Искам Арсенал да вземе такива дето ще тупат редовно Барса и Лео Меси!
Отаменди искам спешно, да запретват ръкави и да почват да пишат слухове много моля, Карим Бензема може, Паоло Дибала задължително с голямо З и Джофри Кондогбия, другите са си по-качествени нашите момчета от всеки един тим по света, доказват го сериите от победи, признанията на Ван Гаал

и моите глупости дето съм писал дося във форума!
Задето всеки намира кусури, няма да ви казвам нито един слух, кой сериозен бил, кой не и спрете да викате на Арсен Венгер Шуба!

Най-добрият треньор в света- човек, който от нищо и никакъв мицел прави голяма и красива неотровна гъба и то от един мицел, две гъби ви вади, а вие му се подигравате, е не е смешно! Имайте малко уважение към него, отборът се казва Арсенал - Арсен е малкото име на треньира, коренът на отбора се съдържа и в името на треньора и обратното, а вижте къв корен се крие в корена на Моу, никакъв португалско- ромски корен такъв един!
Арсен Венгер е чудовище в треньорския занаят и е крайно време да почнете да го уважавате, защото тръгне ли си, Арсенал ще стане най-обикновен средняк в средата на таблицата и то за едно известно време-вижте ЦСКА като си тръгна Стойчо Младенов и си представете картинката на какво ще прилича и Арсенал, аз не ща да си я представям все още...И една бърза прогноза за шампиони- догодина Арсен Венгер взима Шампионската лига и после ще ви питам какво ще ми приказвате за най-големия треньор и отбор! [offtopic]Добро утро!

[/offtopic]