Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Много съм малък да го коментирам Невил ,но на черното бяло не можем да кажем.Човека си е прав от всякъде,за наше съжаление . Действителността явно е това(да не кажа ,че е направо такава).Gil-galad написа:Невил или не, човека казва много верни неща
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -club.html
Знаеш ,че се отнася за друго.Това кой е столичен или провинциален отбор едвали има значение в АнглияCSKA69 написа:Разбирам смисъла на изказването на Гари Невил, но няма как да се въздържа да не се хвана за думите му за провинциалния клуб и да попитам: Манчестър някога бил ли е столичен градКолко по-малко провинциален е тогава отборът на сърцето му
За пореден път се убеждавам, че бившите футболисти е хубаво да не дават много, много изявления и интервюта, защото стават само за смях (в случая даже като спортно коментаторче го раздава въпросното футбалерче)
iliev72 написа:slash1912 написа:Най-хубавото нещо е,че сезона приключи!Писна ми всеки понеделник,като ида на работа да гледам подигравателните физиономии на колегите от Арсенал и Юнайтед!
Докато тоя е начело на Ливърпул,аз мач на отбора няма да гледам!
Като не ги гледаш няма ли да те подиграват ?! Въобще не му пука как някой ще ме гледа ! И не знам как ви роди акъла мисълта , че може да саботират мениджъра си.Вас като не ви харесва шефа ви саботирате ли го ?! Не му го побира акъла !!! Как може да си помислите дори такова нещо.Иначе ми говорите за професионализъм.Къде му е професионализма на един играч ако не изпълнява това което му е казал неговият мениджър ?! Лека вечер !!!
slash1912 написа:Сравнението ти не е точно.Защото да си футболист не е работа като всяка друга.Предполагам,че почти всички от отбора ще могат да вършат моята работа,а аз не мога да играя като тях.
Не знам дали са бойкотирали или толкова могат.Мен лично това не ме вълнува.Искам Лебеда,заедно с Ловрени,Лалани,Алани и т.н далеч от Анфийлд,даже и на скамейката за гости не искам да ги виждам!
Спирам да гледам отбора на Лебеда,за да си щадя нервната система!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта