Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MagicMoments » 30 апр 2015 23:06

Stahlgewitter написа:
miti4nia написа:
Sardukar написа:Наистина хубаво беше вчера.
От чисто фенска гледна точка беше прекрасно.
НО!!!!!
Не може да сме такава туземска държава! **** съм ги в клубното ръководство! Що за час в делничен ден и що за пропусквателен режим беше това?!?! Как може да имаше толкова много хора в сектор "В"?!?! Да не говорим, че до 20мин на първото полувреме (поне!!!!) още влизаха хора на стадиона, а щом влезнаха се бутаха до позиция, от която да могат да гледат мача!
Ужасно се ядосах! С такава организация не се прави футбол! В белите страни отлагат/забавят мачове, щото феновете не могат да се придвижат до стадиона, а вчера беше върховна гавра. Почти същото беше и с/у Лил преди години. А ако трябва по-пресен пример - шоуто в арена "Армеец"!
САМО ЛЕВСКИ!

Не че съм против твоето мнение,но от ръководството от кога апелираха да се дойде по рано на стадиона,за да се избегне точно това струпване пред входовете.Точно по Български феновете 30 мин. преди началото на мача, още си кротуваха по кръчмите около стадиона и си пиеха бирите.При такава навалица не може 12 000 човека да влезнат 15 мин. преди началото на мача.Ела си по раничко и си влез като пич,настани се удобно и си гледай мача.Така,че не мисля ,че са виновни само от ръководството-ние сами си го правим живота труден.

Как да дойдеш по-рано като си на работа бе пич?Остави тези,които пият до последната минута.Защо според теб беше драмата с началния час?Заради тези,които пият по кръчмите?

Датата беше ясна още след изтегляне на жребия,кофти е,но 1 ден отпуска не е нищо.Забавянето при пропусквателния режим ставаше главно поради факта,че много хора влязоха без билети + това,че има 6 работещи входа за двата сектора,а на мача дойдоха над 15 000,което за съжаление не се бе случвало на Герена от 2013.За себе си лично бях с карта и за 20 минути стигнах от касите до сектора,ако се бях предредил можеше и за 10.При положение,че за много хора това бе първо посещение на Герена за сезона не виждам причина да недоволстват,като почнат да ходят редовно,издадат си карта,тогава могат да се оплакват от опашки.За шоуто на Армеец влязох точно за 5 минути,30 минути преди началото му обиколих за потник и си намерих място,драми с пропусквателния режим не видях,вчерашната тъпканица в Б ми напомни носталгично за юбилея,ама тогава там в центъра на Б беше страшно,сега поне можеше 1-2 крачки да направиш ако не си чувстваш краката.Организацията по входовете се прави от хора,които кой знае от кога не са взимали заплати,главно стюарди без почти никаква помощ от никъде,хора хабящи нерви единствено за благото на сектора.Поне не упреквам хората,че са се бутали да гледат мач,вчерашният беше динамичен и интересен.Ако мачът се бе отложил за по-късен час и се бе стигнало до продължения за мен и хората прибиращи се с градския и ползващи поне 2 превоза до Герена при интервалите вечер в София и работното време на повечето линии до 11 се наяждахме ан хой.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 май 2015 01:05

tevez написа:Доста преувеличено, но все тая...

Кое му е преувеличеното? :?[/quote]
Просто мина за една секунда при него, нормално е, отделяше внимание на всички. Не мисля, че човека в количката е по-различен от нас, в рамките на нормалното е да обърне внимание на всички, не трябва да се преекспонира нещо човешко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 май 2015 17:25

Уважаеми фенове, близки, приятели и представители на медиите, искаме да ви уведомим, че поднасянето на цветя и венци пред бюст-паметника на „синята” легенда Георги Аспарухов – Гунди по случай 72-ата годишнина от рождението му ще се извърши в понеделник, 04.05.2015 г., от 13:00 часа.
На церемонията пред сектор „А” на стадион „Георги Аспарухов” ПФК Левски ще бъде представен от финансовия директор Константин Баждеков, директорът на ДЮШ Даниел Боримиров , служители на клуба и редица деятели.
Спортният директор Георги Иванов пък ще посети фен клуба на Гунди в град Хасково, където заедно с местни привърженици ще почете рождението на легендарната „синя” деветка.
В същия ден от 18:00 часа Левски се изправя срещу Хасково в мач от първенството.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 май 2015 22:17

На Ноу Камп как влизат 90 хил. за 30 минути?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 04 май 2015 00:37

cska-632 написа:На Ноу Камп как влизат 90 хил. за 30 минути?

Дали успяват? Може би малко по-малко зрители за малко повече минути.
Все пак "Ноу Камп" е една чудесна идея за провеждане на финала за Купата на България. Може да предложим на разменени начала наш стадион за техния финал.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 май 2015 08:37

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 май 2015 20:23

Ако нещата в Левски (финансово) не се оправят, Прохазка след края на сезона може да ще си тръгне, макар че хич не му се иска и му се играе за Левски
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 май 2015 20:32

Затова трябва да сме повече хора срещу Славия. Клуба има нужда от пари, а играчите си заслужиха подкрепата! ;)
Дано тръста и НКП се сетят за малко по-сериозна реклама на двубоя, все пак е 100 годишно съперничество...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 04 май 2015 22:13

Долно уйно написа:Ако нещата в Левски (финансово) не се оправят, Прохазка след края на сезона може да ще си тръгне, макар че хич не му се иска и му се играе за Левски

Прохазка както и двамата испанци ( нарочени през есента за гонене от ''капацитета'' Гонзо ) през целия сезон играха силно и трябва да се направи опит да бъдат задържани в Левски.С това,както и с изгонването на доказаните некадърници - прототипи на героите на Доньо Донев - Гонзо,Гаджев и кондиционния треньор Ясен Екимов,трябва да започне селекцията на отбора за следващия сезон.Между другото бях отворил тема за селекцията,но тя беше заключена с необяснимия за мен аргумент,че е твърде рано за такава тема.Нека напомня за всички,които мислят по този начин,че до подготовката на отборите за следващия сезон остават по-малко от 2 месеца и дотогава трябва на 90% съставите да са ясни.Мнението ми е,че трябва само и единствено Стойчо Стоев (ако дотогава Гонзо не го е изгонил както направи с повече от 15 треньори) да реши на кои футболисти ще разчита през новия сезон.За да стане това на Гонзо моментално трябва да се бие шута за да няма поредна нулева година с неговото присъствие в клуба.

===============================================================================================================================================
Гонзо,Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 май 2015 23:33

Ако вземем купата,като какъв ще определиш Гонзо?
Изображение

Върни се в “Левски”