Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Трансферно лято 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.

Мнениеот boabbb » 12 май 2015 13:07

Дибала май ще го приберат Юве, което е добре 8-) Общо взето, ни свързват с всички, явно си имаме пари 8-)

Arsenal transfer boost as Liverpool’s Raheem Sterling ‘starts house hunt in London’

Kondogbia, 22, has been heavily linked with a move to Premier League rivals Arsenal, but Jose Mourinho is eyeing a summer bid

Arsenal ‘line up £8.5million transfer bid for Porto’s Juan Quintero

Arsenal ‘given green light to seal £12.6million Benedikt Howedes transfeр

Тия по-новички, заедно с Джаксън Мартинез, Върджил вам Дайк и както винаги - Морган Шнайдерлин :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 май 2015 18:20

Само за Кондогбиа съм навит от тези : 0

--
Честно казано аз бих си пожелал Ибра, Чех, Матуиди/Кондогбиа и Лапорт и отбора е готов 8-) Ама като нищо пак ще се изсере едно лайно : 0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 май 2015 23:58

За Кондогбиа и аз съм съгласен, ама ако Монако играят в ШЛ, трудно ще го пуснат. Горе-долу същото мисля и за Криховяк от Севиля, иначе и него харесвам като играч. По-вероятно е наистина Саутхемптън да дадат Шнайдерлин или Уаняма.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 май 2015 15:35

Днеска има слухове за Гьотце за 30 млн. и за евентуално "отвличане" на Гюндоган :roll: Аз лично съм против взимане и на двамата :roll: Трябва ни опорен халф, по възможност - черен :mrgreen: :mrgreen: И нападател - пак черен, ако може :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 май 2015 14:42

Арсенал точи пари от Барселона чрез контузен
Лондонският клуб може да прибере нови 4 милиона евро по трансфера на белгийския бранител Томас Вермален

Английският Арсенал може да прибере нови 4 милиона евро по трансфера на белгийския бранител Томас Вермален в Барселона, ако каталунците спечелят Шампионската лига.

Централният защитник премина от "Емиратс" на "Камп Ноу" през миналото лято в сделка на стойност почти 20 милиона евро, но близо година по-късно все още не е играл за "лос кулес", след като редица контузии го извадиха от терените за дълги периоди от време.

Това обаче няма да попречи на "артилеристите" да се сдобият с още 4 милиона евро от трансфера на своя бивш капитан в Барса, ако отборът на Луис Енрике спечели Шампионската лига.

Клауза, изрично упоменаваща плащането от страна на Барселона при успех в Шампионската лига, е включена в контракта с Арсенал за трансфера на Вермален.

Барселона си осигури класирането на финала с победа над германския шампион Байерн Мюнхен с общ резултат 5-3 в полуфиналите. Томас Вермален бе в групата на Луис Енрике за двете срещи, но не се появи в игра.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 май 2015 04:01

Искам Арсенал да вземе такива дето ще тупат редовно Барса и Лео Меси! :P :)

Отаменди искам спешно, да запретват ръкави и да почват да пишат слухове много моля, Карим Бензема може, Паоло Дибала задължително с голямо З и Джофри Кондогбия, другите са си по-качествени нашите момчета от всеки един тим по света, доказват го сериите от победи, признанията на Ван Гаал 8-) и моите глупости дето съм писал дося във форума! :)

Задето всеки намира кусури, няма да ви казвам нито един слух, кой сериозен бил, кой не и спрете да викате на Арсен Венгер Шуба! :cry: :oops: :lol: Най-добрият треньор в света- човек, който от нищо и никакъв мицел прави голяма и красива неотровна гъба и то от един мицел, две гъби ви вади, а вие му се подигравате, е не е смешно! Имайте малко уважение към него, отборът се казва Арсенал - Арсен е малкото име на треньира, коренът на отбора се съдържа и в името на треньора и обратното, а вижте къв корен се крие в корена на Моу, никакъв португалско- ромски корен такъв един!

Арсен Венгер е чудовище в треньорския занаят и е крайно време да почнете да го уважавате, защото тръгне ли си, Арсенал ще стане най-обикновен средняк в средата на таблицата и то за едно известно време-вижте ЦСКА като си тръгна Стойчо Младенов и си представете картинката на какво ще прилича и Арсенал, аз не ща да си я представям все още...И една бърза прогноза за шампиони- догодина Арсен Венгер взима Шампионската лига и после ще ви питам какво ще ми приказвате за най-големия треньор и отбор! [offtopic]Добро утро! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2015 09:08

Първия трансфер е налице - 11-годишен пичага за 10 000 паунда :lol: :lol: :lol: Успех на момчето в академията, все пак е местен и бял 8-)

Иначе има слухове за вратарския пост - Бернд Лено и Чех се спрягат :roll: Когото и да вземеме от двамата, няма да сбъркаме 8-) Предпочитам немеца, все пак. Иначе има слухове за интерес към Бейл :lol: :lol: Очевидно ни трябва нападател - има слух за сделка за 10.8 млн с Барса за Педро, нещо евтино ми се вижда, така че ... Вчера Жиру не се представи на ниво, определено му трябва конкуренция :!: Тоя Дибала добре, че отива в Юве :P

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 май 2015 22:11

Вторият трансфер също е налице, 15 годишен французин от Ланс, не е бял :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2015 23:09

boys85 написа:Вторият трансфер също е налице, 15 годишен французин от Ланс, не е бял :lol:

Да, четохме за него. Само дето в Англия пишеха Лион. Или има и втори? 3 млн ще броим, не е шега работа. :)

Ланс е, да. Нещо друго съм чел за Лион, сигурно това, че над 50 млн искат за Лаказет. :)

Изображение

Той още с млечните зъби си върви, ние 3 млн даваме, луда работа. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 май 2015 15:48

С още един от Ланс подписваме. Джеф Рейн -Аделаиде, 17-годишен полузащитник, национал на Франция и финалист вече на европейското за младежи. 3 млн общо за двамата обаче. ;)
Последна промяна от dreben23 на 23 май 2015 11:09, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Арсенал”