Der Führer написа:CSKA69 написа:Der Führer написа:Няма как да не го сложа , защото кой каквото и да говори , той си тръгна от Байерн основно заради ръкавиците които метна по Гуардиола .
Значи според теб самият Тони Кроос лъже в това интервю и пази реномето на човека, изгонил го от Байерн?! ( Манджукич си каза чистосърдечно, че не се е вписвал в идеите на Гуардиола и затова е поискал да бъде продаден) :
Кроос: Гуардиола ми помогна да развия играта си
Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос отрече Джосеп Гуардиола да е причината да си тръгне от Байерн (Мюнхен). "Той няма нищо общо с моя трансфер. Виждаме футбола по един и същ начин. Помогна ми да развия играта си", заяви германският халф в интервю за вестник "Билд".
"Реал Мадрид и Байерн са двата най-големи клуба в света. Мисля обаче, че в глобален аспект Мадрид е една крачка пред Байерн. (…) Спомням си официалното ми представяне в Реал Мадрид. 20 000 души дойдоха на стадиона, а аз дори не играх и една минута. Това е немислимо да се случи в Германия", убеден е световният първенец.
"Чаби Алонсо е необикновен и ще помогне много на Байерн. Очаквам да е щастлив в Мюнхен. Не виждам връзка между моя трансфер в Мадрид и този на Чаби в Байерн", призна той. "Бундеслигата е по-агресивна от Примера дивисион, но нивото тук в Испания е невероятно. И най-малките отбори се стремят да спечелят, играейки футбол. (…) Постъпих правилно, преминавайки в Реал Мадрид. Чувствам се напълно доволен", каза още Кроос.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=507210
Тони е казал истината - той наистина при Гуардиола играеше по-редовно и благодарение на това израстна . Но и никъде не споменава че е искал да напусне Байерн . Дори напротив . Интересно кой може да бъде обвинен в лъжа :"Халфът на Байерн (Мюнхен) отхвърли възможността да премине в Манчестър Юнайтед през това лято, като заяви, че очаква да остане на "Алианц Арена" до края на настоящия си договор, който изтича след година. Вчера "Дейли Мейл" излезе с информацията, че "червените дяволи" са договорили трансфера на германския национал. "Очаквам да остана в Байерн и през следващия сезон. Имаше много спекулации, но Манчестър Юнайтед не е и не е бил актуална тема за мен. В този момент съм напълно концентриран върху подготовката за Световното първенство в Бразилия. Трябва да приема и да се отнеса с уважение към последните изказвания от страна на ръководството на Байерн (Мюнхен). Честно казано, не съм и очаквал друго, след като в началото на годината отхвърлих предложението за нов контракт. Бих бил много изненадан, ако клубът ме пусне да си тръгна преди края на моя договор. Казаха ми много ясно, че трансфер през 2014 не е възможен", сподели Кроос."
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=489133
Естествено че Манчо не е бил актуална тема. Той си се пазарил мощно за пари, не за други отбори. Пък и няма право да преговаря по това време на договора му. Та ръководството постъпи мъдро, като го шитна, щото се усети, че той накрая ще ходи. За да не изглеждам като хейтър, ще добавя, така трябва да се постъпва със всеки един, който иска личен банкомат на Зебенер Щрасе.

[/center]