да я свири,но в този случай след всички подаръци щеше да е грандиозен скандал.И той си пази хляба.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 май 2015 00:21

BRF написа:
RedeviL написа:А аз искам да попитам, колко други случаи на пребити от сините гамени, за които естествено нищо няма да чуем и разберем, е имало тази вечер... ;)

И от сините доста го отнесоха от снощи насам!Предполагам и тази вечер ще продължи терора!Бургас не трае сините!

Абе не знам колко от сините са го отнесли, ама като видях стадиона беше препълнен със сини.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 31 май 2015 00:21

Честита победа!Колкото по-слаб Левски и ЦСКА толкова по -силен футбол.

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 май 2015 00:22

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:
ivan56 написа:

.

Пил си пил, отивай си лягай.Кой ви е виновен, че изтървахте сумати 100% положения.И засада имаше и гола се вкара след вдигнат байряк и сигнал на съдията.Нещо да кажеш за селяндурите по трибуните след мача, а в морската кво е било няма ти разправям.Точно говеда на море, както ви беше и слогана.

Ооо, бате Ванко, как си? Нещо да кажеш за ботевистите, дето ви запалиха стадиона?

Казах го миналата година.Диви селяндури. Но вие с нищо не сте по различни.При всички удобства които ви се предоставиха и на вас и на тях.Осрахте града и може да си ходите у голямото село.
Да ме извиняват всички нормални фенове.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 май 2015 00:23

damyanov1963 написа:
BRF написа:

Абе не знам колко от сините са го отнесли, ама като видях стадиона беше препълнен със сини.

Оооооооо много бяхте,браво!Подкрепата ви беше под всякаква критика,особено след като Морето изравниха,ама това е нормално за вас!

Върни се в “Черно море”