Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот rhaegar » 18 май 2015 13:42

boabbb написа:Алексис ако мисли и други сезон да се спъва от топката, ще го ева у индианеца :mrgreen: :mrgreen:

Виж го, че едвам движи вече. Лошото е, че с тая Копа Америка, пак няма да си почине лятото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2015 13:51

rhaegar написа:
boabbb написа:Алексис ако мисли и други сезон да се спъва от топката, ще го ева у индианеца :mrgreen: :mrgreen:

Виж го, че едвам движи вече. Лошото е, че с тая Копа Америка, пак няма да си почине лятото.

И есента ще има :arrow:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xkrRDRaQVGw[/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 май 2015 13:53

Да не е есента, ама около НГ.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2015 13:55

Ще му купиме от апчетата на Ицо Хазарта - тоя търчи като обельосан цел сезон :lol: Малко Стромба и за Алексис :mrgreen: :mrgreen: Ще ми прайте ли шпалир за купата 8-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 май 2015 14:15

boabbb написа:Ще му купиме от апчетата на Ицо Хазарта - тоя търчи като обельосан цел сезон :lol: Малко Стромба и за Алексис :mrgreen: :mrgreen: Ще ми прайте ли шпалир за купата 8-)

Ква купа бе, Бентеке вади гранде черно маркучо, мушка ви го два пъти и заминавате по живо-по здраво, а купата в Бирмингам :lol:

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2015 14:18

rhaegar написа:
boabbb написа:Ще му купиме от апчетата на Ицо Хазарта - тоя търчи като обельосан цел сезон :lol: Малко Стромба и за Алексис :mrgreen: :mrgreen: Ще ми прайте ли шпалир за купата 8-)

Ква купа бе, Бентеке вади гранде черно маркучо, мушка ви го два пъти и заминавате по живо-по здраво, а купата в Бирмингам :lol:

Изображение

:lol: :lol:

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 18 май 2015 22:16

Противните Реал Мадрид пак ще обират каймака на отборите от Англия като вземат и Де Хея , егати смешниците живеят на гърба на другите и пак са гола вода , треньори сменяват играчи гонят след 1 година

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 19 май 2015 11:55

Gary Shaw написа:Противните Реал Мадрид пак ще обират каймака на отборите от Англия като вземат и Де Хея , егати смешниците живеят на гърба на другите и пак са гола вода , треньори сменяват играчи гонят след 1 година

Ами като могат и като даден играч иска да дойде в Реал за какво да не го правят бе. :) Кой не би искал да играе в Реал,Барса или който и да е голям отбор.Всеки играч иска промяна след някоя друга година в даден отбор. ;) Това е политиката на отбора вас какво ви бърка толкова не знам. :)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 19 май 2015 13:07

Isco написа:
Gary Shaw написа:Противните Реал Мадрид пак ще обират каймака на отборите от Англия като вземат и Де Хея , егати смешниците живеят на гърба на другите и пак са гола вода , треньори сменяват играчи гонят след 1 година

Ами като могат и като даден играч иска да дойде в Реал за какво да не го правят бе. :) Кой не би искал да играе в Реал,Барса или който и да е голям отбор.Всеки играч иска промяна след някоя друга година в даден отбор. ;) Това е политиката на отбора вас какво ви бърка толкова не знам. :)

Една поправка, всеки иска да играе с Роналдо и Меси, клубът не е чак толкова определящ. Но е и нормално, испанец е, защо да не се върне в родината си и то в едни от най-големите клубове в света.

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 19 май 2015 13:31

sunscres92 написа:
Isco написа:

Една поправка, всеки иска да играе с Роналдо и Меси, клубът не е чак толкова определящ. Но е и нормално, испанец е, защо да не се върне в родината си и то в едни от най-големите клубове в света.

Роналдо и Меси не са по големи от клубовете в който играят.Реал и Барса ги е имало преди тях и ще ги има и след тях. ;) Според мен марката/името на даден отбор е ключова роля в всеки един трансфер почти във всеки ай да не е всеки. :) Защото има доста наемници който отиват да някой отбор единствено за пари. ;)

Върни се в “Архив”