Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот rump_shaker » 21 дек 2009 17:13

bate goiko написа:
Създава се нов отбор. Масово феновете започват да ходят на мачовете на този отбор. Селското вече няма накде остава без публика. Минават полвин или еднагодина и тариката от Брягово вече вижда края си. Решава в последният момент и продава! забележете ПРОДАВА. Намира се купувач, който покрива дълговете и отбора продължава да съществува. И ние кво правим. Зарязваме новият Ботев и се връщаме при оргиналният Ботев! Това на мен ми прилича на курвенски поведение, немъжкарско, недостойно! То, тогва вече ще сме обект на серьозни подигравки защото ще си ги заслужаваме!!!

1. Да те питам какво продава
2. По твоята логика се намира купувач на едно затънало ФК или АД. А за един отбор в В,Б,А група няма?
3. Кое е курвенско поведение това да стоим и да чакаме (точно като някоя к*р*ва)тази седмица или другата или не не в сряда.
4. Аз незнам някой от редовите фенове в БГ да не ни се подиграва в момента. Ние от 7-8 години сме ебати цирка.

Аз и в други мой мнения съм го писал ще напиша пак. До като и последния жабар е тука надежда има.НО започнем ли сезона с митко президент по добре ще е да си спетнем нов отбор Това е единствената алтернатива.Просто и ясно аз друга не виждам. Всъшност има както се изрази колегата можем да си продължим с к*рвенско поведение и да чакаме някой нов герой. Я Испанец я някой арабски шеих.

Четеш ли ми мненията изобщо. Хващаш се за 2 3 думи от целия ми пост. Аз апелирам към внимателно преценяне на ходовете. А не на импуклсивно взети решения. Просто давах пример. Какво невероятно има в това оргиналният Ботев някога си от някой си да бъде спасен! И ако тогава вече имаме нов Ботев. какво става. Човек това е само пример. разбира се че мога да дам и 1000 примера за добро развитие и с новият Ботев. Но нека мислим преди да действаме
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 21 дек 2009 18:46

ако има много желаещи да спонсорират един отбор от зоните според мен е по добре да направят една коалиция ида купят отбора от селю ,хем щее в а група,хем всички фенове ще ги подкрепят и няма да се делят на моя и твоя Ботев
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 21 дек 2009 19:27

Ботев е един.Друг Ботев аз няма да подкрепям.ТОЙ НЕ УМИРА.ключ на темата.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 21 дек 2009 20:33

Yobs1912 написа:Ботев е един.Друг Ботев аз няма да подкрепям.ТОЙ НЕ УМИРА.ключ на темата.

+10000
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 21 дек 2009 20:37

gogova4o написа:
Yobs1912 написа:Ботев е един.Друг Ботев аз няма да подкрепям.ТОЙ НЕ УМИРА.ключ на темата.

+10000

С тези високопарни фрази нищо не става малко дори вече идват в повече!
който няма смислен отговор или предложение прибягва до тези фрази...

Изработка на сайт и онлайн магазин
Дигитален маркетинг
Последна промяна от sokkoban на 07 апр 2019 13:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 дек 2009 20:41

sokoban съглсен съм с теб за тези фрази. И аз съм твърдо против изпозването им. Но не е ли също така наизустена фраза "Ние сме най-влеиките фенове" и следсвието на нея - "Почваме от А окръжна и мажем наред". Имаше някои хора които това им беше логиката за искането на нов клуб. На мен ми звуч малко наизуст това.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 21 дек 2009 20:42

написах подкрепата си за последното изречение -ключ,защото мисля,че темата вече се изчерпа и се пише само едно и също
Teo написа:

Станко

damageplan

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 21 дек 2009 22:32

Аз ще кажа едно и повече в тази тема няма да пиша.
Който обича футбола и Ботев, търси начини да го има, който не му пука много-много (без да обиждам никой) се прави на обиден и разсърден и чака някой нещо да направи, за да се появи отново на стадиона и после да разказва колко е изстрадал и колко е велик. Поне аз така виждам нещата а и съм се убедил в това. АЗ ИСКАМ ДА ИМА БОТЕВ! И ДЪРЖА ДА ГО ИМА! Не 5-10 отбора (както някои ехидно пишат), защото сега няма дори и един цял отбор! А един отбор! Един БОТЕВ!!!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 дек 2009 23:04

По твойта логика аз и още много хора не обичаме Ботев
Който обича футбола и Ботев, търси начини да го има, който не му пука много-много (без да обиждам никой) се прави на обиден и разсърден и чака някой нещо да направи

Немога да се съглася по никакъв начин с теб. Необичам някой да ми казва какво и как аз правя без да ме познава.
ИзображениеИзображение

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 22 дек 2009 01:15

ne mi davai za primer tozi pera4 na pari gigov bil v loko sofia i kakvo ot tova na loko sofia im hodiat po 500 4oveka , nikakvi uspehi v evropa , znaech li kogato lokoto ni biha s 5.3 i povedohme s 3.2 , chopite se ochachaviha pri 3 gol na bobi dimitrov , sacho dikov go kaza v bg li se namirame ili v brazilia , tova e kefa na futbola i gola na morini v 86 minuta , a pak ti gledai loko sofia na gigov , smechen si

Върни се в “Ботев”