Мнениеот КироВарна » 29 май 2015 21:57
За предстоящият финал бяха пуснати десетки теми!Някои резонни,мач е все пак!Други пристрастни,финал е все пак!Много от темите бяха и олигофренски,в България сме все пак!!!Между многото глупости,имахме честа да прочетем и някои изключително мъдри постове,връх в интелектуалното изригване на своите автори!Научихме изумителни неща....например,че топката е кръгла,а теренът е тревясал!Във възторг съм от двете момчета,поднесли ни скромно,но с вкус тази информация!Не,че не съм очаквал от тях нещо смислено,но съм изненадан....приятно,все пак!Не намирам отговор на един въпрос.Странно ми е,че никой не го задава.Ако някой е искал всичко да е честно и почтено,като на истински финал,в европейска страна......защо се назначава за съдия на мача компрометиран измекярин(доказан),който има доста скандални отсъждания в мачове между двата отбора и е наказван за това!?Както може би сте забелязали,не уточнявам кой крив и кой прав.Самият факт,че мазмантията има долни прояви,които са санкционирани от същата тази централа,която го назначава за главен рефер на финал!Нали сме европейци уж?Нали сме честни!Нали сме принципни!Нали мислим!Вие на това европейски стандарт ли му казвате?Или европейско мислене?И последен въпрос накрая:След като е ненормална,непочтена и непрозрачна организацията на финалната среща?След като това,не учудва никого!Какво право имаме,да се учудваме на неадекватните теми,появяващи се на килограм.....най често от персони с вчерашна регистрация?