Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 май 2015 18:53

run1973 написа:
Тик-Так1892 написа:
run1973 написа:
CSKA69 написа:Аз пък най-тържествено заявявам, че ако ЦСКА (НАСТОЯЩИЯТ, ИСТИНСКИЯТ) фалира/бъде закрит/ ликвидиран спирам повече да се интересувам от български футбол и НЯМА да припознавам никакви нови дружества - нито на Манджуци, нито на Гриша Ганчевци, на никой :idea: За мен ЦСКА ще е мъртъв (1948-2015) Ако трябва ще си сменя ник-а на Реалист или нещо от сорта :|

Всеки има право на мнение-декларацията обаче е изключително добре насочена само и единствено към ликвидаторите Манджукови,Инджови и Георгиев,към лъжците- отново същите господа,и към слугите-отново същите господа,които трябва ако стигне до тях тази декларация и като се запознаят с текста да си бият взаимно по една пръчка отзад и дим да ги няма от държавата.А това ,кой ще ни стане собственик,по-какъв начин със сливане или по някакъв друг начин -ще поживеем ще видим-това,че ГГ е единственият състоятелен вариант към този момент е само предположение,но да на ЦСКА наистина му трябва изключително опитен и състоятелен бизнесмен начело,а ГГ се е доказал и като болен цесекар-е какво по-хубаво от това.
Дано и Левски някой ден преживеят своя катарзис,защото пътеката по,която вървят е тази същата по,която върви в момента ЦСКА,а повярвайте с тези милиони задължения,които имат и с този собствени в момента-повярвайте това е неминуемо и за тях.Просто е въпрос на време.

Викаш нужда от стратегии,бизнес план,ЦСКА няма нужда.Плюс това не се изказвайте от името на толкова много хора,защото вие сте не повече от 20 човека,които хулите Милко и Ивайло.Щом сте толкова сериозни,защо не се опитате да потърстите контакт с Ганчев?Ама той едва ли пише във форума... трябва да се излезе и от вкъщи.

Какво лошо стратегията и бизнес плана да го прави човек врял и кипял с екипа си в българския футбол.И се съмнявам че сме 20 човека ;) По скоро тези дето обикаляте около минджуците и все още им вярвате сте останали 20.И последно няма нужда НИЕ да го търсим,той сам ни търси-не се притеснявай.

Аз съм съгласен,но той нищо не е заявил,това е проблемът.И проблемът е,че много от вас се хфащат на въдицата на говеждите журналисти.Аз съм с две вдигнати ръце за Гриша Ганчев,но при положение,че няма сливания,мливания.Трябва да разберете,че при сливането наистина ЦСКА губи идентичност и ще отнесе и доста подигравки.Прави се едно ново дружество,Гриша Ганчев става негов собственик,може в съдружие,може и еднолично.Новото дружество става първоприемник на старото и няма абсолютно никакви проблеми,единственото,което си остава е базите.Тази врътка с дружествата е правено 3-4 пъти само от 1990г. насам.Така че правенето на драми от това е смешно и необяснимо.Тук чувам,че се споменават имената на ''акционерите'',ами момчета с това се компрометирате много.Това са хора,които са свързани с Томов,хора,които му лизаха гъза 2 години,а защо ли?Всичко знаем защо.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 май 2015 18:56

И аз мисля,че не е заявил нищо,но може и да заяви и не интерпретирай нещата по своя си начин,нямало да бъде същия ЦСКА.Глупости ЦСКА ще си е отново същия и публиката отново ще е там и историята -ВСИЧКО.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 май 2015 18:57

run1973 написа:
Red joker написа:
run1973 написа:
CSKA69 написа:Аз пък най-тържествено заявявам, че ако ЦСКА (НАСТОЯЩИЯТ, ИСТИНСКИЯТ) фалира/бъде закрит/ ликвидиран спирам повече да се интересувам от български футбол и НЯМА да припознавам никакви нови дружества - нито на Манджуци, нито на Гриша Ганчевци, на никой :idea: За мен ЦСКА ще е мъртъв (1948-2015) Ако трябва ще си сменя ник-а на Реалист или нещо от сорта :|

Всеки има право на мнение-декларацията обаче е изключително добре насочена само и единствено към ликвидаторите Манджукови,Инджови и Георгиев,към лъжците- отново същите господа,и към слугите-отново същите господа,които трябва ако стигне до тях тази декларация и като се запознаят с текста да си бият взаимно по една пръчка отзад и дим да ги няма от държавата.А това ,кой ще ни стане собственик,по-какъв начин със сливане или по някакъв друг начин -ще поживеем ще видим-това,че ГГ е единственият състоятелен вариант към този момент е само предположение,но да на ЦСКА наистина му трябва изключително опитен и състоятелен бизнесмен начело,а ГГ се е доказал и като болен цесекар-е какво по-хубаво от това.
Дано и Левски някой ден преживеят своя катарзис,защото пътеката по,която вървят е тази същата по,която върви в момента ЦСКА,а повярвайте с тези милиони задължения,които имат и с този собствени в момента-повярвайте това е неминуемо и за тях.Просто е въпрос на време.

