run1973 написа:Тик-Так1892 написа:run1973 написа:CSKA69 написа:Аз пък най-тържествено заявявам, че ако ЦСКА (НАСТОЯЩИЯТ, ИСТИНСКИЯТ) фалира/бъде закрит/ ликвидиран спирам повече да се интересувам от български футбол и НЯМА да припознавам никакви нови дружества - нито на Манджуци, нито на Гриша Ганчевци, на никойЗа мен ЦСКА ще е мъртъв (1948-2015) Ако трябва ще си сменя ник-а на Реалист или нещо от сорта
Всеки има право на мнение-декларацията обаче е изключително добре насочена само и единствено към ликвидаторите Манджукови,Инджови и Георгиев,към лъжците- отново същите господа,и към слугите-отново същите господа,които трябва ако стигне до тях тази декларация и като се запознаят с текста да си бият взаимно по една пръчка отзад и дим да ги няма от държавата.А това ,кой ще ни стане собственик,по-какъв начин със сливане или по някакъв друг начин -ще поживеем ще видим-това,че ГГ е единственият състоятелен вариант към този момент е само предположение,но да на ЦСКА наистина му трябва изключително опитен и състоятелен бизнесмен начело,а ГГ се е доказал и като болен цесекар-е какво по-хубаво от това.
Дано и Левски някой ден преживеят своя катарзис,защото пътеката по,която вървят е тази същата по,която върви в момента ЦСКА,а повярвайте с тези милиони задължения,които имат и с този собствени в момента-повярвайте това е неминуемо и за тях.Просто е въпрос на време.
Викаш нужда от стратегии,бизнес план,ЦСКА няма нужда.Плюс това не се изказвайте от името на толкова много хора,защото вие сте не повече от 20 човека,които хулите Милко и Ивайло.Щом сте толкова сериозни,защо не се опитате да потърстите контакт с Ганчев?Ама той едва ли пише във форума... трябва да се излезе и от вкъщи.
Какво лошо стратегията и бизнес плана да го прави човек врял и кипял с екипа си в българския футбол.И се съмнявам че сме 20 човекаПо скоро тези дето обикаляте около минджуците и все още им вярвате сте останали 20.И последно няма нужда НИЕ да го търсим,той сам ни търси-не се притеснявай.
Аз съм съгласен,но той нищо не е заявил,това е проблемът.И проблемът е,че много от вас се хфащат на въдицата на говеждите журналисти.Аз съм с две вдигнати ръце за Гриша Ганчев,но при положение,че няма сливания,мливания.Трябва да разберете,че при сливането наистина ЦСКА губи идентичност и ще отнесе и доста подигравки.Прави се едно ново дружество,Гриша Ганчев става негов собственик,може в съдружие,може и еднолично.Новото дружество става първоприемник на старото и няма абсолютно никакви проблеми,единственото,което си остава е базите.Тази врътка с дружествата е правено 3-4 пъти само от 1990г. насам.Така че правенето на драми от това е смешно и необяснимо.Тук чувам,че се споменават имената на ''акционерите'',ами момчета с това се компрометирате много.Това са хора,които са свързани с Томов,хора,които му лизаха гъза 2 години,а защо ли?Всичко знаем защо.