boabbb написа:Алексис ако мисли и други сезон да се спъва от топката, ще го ева у индианеца![]()
Виж го, че едвам движи вече. Лошото е, че с тая Копа Америка, пак няма да си почине лятото.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Алексис ако мисли и други сезон да се спъва от топката, ще го ева у индианеца![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:boabbb написа:Алексис ако мисли и други сезон да се спъва от топката, ще го ева у индианеца![]()
Виж го, че едвам движи вече. Лошото е, че с тая Копа Америка, пак няма да си почине лятото.
boabbb написа:Ще му купиме от апчетата на Ицо Хазарта - тоя търчи като обельосан цел сезонМалко Стромба и за Алексис
![]()
Ще ми прайте ли шпалир за купата
rhaegar написа:boabbb написа:Ще му купиме от апчетата на Ицо Хазарта - тоя търчи като обельосан цел сезонМалко Стромба и за Алексис
![]()
Ще ми прайте ли шпалир за купата
Ква купа бе, Бентеке вади гранде черно маркучо, мушка ви го два пъти и заминавате по живо-по здраво, а купата в Бирмингам
Gary Shaw написа:Противните Реал Мадрид пак ще обират каймака на отборите от Англия като вземат и Де Хея , егати смешниците живеят на гърба на другите и пак са гола вода , треньори сменяват играчи гонят след 1 година
Isco написа:Gary Shaw написа:Противните Реал Мадрид пак ще обират каймака на отборите от Англия като вземат и Де Хея , егати смешниците живеят на гърба на другите и пак са гола вода , треньори сменяват играчи гонят след 1 година
Ами като могат и като даден играч иска да дойде в Реал за какво да не го правят бе.Кой не би искал да играе в Реал,Барса или който и да е голям отбор.Всеки играч иска промяна след някоя друга година в даден отбор.
Това е политиката на отбора вас какво ви бърка толкова не знам.
sunscres92 написа:Isco написа:Gary Shaw написа:Противните Реал Мадрид пак ще обират каймака на отборите от Англия като вземат и Де Хея , егати смешниците живеят на гърба на другите и пак са гола вода , треньори сменяват играчи гонят след 1 година
Ами като могат и като даден играч иска да дойде в Реал за какво да не го правят бе.Кой не би искал да играе в Реал,Барса или който и да е голям отбор.Всеки играч иска промяна след някоя друга година в даден отбор.
Това е политиката на отбора вас какво ви бърка толкова не знам.
Една поправка, всеки иска да играе с Роналдо и Меси, клубът не е чак толкова определящ. Но е и нормално, испанец е, защо да не се върне в родината си и то в едни от най-големите клубове в света.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта