mozart написа:Долно уйно написа:Браво за сектора и си пригответе по 25 лева за да слушате Цеца.
Е това вече беше върхът на глупостта, че и билетът е за двете събития. Без мен. Не искам да слушам непознатата за мен певачка, нито съм и фен, нити искам да стана, но да ме карат да си платя билет и за нея, няма да стане. Мисля, че вместо 7000 на стадиона и празни по случай няколкото повода, ще станем за смях. Явно някой иска да се направи на голям бос, а друг да плати масрафа. Нямам против, ако трибуната беше построена от него, но тази трибуна е от Общината, съответо жителите на същата са били ощетени по някакъв начин, като тези пари не са изхарчени за друго, например за подобряване на инфраструкторатав града. Това означава, че даже входът трябваше да е безплатен, но да не сме максималисти. Това е положението. Жалко за няколкото стотин картодържатели, че и те трябва да доплащат без да знаели това, като са си купували картите в началото на сезона.
Аз не мисля като теб! Всяко удоволствие се плаща.
Но не там е проблема. Проблема е в това, колко обичаме отбора.
Да беше ги направил 30 лева, пак щях да съм на стадиона.
Плащал съм в продължение на толкова години по случай и без случай. Сега пак ще плащам.
Само не ми казвай, че ми е голяма заплатата. Мога да се обзаложа, че е по-малка от твоята.
Това, да си на стадиона не зависи от парите, които получаваш, а е вътрешно убеждение и удовлетворение.