Да, има неправилно разпределение на билетите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sandi74

Re: Да, има неправилно разпределение на билетите

Мнениеот sandi74 » 28 май 2015 21:40

На Тимаджийските клоуни цяла България им се смее. :mrgreen: :lol: Факт. :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 май 2015 21:55

Аз пък даже ги и надцених, като попитах дали ще се съберат повече от 4 000 души :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 май 2015 22:01

damyanov1963 написа:Аз пък даже ги и надцених, като попитах дали ще се съберат повече от 4 000 души :lol:

Лаик си ти другарю Дамянов,лаик от екстра класа. :lol: ;) Факт,за вашата невежест трябва немедлено и скорострелно трябва да се самобичувате нееднократно и да се покаете.Факт. :mrgreen: ;)

KellyB

Мнениеот KellyB » 28 май 2015 22:10

sin4ec написа:
boys85 написа:А билетите на Левски са изкупени (друг е въпроса, че НКП до оня ден предлагаше екскурзия с билет за мача, а не малка част са препратени на фенклубове из различни градове, където никой не ги води на отчет) само от върли фенове на Левски от Брацигово, Сандански и не знам си къде, с по над 30 изгледани мача на живо за сезона, които показват левскарски дух предлагайки ги за по 50+ лева в продавалника. :mrgreen:

В продавалника се продават едва двайсетина билета. Факт. За жалост, ниската цена от 12 лева предразполага гешефтаджиите към инвестиции за билети, които след това да се развържат двойно и тройно. Аз си купих на първия ден, пред мен 2 души купиха по 80 билета...може да бяха от компании с организация, а може и да не бяха-не мога да гадая.
Но така или инак всичко по фенклубове( дори резервите) е продадено. Много хора планират пътуване с хотел, и са склонни да дадат 20-30 лева за билет на черно, за да им е сигурно. В събот аще има продажба за неутрални, но като се натрупат там 1 000 сини, не е гаранция, че ще стигнат.
А за това, колко тръгват от София, малко факти: няма билети и за двата нощни в петък и двата ранни влака в събота. Отделно автобусите. Но основната софийска маса ще тръгне с автомобили в петък вечер и събота рано сутрин. От 12 000 на стадиона минимум 8 000 ще са от София. Ще има доволно кадри и снимки от магистралата.

Не само от София, левскари от цялата страна ще пътуват към Бургас в съботната сутрин....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 май 2015 22:11

sandi74 написа:
damyanov1963 написа:Аз пък даже ги и надцених, като попитах дали ще се съберат повече от 4 000 души :lol:

Лаик си ти другарю Дамянов,лаик от екстра класа. :lol: ;) Факт,за вашата невежест трябва немедлено и скорострелно трябва да се самобичувате нееднократно и да се покаете.Факт. :mrgreen: ;)

:lol: :lol: :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2015 22:33

KellyB написа:Не само от София, левскари от цялата страна ще пътуват към Бургас в съботната сутрин....

То това е ясно, но на някои не им стиска... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 май 2015 22:40

anihilator написа:Да билетите трябва да са разпределени 50 - 50 всичко друго е нарушаване на правилника ;) Но от гнусните шопи не съм и очаквал друго :evil:

Абе ти нормален ли си? И на стадион за 18 000 да има само 4000 човека, при положение, че има интерес от много почвече. Ако на финала се озове пак някой отбор като Черноморец Поморие, да вземат направо на закрити врати да го направят финала, за да е честно и 50/50. Смешен си!

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 28 май 2015 23:11

Аз само не мога да разбера какъв им е проблема на феновете на Черно море. Страх ги е да не ги набием пред стадиона или на плажа ли какво не мога да разбера. Разбирам да имат 15000 фена и да не стигат билетите ами те не могат да купят и 3000 за какво ревът ??? Някой ще кажат че не било честно и трябва да са 50/50 ми да ходят да протестират там където се решават тези неща какво сме им виновни ние ???? Не прочетох някой от Левски да се е оплакал че финала е в Бургас или че ТИМ са платили за това или нещо подобно. Може би трябваше всички да са в свободна продажба и която агитка колкото си купи и така :)
Купата е синя . Само Левски .
И преди и сега Левски значи Свобода

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 28 май 2015 23:21

Rivaldo10 написа:Безплатна екскурзия и билет, а накрая под 3000, но иначе голям рев! Ако трябваше да си плащат, сигурно и 1000 нямаше да съберат! Кренвиршите включени ли са като бонус към екскурзията?!? ;)

Опа билета не е безплатен ;) ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ПРОВЕРИ СИ ИНФОРМАЦИЯТА :!:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 28 май 2015 23:24

lider-83 написа:Аз само не мога да разбера какъв им е проблема на феновете на Черно море. Страх ги е да не ги набием пред стадиона или на плажа ли какво не мога да разбера. Разбирам да имат 15000 фена и да не стигат билетите ами те не могат да купят и 3000 за какво ревът ??? Някой ще кажат че не било честно и трябва да са 50/50 ми да ходят да протестират там където се решават тези неща какво сме им виновни ние ???? Не прочетох някой от Левски да се е оплакал че финала е в Бургас или че ТИМ са платили за това или нещо подобно. Може би трябваше всички да са в свободна продажба и която агитка колкото си купи и така :)
Купата е синя . Само Левски .

Проблема е , че има правила които са нарушени :!: Това теб не те ли притеснява :?: Или като фен на Левски приемаш всичко това за даденост :!:

Върни се в “Футбол - България”