Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот мили » 11 май 2015 11:50

mozart написа:
Долно уйно написа:Браво за сектора и си пригответе по 25 лева за да слушате Цеца.

Е това вече беше върхът на глупостта, че и билетът е за двете събития. Без мен. Не искам да слушам непознатата за мен певачка, нито съм и фен, нити искам да стана, но да ме карат да си платя билет и за нея, няма да стане. Мисля, че вместо 7000 на стадиона и празни по случай няколкото повода, ще станем за смях. Явно някой иска да се направи на голям бос, а друг да плати масрафа. Нямам против, ако трибуната беше построена от него, но тази трибуна е от Общината, съответо жителите на същата са били ощетени по някакъв начин, като тези пари не са изхарчени за друго, например за подобряване на инфраструкторатав града. Това означава, че даже входът трябваше да е безплатен, но да не сме максималисти. Това е положението. Жалко за няколкото стотин картодържатели, че и те трябва да доплащат без да знаели това, като са си купували картите в началото на сезона.

Аз не мисля като теб! Всяко удоволствие се плаща.
Но не там е проблема. Проблема е в това, колко обичаме отбора.
Да беше ги направил 30 лева, пак щях да съм на стадиона.
Плащал съм в продължение на толкова години по случай и без случай. Сега пак ще плащам.
Само не ми казвай, че ми е голяма заплатата. Мога да се обзаложа, че е по-малка от твоята.
Това, да си на стадиона не зависи от парите, които получаваш, а е вътрешно убеждение и удовлетворение.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 май 2015 12:55

Съгласен съм с теб, че се заплаща. Аз също бих платил, но ако не беше 2 в 1, ако не се опитваха да тарикатстват на гърба на местните с 500лв, заплата, а тези от фен клуб Варна да организират за нечленове на клуба посещение с транспорт и билет за мача за 16лв, при положение че в Разград е 25лв. Не мислиш, ли че е обидно? А какво биха казали тези платили си за карта в началото на сезона, като в най-важните мачове се променят условията? НЕ Е РЕДНО! Като иска чалга певачка да си я покани и да "почерпи" хората с един концерт. Все пак е празник на отбора, нали? Всеки би си платил билета за да гледа мача. И понеже вече усещам , че ще ме наречеш дребнав, ще ти кажа, че през 2012г. се вдигнах от другия край на България и съкратих почивката на семейството с ден за да мога да посетя първия ни мач в историята в ЕКТ с Динамо(З), когато пак ако помниш билетът струваше 20 лв. Политиката към феновете от региона е смешна, въпреки че точно те са 95% от публиката на този отбор. Никой не казва да е безплатно, но да искаш от очакваните 7000 човека да платят масрафа на певачката, въпреки че половината от тях няма и не искат да присъстват на събитието е нагло и обидно. Така мисля аз, а предполагам и други.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 11 май 2015 23:44

...........
Последна промяна от ivo77 на 03 авг 2017 13:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 май 2015 08:51

Да си правиш купон на гърба на държавата и феновете някак си ми изглежда доста непълноценно!
Изглежда Домусчиев или някой лакей от клуба са решили да се изживяват като "гласът на народа", но това определено ще им изиграе лоша шега! :idea:
Не става въпрос за пари, а за принципи! - Защо трябва да слушам Цецка въпреки волята си, че и да си плащам това НЕудоволствие!
Какво им пречеше да пуснат една анкета с 4/5 възможности и да се съобразят с преобладаващото желание, както го направиха с "Фортуна"?!
Ориенталска му работа, с марка Домусчиев. - Ако му харесва такава слава, да продължава в същия дух - Без мен!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 12 май 2015 08:57

mozart написа:...на гърба на местните с 500лв, заплата ? А какво биха казали тези платили си за карта в началото на сезона, като в най-важните мачове се променят условията? НЕ Е РЕДНО! Все пак е празник на отбора, нали? Всеки би си платил билета за да гледа мача. Политиката към феновете от региона е смешна, въпреки че точно те са 95% от публиката на този отбор. Никой не казва да е безплатно, но да искаш от очакваните 7000 човека да платят масрафа на певачката, въпреки че половината от тях няма и не искат да присъстват на събитието е нагло и обидно.

+1 ...Концерта след мача, който остане, на излизане оставя 10 кинта и готово ! Нали, който плаща - той поръчва музиката-в случая феновете !
...но може би има и доста почитатели на фолка и по тази причина събитията действително трябваше да са разграничени, така заедно по-добре Веско Маринов да бяха викнали, поне тънка лайсна щеше да излезе, па и по-поносим от Меца... :)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Neonis
Контакти:

Мнениеот Neonis » 12 май 2015 16:46

volf написа:Да си правиш купон на гърба на държавата и феновете някак си ми изглежда доста непълноценно!
Изглежда Домусчиев или някой лакей от клуба са решили да се изживяват като "гласът на народа", но това определено ще им изиграе лоша шега! :idea:
Не става въпрос за пари, а за принципи! - Защо трябва да слушам Цецка въпреки волята си, че и да си плащам това НЕудоволствие!
Какво им пречеше да пуснат една анкета с 4/5 възможности и да се съобразят с преобладаващото желание, както го направиха с "Фортуна"?!
Ориенталска му работа, с марка Домусчиев. - Ако му харесва такава слава, да продължава в същия дух - Без мен!

+1

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 12 май 2015 22:50

volf написа:Да си правиш купон на гърба на държавата и феновете някак си ми изглежда доста непълноценно!

Напълно споделям. Споделям и мнението на mozart. Точно на 15.05 съм отпуск, петъчен ден. Какво по хубаво от един ФУТБОЛЕН празник. "Да, ама не" - както е казал класикът. Кофти ми е, но без мен на това "събитие" - мен натрапени певачки не ми се слушат.
По мое мнение и другите неща по повод юбилея - 70 години - значки, албуми... като стар фен на отбора (над 30 години)...не ми носят нищо сантиментално, нищо с което да ги свържа с автентичния Лудогорец. Защото са направени маркетингово, лъскаво, снобско.....Така че и артикули няма да си купя, нека ги купуват глорихънтърите !. Жалко... :?
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
FCHS1924

Мнениеот FCHS1924 » 12 май 2015 23:00

Дано да няма режеща тел около новия стадион, когато го завършват! Бях потресен от гледката, която се вижда пред настоящото съоръжение!!!!

https://www.google.bg/maps/place/Ludogorets+Arena/@43.535289,26.528631,3a,25.1y,247.26h,82.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1s3ToosQL_si_aHDV-Fl0bMw!2e0!4m2!3m1!1s0x40af0e9aa13740bd:0x9ba2d59a28375f2!6m1!1e1

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 13 май 2015 21:00

.............
Последна промяна от ivo77 на 03 авг 2017 13:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”