Финалът Черно Море - Левски е уреден за победа за Левски!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Финалът Черно Море - Левски е уреден за победа за Левски

Мнениеот Eminem » 29 май 2015 21:02

Мистри написа:
Eminem написа:Днес видях терена на Лазур. Ами пак ченгесарски номера. Теренът разбирате ли беше от трева! :shock: Че и зелена! :shock:
Не стига това, ами и равен беше терена. Тия ченгета използват всякакви методи извън правилата.

Странно е, че още няма тема , в която да се плаче, че топката е кръгла. :lol:

Не само, че топката е кръгла, ами и мачът е на осветление. Лампите тактично ще се местят и ще светят в очите на черноморци. Мафия.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 29 май 2015 21:05

Странното е ,че познатите ми във Варна , казват, че повечето не са и чували за отбор Черно море.И за някакъв финал на купа с участието на такъв.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 29 май 2015 21:09

Eminem написа:
Мистри написа:
Eminem написа:Днес видях терена на Лазур. Ами пак ченгесарски номера. Теренът разбирате ли беше от трева! :shock: Че и зелена! :shock:
Не стига това, ами и равен беше терена. Тия ченгета използват всякакви методи извън правилата.

Странно е, че още няма тема , в която да се плаче, че топката е кръгла. :lol:

Не само, че топката е кръгла, ами и мачът е на осветление. Лампите тактично ще се местят и ще светят в очите на черноморци. Мафия.

Те са свикнали само на лунната пътека, която им постила тим. :lol:
Към нищото. :mrgreen:

Утре вечер, ако съм на кеф, ще ви кажа нещо, което знам за мача и за форума.
Най -късно-в неделя. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 май 2015 21:30

Нека да изчакаме финалът да мине и тогава да правим анализи дали е уговорен или не! ;)
Аз лично се надявам да се получи един добър и качествен мач , в който по-добрият отбор да победи с футболни средства!
Дано авторът на темата да не е прав и мачът да се реши само на терена с футболни средства!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 май 2015 21:37

Мистри написа:Странното е ,че познатите ми във Варна , казват, че повечето не са и чували за отбор Черно море.И за някакъв финал на купа с участието на такъв.

Сигурен съм че е така.Твоите познати са само мангали/кръвни братя на монтанските такива/,които са фенове на другото милиционерско отроче и няма как да са чували за Черно море.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 29 май 2015 21:41

Specialniq написа:Тези дни получих обезпокояваща информация поне от няколко места, че финалът за Купата на България е нагласен в полза на Левски!
Дри чух слухове , че се залагало на точен резултат 2:1 за Левски!
Срам и позор!
Левски са се подсигурили за всеки случай и със съдия - Ивайло Стоянов!
Сватбата е подпираше няколко пъти Левски помагаше им да стигнат до нечестни победи!
Махането на Кулиблали и Котев в Защита също показва , че слуховете са верни!
Левски са си подсигурили на всички фронтове Купата на България по "другите начини" както казава Иво Тонев!

ЛЕВСКАРИ, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ТОВА , ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ КУПЕНА И УРЕДЕНА КУПА???
Не осъзнавате ли , че това което прави вашето ръководство е подло,срамно и мръсно и си правите мечешка услуга?
Но какво се и учудвам , ченгетата винаги действат по нечестни начини и всичките титли и купи на Левски се дължат благодарение на Милицията през Комунизма, и след това на Чорни силните години!
Защото след такива подарени и уредени купи следват обикновенно резили като Спартак Търнава,Сараево, Иртиш и т.н.!

Защото Господ винаги наказва несправедливостите!

ПРЕДЛАГАМ МАЧЪТ ДА НЕ СЕ ИГРАЕ ИЗОБЩО И ДА ДАВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО КУПТАТА НА ЛЕВСКИ!

Идиот ! Черно море ще победи. Просто са по-опитни и по-обигран отбор. А и Мастиката не е слаба ракия като Стоев !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 май 2015 21:43

Мистри написа:Странното е ,че познатите ми във Варна , казват, че повечето не са и чували за отбор Черно море.И за някакъв финал на купа с участието на такъв.

Бахти и познатите дето имаш..Те от коя гора слязоха във Варна?Боже прибери си вересиите!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Orlovec
Контакти:

Мнениеот Orlovec » 29 май 2015 21:56

Простотии...горе долу - една жена каза еди кво си...,
абе Специален, ако напиша, че съм те е..л отзад дали ще хване вяра?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 29 май 2015 21:56

Моряците са се филмирали здраво!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 29 май 2015 21:57

За предстоящият финал бяха пуснати десетки теми!Някои резонни,мач е все пак!Други пристрастни,финал е все пак!Много от темите бяха и олигофренски,в България сме все пак!!!Между многото глупости,имахме честа да прочетем и някои изключително мъдри постове,връх в интелектуалното изригване на своите автори!Научихме изумителни неща....например,че топката е кръгла,а теренът е тревясал!Във възторг съм от двете момчета,поднесли ни скромно,но с вкус тази информация!Не,че не съм очаквал от тях нещо смислено,но съм изненадан....приятно,все пак!Не намирам отговор на един въпрос.Странно ми е,че никой не го задава.Ако някой е искал всичко да е честно и почтено,като на истински финал,в европейска страна......защо се назначава за съдия на мача компрометиран измекярин(доказан),който има доста скандални отсъждания в мачове между двата отбора и е наказван за това!?Както може би сте забелязали,не уточнявам кой крив и кой прав.Самият факт,че мазмантията има долни прояви,които са санкционирани от същата тази централа,която го назначава за главен рефер на финал!Нали сме европейци уж?Нали сме честни!Нали сме принципни!Нали мислим!Вие на това европейски стандарт ли му казвате?Или европейско мислене?И последен въпрос накрая:След като е ненормална,непочтена и непрозрачна организацията на финалната среща?След като това,не учудва никого!Какво право имаме,да се учудваме на неадекватните теми,появяващи се на килограм.....най често от персони с вчерашна регистрация?

Върни се в “Кошче за отпадъци”