Това със сливането не е ли ликвидация :!: :?: А тоя „състоятелен вариант“ с ГГ колко е състоятелен се видя преди две години-ти къде беше тогава ,на междузвездно пътешествие ли :? :roll: и си идваш преди малко :lol: и за какво изобщо намесваш „Левски“ :shock: ,какво пък толкоз си загрижен за тия!?

Не смесвай времената,различни са.Тогава филма беше друг,сега е друг.И къде бях ли-на трибуните на Армията и псувах боклуците,а ти къде беше.И не съм загрижен за Левски а давам пример-но това същото се отнася и Ботев и за Буферите от Пловдив и София и т.н.

Айде бе ;) !Да, филма наистина беше друг и твоят(вашият!) фаворит изпусна момента да докаже,че е „болен цесекар“ и ни остави на произвола на съдбата,сега ,понеже го съдят пак почва старата песен,ако въобще е верно,че е заявил някакъв интерес,аз лично малко се съмнявам!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 май 2015 18:58

Радвам се ,че почваш да разбираш и да различно е , а защо тогава не се получи може пък и това съвсем скоро да разберем ;)

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 май 2015 19:00

run1973 написа:И аз мисля,че не е заявил нищо,но може и да заяви и не интерпретирай нещата по своя си начин,нямало да бъде същия ЦСКА.Глупости ЦСКА ще си е отново същия и публиката отново ще е там и историята -ВСИЧКО.

Никой не ми го е разяснил,какви точно са механизмите за този процес,докато за ново дружество е напълно ясно и простичко.Ти може да си ок и сред вас може да има мислещи и разумни хора,но някой ви подвежда.Какъв ви е проблема с Манджуков и Милко?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 май 2015 19:05

Абе,ние футболен клуб ли сме или адвокатски колектив?Който го закъса с правосъдието тича при нас да го оправяме. :mrgreen:

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 май 2015 19:07

Май ти си заблудения, не ние.
Върни си събитията, обещанията на Манджукови и Инджови и сам ще разбереш,кой е заблудения.
Само ще ти започна с едно общо тяхно изявление-Ако не станем шампиони треньори и ръководство-ВЪН.
Е защо не са вън Манджукови нали те ни ръководиха от този момент на тази декларация насам.
Да не изброявам колко пъти казаха-няма страшно-лиценза го взимаме.Ееееееееееееее.Айде у лево.
ЦСКА и феновете не са длъжни да търпят опитите на някой да управлява.
Е сега това е НАШАТА ВОЛЯ-ВИДЯХМЕ ГИ КОЛКО СТРУВАТ И ЗАТОВА ВЪН МАНДЖУКОВИ И ИНДЖОВИ ОТ ЦСКА

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 май 2015 19:09

onegavon написа:Тука е сбирщайн, а там е съвсем друго .Например преди да се отиде на срещата имаше гласуване за делегати и след това обсъждане на въпросите и позицията. Общо взето официалния форум е много по- близо до сдружение на единомишленици.Например "Акционерите" са в голямата си част участници във форума и са доста близки виждания.Общо взето се оформя един контрапункт от разумната част от червената общност опониращ на настоящите собственици- Офанзива и олигарха Ивайло водещите ни към пропаст.

Г-да Фенове насрахте ли се!Сега кой ще ви бърше задниците?

Кои „Акционери“ на Полковника ли!?Тоя лаладжия,само като го чуя да казва:„ние на времето с Илия...“,като почне да се хвали,колко велик управленец бил,как управлявали Клуба с 1млн. марки бюджет,как направили чудеса в управлението :o :shock:,как „милко и морко“ нямало да могат да управляват дружество със 6млн.бюджет само с 5-6 човека администрация :lol: ...немам думи,немам думи!Много „разумна част“ от червената общност-що не скочиха на лупи и Стойчо,за техните безчинства и делавери,така както скачат сега на това ръководство на,което е на „два петъка служба“!?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 май 2015 19:11

run1973 написа:Радвам се ,че почваш да разбираш и да различно е , а защо тогава не се получи може пък и това съвсем скоро да разберем ;)

Нищо нема да разберете,просто сте подставени лица и провокатори :idea: :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 май 2015 19:14

Тик-Так1892 написа:
run1973 написа:И аз мисля,че не е заявил нищо,но може и да заяви и не интерпретирай нещата по своя си начин,нямало да бъде същия ЦСКА.Глупости ЦСКА ще си е отново същия и публиката отново ще е там и историята -ВСИЧКО.

Никой не ми го е разяснил,какви точно са механизмите за този процес,докато за ново дружество е напълно ясно и простичко.Ти може да си ок и сред вас може да има мислещи и разумни хора,но някой ви подвежда.Какъв ви е проблема с Манджуков и Милко?

...че изгониха Лупи и Стойчо и „преебаха“ титлата :lol:

Върни се в “Архив”