Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
damyanov1963 написа:Аз пък даже ги и надцених, като попитах дали ще се съберат повече от 4 000 души
sin4ec написа:boys85 написа:А билетите на Левски са изкупени (друг е въпроса, че НКП до оня ден предлагаше екскурзия с билет за мача, а не малка част са препратени на фенклубове из различни градове, където никой не ги води на отчет) само от върли фенове на Левски от Брацигово, Сандански и не знам си къде, с по над 30 изгледани мача на живо за сезона, които показват левскарски дух предлагайки ги за по 50+ лева в продавалника.
В продавалника се продават едва двайсетина билета. Факт. За жалост, ниската цена от 12 лева предразполага гешефтаджиите към инвестиции за билети, които след това да се развържат двойно и тройно. Аз си купих на първия ден, пред мен 2 души купиха по 80 билета...може да бяха от компании с организация, а може и да не бяха-не мога да гадая.
Но така или инак всичко по фенклубове( дори резервите) е продадено. Много хора планират пътуване с хотел, и са склонни да дадат 20-30 лева за билет на черно, за да им е сигурно. В събот аще има продажба за неутрални, но като се натрупат там 1 000 сини, не е гаранция, че ще стигнат.
А за това, колко тръгват от София, малко факти: няма билети и за двата нощни в петък и двата ранни влака в събота. Отделно автобусите. Но основната софийска маса ще тръгне с автомобили в петък вечер и събота рано сутрин. От 12 000 на стадиона минимум 8 000 ще са от София. Ще има доволно кадри и снимки от магистралата.
sandi74 написа:damyanov1963 написа:Аз пък даже ги и надцених, като попитах дали ще се съберат повече от 4 000 души
Лаик си ти другарю Дамянов,лаик от екстра класа.![]()
Факт,за вашата невежест трябва немедлено и скорострелно трябва да се самобичувате нееднократно и да се покаете.Факт.
![]()
KellyB написа:Не само от София, левскари от цялата страна ще пътуват към Бургас в съботната сутрин....
anihilator написа:Да билетите трябва да са разпределени 50 - 50 всичко друго е нарушаване на правилникаНо от гнусните шопи не съм и очаквал друго
Rivaldo10 написа:Безплатна екскурзия и билет, а накрая под 3000, но иначе голям рев! Ако трябваше да си плащат, сигурно и 1000 нямаше да съберат! Кренвиршите включени ли са като бонус към екскурзията?!?
lider-83 написа:Аз само не мога да разбера какъв им е проблема на феновете на Черно море. Страх ги е да не ги набием пред стадиона или на плажа ли какво не мога да разбера. Разбирам да имат 15000 фена и да не стигат билетите ами те не могат да купят и 3000 за какво ревът ??? Някой ще кажат че не било честно и трябва да са 50/50 ми да ходят да протестират там където се решават тези неща какво сме им виновни ние ???? Не прочетох някой от Левски да се е оплакал че финала е в Бургас или че ТИМ са платили за това или нещо подобно. Може би трябваше всички да са в свободна продажба и която агитка колкото си купи и така![]()
Купата е синя . Само Левски .
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта