bate goiko написа:Създава се нов отбор. Масово феновете започват да ходят на мачовете на този отбор. Селското вече няма накде остава без публика. Минават полвин или еднагодина и тариката от Брягово вече вижда края си. Решава в последният момент и продава! забележете ПРОДАВА. Намира се купувач, който покрива дълговете и отбора продължава да съществува. И ние кво правим. Зарязваме новият Ботев и се връщаме при оргиналният Ботев! Това на мен ми прилича на курвенски поведение, немъжкарско, недостойно! То, тогва вече ще сме обект на серьозни подигравки защото ще си ги заслужаваме!!!
1. Да те питам какво продава
2. По твоята логика се намира купувач на едно затънало ФК или АД. А за един отбор в В,Б,А група няма?
3. Кое е курвенско поведение това да стоим и да чакаме (точно като някоя к*р*ва)тази седмица или другата или не не в сряда.
4. Аз незнам някой от редовите фенове в БГ да не ни се подиграва в момента. Ние от 7-8 години сме ебати цирка.
Аз и в други мой мнения съм го писал ще напиша пак. До като и последния жабар е тука надежда има.НО започнем ли сезона с митко президент по добре ще е да си спетнем нов отбор Това е единствената алтернатива.Просто и ясно аз друга не виждам. Всъшност има както се изрази колегата можем да си продължим с к*рвенско поведение и да чакаме някой нов герой. Я Испанец я някой арабски шеих.
Четеш ли ми мненията изобщо. Хващаш се за 2 3 думи от целия ми пост. Аз апелирам към внимателно преценяне на ходовете. А не на импуклсивно взети решения. Просто давах пример. Какво невероятно има в това оргиналният Ботев някога си от някой си да бъде спасен! И ако тогава вече имаме нов Ботев. какво става. Човек това е само пример. разбира се че мога да дам и 1000 примера за добро развитие и с новият Ботев. Но нека мислим преди да действаме