ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 07 май 2015 17:28

Der Führer написа:
CSKA69 написа:
Der Führer написа:Няма как да не го сложа , защото кой каквото и да говори , той си тръгна от Байерн основно заради ръкавиците които метна по Гуардиола .

Значи според теб самият Тони Кроос лъже в това интервю и пази реномето на човека, изгонил го от Байерн?! ( Манджукич си каза чистосърдечно, че не се е вписвал в идеите на Гуардиола и затова е поискал да бъде продаден) :

Кроос: Гуардиола ми помогна да развия играта си

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос отрече Джосеп Гуардиола да е причината да си тръгне от Байерн (Мюнхен). "Той няма нищо общо с моя трансфер. Виждаме футбола по един и същ начин. Помогна ми да развия играта си", заяви германският халф в интервю за вестник "Билд".

"Реал Мадрид и Байерн са двата най-големи клуба в света. Мисля обаче, че в глобален аспект Мадрид е една крачка пред Байерн. (…) Спомням си официалното ми представяне в Реал Мадрид. 20 000 души дойдоха на стадиона, а аз дори не играх и една минута. Това е немислимо да се случи в Германия", убеден е световният първенец.

"Чаби Алонсо е необикновен и ще помогне много на Байерн. Очаквам да е щастлив в Мюнхен. Не виждам връзка между моя трансфер в Мадрид и този на Чаби в Байерн", призна той. "Бундеслигата е по-агресивна от Примера дивисион, но нивото тук в Испания е невероятно. И най-малките отбори се стремят да спечелят, играейки футбол. (…) Постъпих правилно, преминавайки в Реал Мадрид. Чувствам се напълно доволен", каза още Кроос.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=507210

Тони е казал истината - той наистина при Гуардиола играеше по-редовно и благодарение на това израстна . Но и никъде не споменава че е искал да напусне Байерн . Дори напротив . Интересно кой може да бъде обвинен в лъжа :
"Халфът на Байерн (Мюнхен) отхвърли възможността да премине в Манчестър Юнайтед през това лято, като заяви, че очаква да остане на "Алианц Арена" до края на настоящия си договор, който изтича след година. Вчера "Дейли Мейл" излезе с информацията, че "червените дяволи" са договорили трансфера на германския национал. "Очаквам да остана в Байерн и през следващия сезон. Имаше много спекулации, но Манчестър Юнайтед не е и не е бил актуална тема за мен. В този момент съм напълно концентриран върху подготовката за Световното първенство в Бразилия. Трябва да приема и да се отнеса с уважение към последните изказвания от страна на ръководството на Байерн (Мюнхен). Честно казано, не съм и очаквал друго, след като в началото на годината отхвърлих предложението за нов контракт. Бих бил много изненадан, ако клубът ме пусне да си тръгна преди края на моя договор. Казаха ми много ясно, че трансфер през 2014 не е възможен", сподели Кроос."
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=489133

Естествено че Манчо не е бил актуална тема. Той си се пазарил мощно за пари, не за други отбори. Пък и няма право да преговаря по това време на договора му. Та ръководството постъпи мъдро, като го шитна, щото се усети, че той накрая ще ходи. За да не изглеждам като хейтър, ще добавя, така трябва да се постъпва със всеки един, който иска личен банкомат на Зебенер Щрасе.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 май 2015 17:48

Има право да преговаря с разрешение на Байерн ... как да е . Всеки си има мнение по въпроса . Не съм съгласен с теб , но уважавам гледната ти точка . Дай да спрем , че темата не е за Кроос , а за мача :oops:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 07 май 2015 18:18

Вярно е, че освен положението на Лева нямахте много опасни атаки, но и съм сигурен, че бихте били доволни на 0-0 преди реванша. Гуардиола ползва тактиката на Райо и Селта срещу Барселона, но с по-добри играчи и беше много близо да постигне добър резултат. За мен грешката дойде от това, че след 1я гол Байерн тръгна да търси изравняване и се отвори още повече. И за капак когато се опитаха да спрат контраатаката на Барселона с нарушение се получи страхотен авантаж и гол.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 май 2015 19:13

MCMXIII написа:За писалите по- горе, че ги поправя, че в БАЙЕРН има 8 (осем/acht) световни шампиони.

Mного вярно,но срещу нападение съставено от аржентинец,бразилец и уругваец е много трудно. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 07 май 2015 22:10

Лош турнирен резултат. :( Много страхлива игра от страна на отбора и грешки, които на такова ниво се наказват жестоко. Още не мога да си обясня как след като си овладял топката можеш да я изгубиш толкова близо до наказателното cи поле, след което да ти вкарат гол. :evil: В тази ситуация може би си пролича липсата на Алаба.

На реванша няма да има напрежение от факта, че трябва да се постига добър турнирен резултат. Това ще създадe предпоставка за хубав футбол. От там нататък могат да се случат много неща. Може да се получи нов разил, може да и да има поредния фурор. Аз лично съм за второто, макар че не ми се вярва. :cry:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 май 2015 23:38

Робери какви са настроенията за "най-великия треньор" в Германия особено на феновете?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 май 2015 08:43

Напълно подкрепям мнението за Кроос. Даже си мисля, че ако не се беше контузил през 2013г. сезонът можеше да приключи и по друг начин. Определено добър играч, но не и лидер. Не може да се нагърби с отговорност и да носи изцяло играта на отбора си...видяхме го в Торино когато средната линия на Реал беше сгазена от Видал, Маркизио, 35-годишния Пирло и едно момче, което има 6 мача за Юве и общо 19 в Серия А. Без Модрич, Швайни, Кедира, Мартинез или който там още искате Кроос няма същата ефективност. Съвсем отделен въпрос е, че излезе и лаком и отиде в Мадрид да пълни касата. Като се замисля немските футболисти или са "златотърсачи" като Балак, Кроос, Хедира или са верни на клубовете си нещо като Лаам, Мюлер, Швайни.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 08 май 2015 12:36

Neron написа:Робери какви са настроенията за "най-великия треньор" в Германия особено на феновете?

Да кажем така - никoй не му пожелава злокачествени тумори! Даже дори доста рядко чета коментари, които искат оставката му. Обаче след лошите резултати миналата година и сега тази, критиците му доста се увеличиха. Повече критикуват системата и начина, по който се опитва да води тима, както и промените които направи/ съответно смисъла им.

От друга страна им обаче и доста поддръжници (дори след мача тази седмица), които все още прилагат аргументи в негова полза. Даже се учудвам, че процентуално тези хора са повече отколкото в нашия форум тук.

Но като цяло може да се наблюдава, че симпатията и култа към него (която имаше в началото) значително понамаляха.
Това са мненията на феновете по форуми (форум)!

В медиите след резултата в сряда го критикуват сериозно.

Изображение

Ето резултатите след пусната анкета във вестник Bild:

Въпроса на анкетата - "Провали ли се Гуардиола като треньор на Байерн?" Резултат: не 43% 21259 гласа; да 57% 28161 гласа:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 май 2015 14:22

Робери, ти си единственият шанс Байерн да иде на финал! Иначе процентите са 2,46. Намери си билет за реванша!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”