Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот slash1912 » 23 май 2015 22:10

Имат още шансове ;) Горе-долу такива,каквито имахме и ние преди мача с Юнайтед :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 23 май 2015 22:29

Gil-galad написа:Невил или не, човека казва много верни неща

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -club.html
Много съм малък да го коментирам Невил ,но на черното бяло не можем да кажем.Човека си е прав от всякъде,за наше съжаление . Действителността явно е това(да не кажа ,че е направо такава).

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 23 май 2015 23:33

Разбирам смисъла на изказването на Гари Невил, но няма как да се въздържа да не се хвана за думите му за провинциалния клуб и да попитам: Манчестър някога бил ли е столичен град :?: Колко по-малко провинциален е тогава отборът на сърцето му :lol: За пореден път се убеждавам, че бившите футболисти е хубаво да не дават много, много изявления и интервюта, защото стават само за смях (в случая даже като спортно коментаторче го раздава въпросното футбалерче) :idea:
Изображение

Изображение

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 23 май 2015 23:43

CSKA69 написа:Разбирам смисъла на изказването на Гари Невил, но няма как да се въздържа да не се хвана за думите му за провинциалния клуб и да попитам: Манчестър някога бил ли е столичен град :?: Колко по-малко провинциален е тогава отборът на сърцето му :lol: За пореден път се убеждавам, че бившите футболисти е хубаво да не дават много, много изявления и интервюта, защото стават само за смях (в случая даже като спортно коментаторче го раздава въпросното футбалерче) :idea:
Знаеш ,че се отнася за друго.Това кой е столичен или провинциален отбор едвали има значение в Англия ;) .Политиката на отбора, продажба покупка плюс задържане на наличното(което става) другото е вятър работа(образно го пиша)

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 24 май 2015 18:28

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 май 2015 18:40

Според Хендерсън всички били fired up :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 май 2015 19:01

Най-хубавото нещо е,че сезона приключи!Писна ми всеки понеделник,като ида на работа да гледам подигравателните физиономии на колегите от Арсенал и Юнайтед!
Докато тоя е начело на Ливърпул,аз мач на отбора няма да гледам!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 май 2015 22:56

Сравнението ти не е точно.Защото да си футболист не е работа като всяка друга.Предполагам,че почти всички от отбора ще могат да вършат моята работа,а аз не мога да играя като тях.
Не знам дали са бойкотирали или толкова могат.Мен лично това не ме вълнува.Искам Лебеда,заедно с Ловрени,Лалани,Алани и т.н далеч от Анфийлд,даже и на скамейката за гости не искам да ги виждам!
Спирам да гледам отбора на Лебеда,за да си щадя нервната система!

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 24 май 2015 23:07

iliev72 написа:
slash1912 написа:Най-хубавото нещо е,че сезона приключи!Писна ми всеки понеделник,като ида на работа да гледам подигравателните физиономии на колегите от Арсенал и Юнайтед!
Докато тоя е начело на Ливърпул,аз мач на отбора няма да гледам!

Като не ги гледаш няма ли да те подиграват ?! Въобще не му пука как някой ще ме гледа ! И не знам как ви роди акъла мисълта , че може да саботират мениджъра си.Вас като не ви харесва шефа ви саботирате ли го ?! Не му го побира акъла !!! Как може да си помислите дори такова нещо.Иначе ми говорите за професионализъм.Къде му е професионализма на един играч ако не изпълнява това което му е казал неговият мениджър ?! Лека вечер !!!

Ако не го саботират то тогава това е още по-плашещо.Ако го саботират то работата е лесна,сменят го и се оправят нещата.Но ако не го саботират а толкова си могат то тогава ни чакат мног,много лоши дни особено ако не махнат твоя идол.Интересно ми е след като Роджърс все пак успя да постигне нещо с което да запоним името му а по точно най-голямата загуба в ВЛ и първата с такъв размер от 50 години насам ти още ли смяташ че догодина този човек може да вкара отбора в топ 4.И да лично аз съм саботирал работодателя си при това нееднократно и съм виждал много хора да го правят.Когато работодателя ми е идиот,държи се идиотски това заслужава а ти какво правиш целуваш му г... и му се мазниш ?Футболистите никога няма открито да кажат че са саботирали мач, достатъчно е да гледаш как играят и всичко е ясно.Преди малко прочетох едно изказване което може и ти да си видял - "отбора е отражение на уменията на мениджъра си и когато мениджъра е неспособен да събере подходящите хора,да ги постави на подходящите позиции и да ги накара да покажат най-доброто от себе си то тогава резултати като този са напълно нормални".Ако ще се превръща в нещо нормално отбори от средата на таблицата да ни бият с по 5-6 гола и ти продължиш да обясняваш как Роджърс е най-правилния избор то съмненията за умствените ти способности спират да бъдат само съмнения :)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 24 май 2015 23:28

slash1912 написа:Сравнението ти не е точно.Защото да си футболист не е работа като всяка друга.Предполагам,че почти всички от отбора ще могат да вършат моята работа,а аз не мога да играя като тях.
Не знам дали са бойкотирали или толкова могат.Мен лично това не ме вълнува.Искам Лебеда,заедно с Ловрени,Лалани,Алани и т.н далеч от Анфийлд,даже и на скамейката за гости не искам да ги виждам!
Спирам да гледам отбора на Лебеда,за да си щадя нервната система!

Работа като всяка друга - не ти харесва обстановката,мениджъра,заплащането - напускаш.И в други професии напускането може да се окаже сложно.Тук има друго - футболистите да искат да останат в клуба и защо не клуба има име,публика всички предпоставки за постигане на резултати.Как би постъпил ти ако работиш на хубаво място с добра заплата,свесни колеги но един от началниците който също е служител без връзки е кретен.Най-логичното е да се опитате да се отървете от кретена по някакъв начин без да навредите на работата си.В случая е същото , загубата е унизителна и е сериозна причина за уволнение след толкова слаб сезон.
Аз за целия сезон не можах да разбера няколко неща от гениалното водене на отбора.Не разбрах защо имахме в отбора 4-ма нападатели като през цялото време поне 2-ма от тях бяха физически здрави за да играята играхме в 70% от мачовете си без нападател на терена.Не разбрах защо при положение че имаме 5-ма бека отдясно игра почти целия отбор включително футболисти които показаха прлични игри на други постове.Не разбрах защо след като миналия целия сезон играхме с 2-ма чисти нападатели, не беше направен дори един опит с 2-ма в нападение.Не разбрах защо след като схема с 3-ма защитници даде резултат за кратко беше променена на схемата с която страдахме цяла есен
Идва въпроса защо са привлечени 4-ма нападатели ако ще се ползва схема без чист нападател а ако не са достатъчно качествени тогава защо са привлечени.За бековете нещата седят по същия начин а и що за мениджър не може да намери един футболист които да играе прилично на десния бек.Не е нужно да се водиш мениджър за да видиш че Джан и Хендерсън сас последните хора в отбора които трябва да играят десен бек.
Изобщо не бях виждал мениджър който да е толкова неориентиран и цял сезон да не успее да намери местата на футболистите които той доведе.Според мен изкарахме с огромен късмет краткия период без загуби заради който сме в топ 10.....

Върни се в “Ливърпул”